Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlarr ben geldiiim...face de birinizi ekledim..NEV sanırım eklediğim ama emin diilim gene de:)
Beni ekledin beni :70:

Ya dukani birakmamak lazim iste senin tavuk olayni haftada bir yapinca kilo korunur zaten dukanin sirri bu canim insallah hepimiz bi bakcaz kendmze sok olcaz gozlermz portlicek:) :nazar: biz yapariz ya:kkk:
Başarırızzzzzzzzzzzzzz :66:

cnm yazdım ama bulamadım..tam adı nedir?
Canım seni ekledim face'deki takıma :70:

kız grup çok uzun zamandır var da ben senin kim olduğunu anlayamamışım sanırsam.Şimdi anladım sanırım N.B misin sen?

kızlar paylaşım alanına hiç baktınız mı bilmiyorum karar verilememiş bir konu var.Normalde bayramda yarışma yapılmaz yani herkes izinli olur bildirim yapılmaz.Bu cuma yani ayın 17 sinde öyle olacağı yazılmış,24 ünde bildirim yapılacak demiş.Ancak bana göre bu hafta bayram haftası olmadığından,hatta cuma günü arefe bile olmadığından bu hafta yarışma yapılmalı,bildirim yapılmalı.haftaya yapılmamalı,yani 24 ünde yarışma yapılmamalı o zaman.Gerçi benim için farkeden bir şey yok aslında 2 sinde de bildirim yapılmasında bir sorun yok bence ama ille bayram diye herkes izinli sayılacaksa bende bu 24 ü olmalı diyorum

canım yarışmayı bilemem ama ben 17 sinde bildirim yapıcam 24 ünde yolda olacağım için yapamicam.. hem 24 ünde yapılmaması daha iyi gerekiyorsa ikisinde de yapılmasın ama 24ünde kesin yapılmasın çünkü dediği gibi bayramı eritmek lazım :17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ben yatym ya iykum geldi erkende uyandim yarin spor yapcam ertesi gunde havuz diyorum hala hasta olmamsken zenci oliym bisurude kalori yakym:) bde yarin temzlgmi bitircem insallah bol bol dua edin kizlar iyi geceler :)

kızlar paylaşım alanına hiç baktınız mı bilmiyorum karar verilememiş bir konu var.Normalde bayramda yarışma yapılmaz yani herkes izinli olur bildirim yapılmaz.Bu cuma yani ayın 17 sinde öyle olacağı yazılmış,24 ünde bildirim yapılacak demiş.Ancak bana göre bu hafta bayram haftası olmadığından,hatta cuma günü arefe bile olmadığından bu hafta yarışma yapılmalı,bildirim yapılmalı.haftaya yapılmamalı,yani 24 ünde yarışma yapılmamalı o zaman.Gerçi benim için farkeden bir şey yok aslında 2 sinde de bildirim yapılmasında bir sorun yok bence ama ille bayram diye herkes izinli sayılacaksa bende bu 24 ü olmalı diyorum

kaptan ben oylama başlattım...
sana sormadan yaptım ama inşallah kızmazsın...:17:

Güle güle kullan canım benim,harikasın 38-40 muhteşem vücut yapıları,maşallah :nazar: Ben de bir elbise aldım internetten bayram için,sanırım güzel,ama 44 beden :5:

Canım dukan 5 kilo versen bile 10 kilo vermiş gibi incelten bir diyettir,sen de inanamayacaksın değişime :70:

Sağol canım benim,birbirimize de dua edelim takımcaaaa :70:

Harikasın sennnnn,işte yenilenmiş,tekrar sahalara dönmüş Saphira :13:

Canımmmmm,hoşgeldin.Sana da hayırlı kandiller Gülüm :70:

49 muuuuuu :53: O günlerden kalma fotoların var mı canım,bir de bıraktıktan sonra alınıyor değil mi,ben de aldım dukandan sonra 15 kilo :43:

var canım bi ara albüme eklerim inşallah...
canım ben dukanın koruma güçlendirme hepsini yaptım almadım 4 ay kilo...
sonra sağlık sebeplerinden aldım ben...yoksa güçlendirme yaparsan almıyorsun kesinlikle...

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bugun de ipekcim sayacak.
gerberacim yarindan itibaren sira sende :34:

kızlar mesaj sayımını nasıl yapıyorsunuz... her mesaj 1 mi sayılıyor yoksa alıntılar tek tek mi sayılıyor...
yani mesela 5 alıntı yaptık 1 mesajda ya onu 1 mesaj mı sayıyoruz 5 mi...

son dakikalarr 86 kilo çıkıyordum hatta 85.9la gitti geldi 86ya karar verdi iftardan sonra tartıldım 87.3 çıkıyordu wcye gittim 86.8 çıkıyorum ama oruçtan dolayı indi bu kadar net rakam cuma günü belli olacak o kadar su içtimki az bile çıktım:1:

sen de tartıkolik olmuşsun sanırım ... :9:

Benim aklıma bir ceza geldi ama kaptanım biraz zor mu olur bilemedim? Kaçamak yapan veya bir önceki haftaya göre fazla çıkanlara şu ayranlı detoks cezasını verelim, ceza alan kızçemiz bu detoks çorbasını hazırlayıp fotolarını paylaşmak zorunda kalacak, içer içmez bilinmez ama o çorbayı yapmaya o kadar uğraştıktan sonra içilir heralde bilmiyorum ağır mı ceza oldu??? Leslie filan yazmış bazı arkadaşlar ama bunun kontrolünü nasıl yapıcaksınız ki? Neyse fikir fikirdir değil mi ?

leslie yaparken videoya çeksin :37:
ben o ayran detoksunu yaptım bi kere yiyemedim... bi daha asla yapmam...

afiyet olsun canım gayet kilo kaybettirici bir menü :46:

dün ben dedim ki,ayran detoksunu kaçamak ertesi olarak kullanabiliriz ama tadı güzel oluyor onun,içilemez bir şey değil ve sadece 2 gün yapılıyor.Anlayacağın bence biraz hafif kalır.Sabah akşam 5 ml leslie de ağır olur ben yapamam şahsen.kaçamak yapan kişi 1 hafta sayımı tek başına yapsın bu arada menü paylaşımılarınıda kontrol etsin,menüsünü paylaşmayan var mı diye dedim onu da hafif buldular :26:

ben sabah akşam leslie derken şaka yapmıştım zaten...:9:
günde 1 kere olabilir...ben 1. takımın kaptanlığı yaparken haftada 2 kaçamak yapana 3 veya 5 mil leslie cezası veriyordum... kişinin spor durumuna göre yani...hiç spor yapmayan birine 5 mil verilmez tabi... bi de yapar yapmaz o kendi bileceği iş... beni değil kendini kandırır...
1. takımdaki benim bölükteki herkesi mezun ettik... bence işe yarıyor denemeye değer...:34:

ben menülerimi çok paylaşamıyorum yaa.. takıma girince geçmişe bakayım derken unutuyorum...ama cıss bişey yersem onu mutlaka söylerim... açığa çıkmış hatalar zor tekrarlanır...:23:

menü demişken bu arada
iftarda tavuk yapacaktım markette mangallık tavuk kalmamış ben de 3 köfte yedim... evdekilere kızarttım kendiminkileri ızgarada pişirdim...
iftardan sonra da 2 bardak yeşil çay içtim...

sahurda canım hiç bişey istemedi 1 neskafe içtim şekersiz...

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese hayırlı sabahlar...
gece hiç uyumadım yeni yatıcam gene...:ssz:
bu uyku düzensizliğinde kilo almazsam iyidir yaa...

Back
X