Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar 300 gr almısım ühüüüüüü cumaya kadar vermeliyim..
slm ben geldim
hayrola herkesler nerelerde ..
günaydın kızlar 300 gr almısım ühüüüüüü cumaya kadar vermeliyim..
rana geçmiş olsun teyzemin kızı var 5 aylık o da diş çıkarıyor çok zor anlarım halinden kıyamam kuzuşada
ben takım kaptanıyım rana doğru ama ben ne kadar toparlanalım desemde bir iki paylaşım oluyor bazen aradığım yoğunluğu bulabiliyorum sadece ama ne yapılmalı sizler önerilerde bulunun ben başaramıyorum bunu sanırım sunduğum öneriler kimsenin yaşantısına uymuyor kimse vakit bulamıyor böyle olunca gelenlerde yazmak istemiyor paylaşım sıfıra iniyo olmuyor işte 3. takımdan bundan şikayetçi 4. takım bayramdan önce kapatmayı düşündü bir süreliğine ama onlarda bizim gibi değil en cılız takım oldk artık ara sıra uğranan çok çok az paylaşımın olduğu bir takım 12 kişi olmamıza rağmen böyle
kardeşimin yarattığı huzursuzluk var evde cumadan beri ve boğuluyorum artık boğazım düğüm düğüm içine kapanık bir insanım tek kelime söylemem kimseye sadece sizlere yazarım ama elim pek gitmez genelde küs küs gidip geliyor babam eve kardeşimiin umrunda değil
merhaba kızlar..berbat bi bayram tatilinden sonra ancak toparlanabildim..1 hafta kastamonudaydık ama bidahamı gitmek..töbe töbe..
kilo almadım sanırım vedimde biraz..inşallah cumaya kadar veririm dahada..
bugün oğluşum hasta dr a götürcem öğleden sonra..öpüyoruz hepinizi
zalimi üzülme cnm sende yoluna girer inşallah herşey