• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin fistiklarrrrrrrrrrr...
yeni gune merhaba diyelimmmmmmmmmmm...
hava buz gibi ama guness gorundu...
insallah hepimiz icin guzel bir hafta olurr..
hadi gelin kizlarrrrrr ozledim..tamda isyerinde net olmusssss
yanliz birakmayin beniiiii:50::50:

buarada yeni kaptanimiz olan Saferana ve kaptan yardimcimiz Saphiraya bol sanslar diliyorum..
eminim cok guzel yoneteceksiniz bu takimiiiiiiiiii..
sizleri cokkkkk seviyorummm

gunaydin fistiklarrrrrrrrrrr...
yeni gune merhaba diyelimmmmmmmmmmm...
hava buz gibi ama guness gorundu...
insallah hepimiz icin guzel bir hafta olurr..
hadi gelin kizlarrrrrr ozledim..tamda isyerinde net olmusssss
yanliz birakmayin beniiiii:50::50:

kırmızım harikasın:nazar::nazar::nazar::nazar:bırakma bizi:43: saçlarında hoş olmuş güle güle kullan ..bende tekrar dönücem safişim beni alırsa 96 kiloyla!!!

mezuniyetini tebrik ediyorum kirmizim:46:
cok sevindim adina
bende en son net sorunu ve tasinmadan dolayi ayrilmak zorunda kalmistim
66 larda ayrilmistim ya diyette yalan oldu o donem
uzerine 2-3 kiloda aldim malesef
simdi vermeye calisiyorum tekrar
aslinda asiri kilolu durmuyorum ama bebis dusunuyoruz nasipse
oncesinda 60 a dussem super olur
benden bu sekilde
eski arkadaslardan cogunu goremedim
azeri ganfed doga nev yok sanirim aklima gelmeyenlerde var
herkesler mezun olmus anlasilan
devam edenlere bol sanslar, bol diyetli sporlu gunler diliyorum :8:

hoş geldin rana yok ya ne mezunu 96 oldum daha azeri ve ganfed hedeflerine ulaştılar nev de ulaştı sayılır şu anda izinli

günaydınlarrrrr
:16::16::16:
çok güzel bir gün..hava güneşlii...ben haftasonu coşup bol bol yemedim..veee çok büyük sıkıntılarımı hallettim.
cuma günü eve gittiğimde eşim dışardaymış bana tel etti hadi sende gel oğluşumu yedirip partopar çıktım bana tarif etti bi baktım kuyumcuda sec begen al dedi yüzük almak istemiş ben begeneyim demiş.ay cok duygulandım..ama beğenemedim:37:
kızlar ben pek modayı takip edemiyorum varmı şöyle güzel bir tavsiyeniz..yoksa fırsatı kaçıaracağım.
dünde aldım başımı alışverişe çıktım..çok güzel bluzler buldum M beden.benim üst beden küçüktür zaten oldu sayılırlar.form istanbula gittim ayakkabı vsde aldım.ama en büyük eksiğimi alamadım etek..çalışınca her sabah ne güysem diye düşünmek zorunda kalıyorum eskiler olmuyor büyük beden almak içimden gelmiyor..

Güzel bir hafta sonunun ardından bu sabah biraz uyumuşum iyi geldi...uyku sen ne güzel bişeysin yaaa:1::1:
dün annemlere gittik ve eşimin kilo konusunda beni kırdıgından hafifçe bahsettim ve ne dese beğenirsiniz kızlar..annem ve babameşimi alıp karşılarına konuşmuşlar...sen bizim kızı niye uyarmıyorsun kendini çok saldı biraz zora koş...daha yaşı kaç falan filan diee:39:ama iyi geldi bu bana kendime geldim kızlar...boş kaldıkça egzersiz yapıyorum evde hareketimi artırdım işlerimi yapıp öğleden sonra dükkana gidiyorum markete oraya buraya ugrayıp kendime hareketli ortam oluştuuruyorum ve bu hafta baya bi inceldim..pantolonlarım çok kötü duruyor bollboll ama almak istemiyorum..bir tane pant var 75..78 arası giydiğim hemen ona sığabilmek istiyorum:)))))aminnnnnn:))

kırmızııııcıımmm sen naptın böyleeeee:nazar::nazar::nazar:maaşalahhh sana yaaaa prenses gibi o kadar zarif narin olmuşsunki....o kadar değişmişki vücudun....tarih yazdın kardeşimmmm yaaaa:nazar::nazar:çok beğendim seni....cnm senin boy kaçtı...çokkk çokk uzun gözküyorsun fotolarda...eminim sana aşık olan bir sürü prens olucak etrafında:16::16::16:
azim eder ve çabalarsam ben de başarabilirim dimi kırmızıcım....sanki hep böyle kalıcakmışım eriyemiycekmişim gibi geliyor:20::20:

Günaydınnnnnn şekerler.....
günaydın..ay ne güzel yaa..ben haftasonu bile uyuyamıyorum kızım haftaiçinden alışkın 6da kalkıyor,oğlumu uyandırıyor..bu cumartesioğlumu anneme verdım azcık uyudm 7bucuktan 9a kadar babam akşam bişeye kızınca bir daha erkenden verme demesin mi..

oy oy oy masallah barekallah
sastim kaldim
ne diyecegimi sasirdim
bu nasil bir azim böyle,tebrik ederim
demek ki istenilirse hersey olurmus :46::46::46:
saol bitanemmmm darisi senin basina insallah..1.5 yil sonra mutlu sonu gordummm,,basaramicam diye cok korkuyordum ama oldu..bukadar kiloyu ben verebildiysemmmmmmmm..herkes verir
bu arada bende hafta sonu 1 kg vermisim
sevincten solugu burda aldim :)
hemen cizelgemi yeniledim :)
tebrik ederim canim..insallah cumaya kadar daha guzel sonuclar alirsin..
kırmızım harikasın:nazar::nazar::nazar::nazar:bırakma bizi:43: saçlarında hoş olmuş güle güle kullan ..bende tekrar dönücem safişim beni alırsa 96 kiloyla!!!

ben sizleri hic birakabilirmiyim ablacim..bak ise geldim net olmus hemen damladim..:9:1.5 yil sonra nasil sizlerden hemen ayrilabilirim...

günaydınlarrrrr
:16::16::16:
çok güzel bir gün..hava güneşlii...ben haftasonu coşup bol bol yemedim..veee çok büyük sıkıntılarımı hallettim.
cuma günü eve gittiğimde eşim dışardaymış bana tel etti hadi sende gel oğluşumu yedirip partopar çıktım bana tarif etti bi baktım kuyumcuda sec begen al dedi yüzük almak istemiş ben begeneyim demiş.ay cok duygulandım..ama beğenemedim:37:
kızlar ben pek modayı takip edemiyorum varmı şöyle güzel bir tavsiyeniz..yoksa fırsatı kaçıaracağım.
dünde aldım başımı alışverişe çıktım..çok güzel bluzler buldum M beden.benim üst beden küçüktür zaten oldu sayılırlar.form istanbula gittim ayakkabı vsde aldım.ama en büyük eksiğimi alamadım etek..çalışınca her sabah ne güysem diye düşünmek zorunda kalıyorum eskiler olmuyor büyük beden almak içimden gelmiyor..

günaydın cnm...alyans konusunda su anda fikir veremiycem cnm..evde her kiloda alınmış 3 adet alyansım var am kişlodan dolayı hiçbiri olmuyor...elim boş geziyorum yani...alyanslarım ın içinde en çok beğendiğim nazar alyans cnm..klasik ama kalıcı bi bak istersen...
güle güle giy cnm ayakkabını bluzlarını...ben de pant almamak için direniyorum az daha sabredelim mayısta alalım nasılsa o zamana 5 kg verip 1 beden küçülürüz:)

sezeryan olan arkadaşlar sezeryan göbeğinden yani o tuhaf şişlikten nasıl kurtuluruz..ben beden olarak küçüldüm ama o kısımdan dolayı olmuyor küçük bedenler...mekik çekicem başka napabilirim....

kırmızııııcıımmm sen naptın böyleeeee:nazar::nazar::nazar:maaşalahhh sana yaaaa prenses gibi o kadar zarif narin olmuşsunki....o kadar değişmişki vücudun....tarih yazdın kardeşimmmm yaaaa:nazar::nazar:çok beğendim seni....cnm senin boy kaçtı...çokkk çokk uzun gözküyorsun fotolarda...eminim sana aşık olan bir sürü prens olucak etrafında:16::16::16:
azim eder ve çabalarsam ben de başarabilirim dimi kırmızıcım....sanki hep böyle kalıcakmışım eriyemiycekmişim gibi geliyor:20::20:

saol bitanemmmm..darisi senin basina insallah...emin ol sende basarabilirsin..ben 53 kilo verdim ki senin yolun daha kisa..azmini hic birakma olurmu..
boyum 158 canim.. ama kilo verdigimden oyle gorunuyor..
kiloluyken topa benziyordum

günaydınlar canlarım
kırmızım muhteşem olmuşsun canım saçlarında çok yakışmış tabi yüzünü görmesekte :1: bari facede koyda bakalım sen artık hergün resim çekilip koy :52:
azmin sonu ama az biraz kaçırınca hemen geri geliyolar haberin ola :27:

günaydınlar canlarım
kırmızım muhteşem olmuşsun canım saçlarında çok yakışmış tabi yüzünü görmesekte :1: bari facede koyda bakalım sen artık hergün resim çekilip koy :52:
azmin sonu ama az biraz kaçırınca hemen geri geliyolar haberin ola :27:

evettttt koy resmi bende akşam evde bakarım :38:

bir haftadır üzerimde bir yorgunluk varki kızlar sanki hergün taş taşıyorum uykumda düzen yok dün 12 de yattım 2,30 da daha uyuyamamıştım
bahar geldi üzerime bir tuhaflık çöktü bir an önce silkelenip kendime gelmek istiyorum dün koşu bandında yürümeye başladım hiç tartılmıyorum moralimi bozmiyim diye ama 38 beden aldığım eteğim dar geliyo demek aldım bi kaç kilo :51:
ev dandini portmanto geldi yarısı kuruldu parçası eksik çıktı evin ortasında öylece duruyo halıları kaldırdım mutfagı dökmeye başladım dip köşe giricem merdivenci evin halini gördü taşınıyomusunuz dedi düşünün artık :9: eşimde 5 saat uykuyla işe gidip geldi 3 gündür o yüzden yarım yamalak kaldı işler :31:

Back
X