Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu rezzil halimmmmm Eki Görüntüle 370649
ve bunlardaa suanki halimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 370646 bu dunku dugunden
Eki Görüntüle 370647 bunu bugun sinemada cekindik bucurle
Eki Görüntüle 370648 bunuda dun apartman girisinde cekindimm
alin size degisik degisik fotolar...
gunaydin fistiklarrrrrrrrrrr...
yeni gune merhaba diyelimmmmmmmmmmm...
hava buz gibi ama guness gorundu...
insallah hepimiz icin guzel bir hafta olurr..
hadi gelin kizlarrrrrr ozledim..tamda isyerinde net olmusssss
yanliz birakmayin beniiiii![]()
mezuniyetini tebrik ediyorum kirmizim
cok sevindim adina
bende en son net sorunu ve tasinmadan dolayi ayrilmak zorunda kalmistim
66 larda ayrilmistim ya diyette yalan oldu o donem
uzerine 2-3 kiloda aldim malesef
simdi vermeye calisiyorum tekrar
aslinda asiri kilolu durmuyorum ama bebis dusunuyoruz nasipse
oncesinda 60 a dussem super olur
benden bu sekilde
eski arkadaslardan cogunu goremedim
azeri ganfed doga nev yok sanirim aklima gelmeyenlerde var
herkesler mezun olmus anlasilan
devam edenlere bol sanslar, bol diyetli sporlu gunler diliyorum![]()
günaydın..ay ne güzel yaa..ben haftasonu bile uyuyamıyorum kızım haftaiçinden alışkın 6da kalkıyor,oğlumu uyandırıyor..bu cumartesioğlumu anneme verdım azcık uyudm 7bucuktan 9a kadar babam akşam bişeye kızınca bir daha erkenden verme demesin mi..Günaydınnnnnn şekerler.....
saol bitanemmmm darisi senin basina insallah..1.5 yil sonra mutlu sonu gordummm,,basaramicam diye cok korkuyordum ama oldu..bukadar kiloyu ben verebildiysemmmmmmmm..herkes veriroy oy oy masallah barekallah
sastim kaldim
ne diyecegimi sasirdim
bu nasil bir azim böyle,tebrik ederim
demek ki istenilirse hersey olurmus![]()
tebrik ederim canim..insallah cumaya kadar daha guzel sonuclar alirsin..bu arada bende hafta sonu 1 kg vermisim
sevincten solugu burda aldim :)
hemen cizelgemi yeniledim :)
kırmızım harikasınbırakma bizi
saçlarında hoş olmuş güle güle kullan ..bende tekrar dönücem safişim beni alırsa 96 kiloyla!!!
günaydınlarrrrr
çok güzel bir gün..hava güneşlii...ben haftasonu coşup bol bol yemedim..veee çok büyük sıkıntılarımı hallettim.
cuma günü eve gittiğimde eşim dışardaymış bana tel etti hadi sende gel oğluşumu yedirip partopar çıktım bana tarif etti bi baktım kuyumcuda sec begen al dedi yüzük almak istemiş ben begeneyim demiş.ay cok duygulandım..ama beğenemedim
kızlar ben pek modayı takip edemiyorum varmı şöyle güzel bir tavsiyeniz..yoksa fırsatı kaçıaracağım.
dünde aldım başımı alışverişe çıktım..çok güzel bluzler buldum M beden.benim üst beden küçüktür zaten oldu sayılırlar.form istanbula gittim ayakkabı vsde aldım.ama en büyük eksiğimi alamadım etek..çalışınca her sabah ne güysem diye düşünmek zorunda kalıyorum eskiler olmuyor büyük beden almak içimden gelmiyor..
kırmızııııcıımmm sen naptın böyleeeeemaaşalahhh sana yaaaa prenses gibi o kadar zarif narin olmuşsunki....o kadar değişmişki vücudun....tarih yazdın kardeşimmmm yaaaa
çok beğendim seni....cnm senin boy kaçtı...çokkk çokk uzun gözküyorsun fotolarda...eminim sana aşık olan bir sürü prens olucak etrafında
azim eder ve çabalarsam ben de başarabilirim dimi kırmızıcım....sanki hep böyle kalıcakmışım eriyemiycekmişim gibi geliyor![]()
ben sizleri hic birakabilirmiyim ablacim..bak ise geldim net olmus hemen damladim..1.5 yil sonra nasil sizlerden hemen ayrilabilirim...
kırmızım başarı hikayeni yazsana 52,5 ne demek maşallah
günaydınlar canlarım
kırmızım muhteşem olmuşsun canım saçlarında çok yakışmış tabi yüzünü görmesektebari facede koyda bakalım sen artık hergün resim çekilip koy
![]()
azmin sonu ama az biraz kaçırınca hemen geri geliyolar haberin ola![]()