• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy kizlar..sitenin yeni hali igrenc olmus..dogru duzgun alinti ettigim msjlara cvp bile yazamadim..ne bu....birde cok yavas siteee

kizlar..4.takimla yaris yapmiyoruz...hasretim msj birakmisti..bazi kizlar tatildeymis..oyuzden yaris yapamiyoruz..anca tatilden sonra artik...ama illa yaris istiyoruz derseniz 2.takimda kardes takimimiz..onlarlada yari yapabiliriz...onlarda kabul ederlerse tabiki

yok canım ben istemem takım içinde kalalım bence

aninda kulak verdim meyvisim....onerisi olan bir adim one ciksin lutfennn:1::1:

öncelikle cevap verdiğin için tşk ederim canım
fikrime gelince ben bu güne kadar ne kadar diyetisyene gittiysem ölçtü biçti ve elime bir liste tutuşturdu burda 7. takım olarak herkes kendi bedenini ve yeme alışkanlığını biliyor neler yemeli neler yememeli kilo vermek için onuda biliyor herkes kendine uygun bir diyet listesi oluştursun ve burda bildirsin biz önce bu liste üzerinde kararlarımızı verip düzeltmek gerekiyorsa düzeltelim sonra bu listeye uyulsun kaçamak yapan kaçamağını hemen bilidirsin ve listeyi bildiğimiz için verilmiş bir söz gibi değerlenirip listeye uyulsun ne dersiniz

öncelikle cevap verdiğin için tşk ederim canım
fikrime gelince ben bu güne kadar ne kadar diyetisyene gittiysem ölçtü biçti ve elime bir liste tutuşturdu burda 7. takım olarak herkes kendi bedenini ve yeme alışkanlığını biliyor neler yemeli neler yememeli kilo vermek için onuda biliyor herkes kendine uygun bir diyet listesi oluştursun ve burda bildirsin biz önce bu liste üzerinde kararlarımızı verip düzeltmek gerekiyorsa düzeltelim sonra bu listeye uyulsun kaçamak yapan kaçamağını hemen bilidirsin ve listeyi bildiğimiz için verilmiş bir söz gibi değerlenirip listeye uyulsun ne dersiniz

olabilir canim...benim liste, belli zaten..akapunktur diyeti yapiyorum...kizlarda kabul ederse benim icin bir sorun yok...ben sizin istediginiz hersey varim ;)

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

kirmizigul06 minnoş prenses+ karcicegi71 meyvenull+ doga3+

huuuu huuuu kizlarr. goruntu var ses yokkkk

selamm canlarım ayy bu saat oldu yenı gelebıldım canımınn ıcı takımıma

yarın arazı programım var canlarım oyuzden onların dosyalarıyla ugrastım epeycene bır yoruldum neysekı bıttı,

yarın sabah erkenden arazıye gıdıcem haberınız olsunn sekerlerımm

kızz meyvee sen nerdeydın valla arıycaktım aklımdaydın nere gıttı bu kız dıyee neysekı bıse yokmuss

bızım kurum bızım dılekcelerımızı daha bugun bakanlıga gonderdı bılıyormusun bı sakatlık olucak verılen kadroyu alamıycagız dıye cok korkuyorum meyvem yaa

yarın arazı programım var canlarım oyuzden onların dosyalarıyla ugrastım epeycene bır yoruldum neysekı bıttı,

kızz meyvee sen nerdeydın valla arıycaktım aklımdaydın nere gıttı bu kız dıyee neysekı bıse yokmuss

bızım kurum bızım dılekcelerımızı daha bugun bakanlıga gonderdı bılıyormusun bı sakatlık olucak verılen kadroyu alamıycagız dıye cok korkuyorum meyvem yaa

hosgeldin minnosum...
Allah ikinizinde hakkindan hayirlisini versin insallah canim..umarim gonlunuzde ne varsa o olur...

elbisem geldi sekerler ama kısa olduuu :43:
cok da güzelmiş o kadar beğendim ki anlatamam :69:
ama giyemicem çünkü kısa tatilde falan giyicem ancak deniz bölgesindeee :5::5::5::5:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

kirmizigul06 minnoş prenses+ karcicegi71 meyvenull+ doga3+

huuuu huuuu kizlarr. goruntu var ses yokkkk

ben herşeyden az az yiyorum ekmek ve türevleri aldırıyor bana normal yediklerimi yazarım

çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

Son düzenleme:

minnosum sizde bişi olmazda bizde her sey olabilir sürekli genelge cıkartıp duruyor adamlar nolcak belli değil komisyondan gecmemiz gerek bakanlığa gitmek için vs vs cok iş var bizde sen rahat ol canım sizde bişi olmaz..

olabilir canim...benim liste, belli zaten..akapunktur diyeti yapiyorum...kizlarda kabul ederse benim icin bir sorun yok...ben sizin istediginiz hersey varim ;)

benim suanda bir listeye bağlı kalmam cok zor kızlar gercekten cok zor günler geciriyorum bi tarafı toparlasam öbür taraf elimde kalıyor yavas yavas basit spor hareketlerine baslıcam ama liste konusu suan için imkansız gibi görünüyor..
bu arada 5 ayda 2 kez regl oldum diyordum yaa 26 mıydı 25 miydi neydi gecen ay reglim şimdi yine olucak gibiyim cok seviçliyim ilacsız bu kes kendiliğinden ve cok kısa zamandaa.. :66:

karcicegide boyle bir oneride bulundu canim..cogunlukta isterse ben varim ;))

benim dediğim o değil gülüm nasıl paylasım mesajlarımız sayılıyorsa menülerimizinde takip olduğu bi sayım yapılsın mesela sen bu gün menü bildirmedin 2 gün daha bildirmezsen uyarı al gibi... herkesin yediği belli olur bu sekilde kacamakda yapsa takım bilir.yanlız liste seklinde değilde her gün yediğini yazar haftalık bu hafta ben 3 kez bildermemişim sen her gün bildirmişsin vs ortaya cıkar

benim suanda bir listeye bağlı kalmam cok zor kızlar gercekten cok zor günler geciriyorum bi tarafı toparlasam öbür taraf elimde kalıyor yavas yavas basit spor hareketlerine baslıcam ama liste konusu suan için imkansız gibi görünüyor..
bu arada 5 ayda 2 kez regl oldum diyordum yaa 26 mıydı 25 miydi neydi gecen ay reglim şimdi yine olucak gibiyim cok seviçliyim ilacsız bu kes kendiliğinden ve cok kısa zamandaa.. :66:

canım kendini bir an önce toparlaman lazım yaz geldi ve sen hedefine çok yaklaştın herşeyini dengeleyen ve şok diyet olmayan sağlıklı bir liste yap ve harfiyen uy dinan bana 2 ayda bu iş tamamdır

canim sen illa diyet degilde..yediklerine dikkat etsen bile kilo verirsin bana kalirsa...regl meselesine gelinnce bende 4gozle bekliyorum...regl olmayi bekleyecegim hic aklima gelmezdi..bu ayda olamazsam tekrar hastaneye gidecegim :(( ilacla olabilecekmisim ozaman...dogal olsa daha iyi tabiki
benim dediğim o değil gülüm nasıl paylasım mesajlarımız sayılıyorsa menülerimizinde takip olduğu bi sayım yapılsın mesela sen bu gün menü bildirmedin 2 gün daha bildirmezsen uyarı al gibi... herkesin yediği belli olur bu sekilde kacamakda yapsa takım bilir.yanlız liste seklinde değilde her gün yediğini yazar haftalık bu hafta ben 3 kez bildermemişim sen her gün bildirmişsin vs ortaya cıkar

olabilir meyvisim, yanliz bunun gozlemleyecek biri lazim..ki gonullude cikarmi acaba???

ya arkadaslar ,bir bendemi sorun var?dünden beri girip gecmisi okuyamiyorum ve mesaj yazamiyorum.cok zor aciliyor.simdide bayaa bekledim.insallah mesajim gider bari
Canlarım hatlarınızda bir sorun olmasın.Bende olmuyor o olay çünkü.
resmen dağılmışız o zaman yahu kimse menü bildirmiyor ölçü bildirmiyor hatta buralara bile uğramıyor peki o zaman nasıl motive olup kilo verecek bunca kilolu arkadaşlar ve ben. buna hemen bir çözüm bulunmalı sıkı tetbirler alıp ağır cezalar verilmeli uymayanların tez vakitte kafası vurulmalı (biraz fazla acımasız oldu hep muhteşem yüzyıl yüzünden:))))
Her başarının anahtarının disiplin olduğuna inanan biri olarak,her türlü yaptırıma seve seve varım.Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
ayyy kizlar..sitenin yeni hali igrenc olmus..dogru duzgun alinti ettigim msjlara cvp bile yazamadim..ne bu....birde cok yavas siteee
kizlar..4.takimla yaris yapmiyoruz...hasretim msj birakmisti..bazi kizlar tatildeymis..oyuzden yaris yapamiyoruz..anca tatilden sonra artik...ama illa yaris istiyoruz derseniz 2.takimda kardes takimimiz..onlarlada yari yapabiliriz...onlarda kabul ederlerse tabiki
Ne derseniz uyarım Kırmızım.Doğa'mızın dediği gibi takım içi yarışma da olabilir.Ama o zaman Karçiçeği ile seni nasıl geçeriz bilemiyorum
o zaman yarın ylamaya sunalı çoğunluk kabul ederse listelerimizi görücüye çıkaralım:)))))
Nasıl yani canlarım,hergün yaptığımız gibi menü yayınlamayı mı kastediyorsunuz?
olabilir meyvisim, yanliz bunun gozlemleyecek biri lazim..ki gonullude cikarmi acaba???
Canlarım ben hazır tatile girmişken seve seve gönüllü olurdum ama 2 liste tuttuğum için,3. konusunda biraz zorlanırım gibi geliyor.Karçiçeği sen almaz mısın canım?

Canlarım ben spora gidiyorum,gelince yazarım,öptüm :10:

Son düzenleme:
Back
X