sağol canım

evet canım istiyorum da bir türlü gidemedim
canım bizi de arayan olmadı zaten.Mecburi değil henüz bizimkiler küçük.istersen kreşe yazdır istersen anaokuluna o senin tercihin.anaokulları 36 aydan itibaren alıyor.ben bu konuda uzman oldum neredeyse merak ettiklerini bana sorabilirsin canım ama tabi öğretmenimiz nev daha iyi bilir
ooh ohh hadi bakalım gitsin fazlalıklar

yalnız canlarım bişey farkettim,çok abartılı sonuçlarla çıkmamışız bayramdan,o yüzden vermemizde kolay olacak,bu harika bişey
canım 60-66 ay arası çocukların ilkokul 1. sınıfa başlaması velinin tercihine bırakılmış ama 66 aydan sonra mecburi,zaten otomatikman adresine en yakın okula kayıt yapıyorlarmış,sen gidip kaydettirmesen bile.Yani 30 Eylül 2008 den önce doğmuş çocuklar 2013 eylülünde ilkokul 1. sınıfa başlayacaklar.30 Eylül 2008 sonrası doğmuş çocuklar 2014 eylülde 1. sınıfa başlayacaklar.
Benimki 2013 eylülde başlayamaz çünkü henüz 58 aylık oluyor,alt sınırında altında kalıyor.böylece 2013 eylülde başlayan öğretim yılını atlatmış oluyor.2014 eylülünde 70 aylık oluyor.O zaman başlayacak işte.
seninki 2013 Eylülde 60 aylık oluyor,yani velinin tercihine bırakılan ay aralığında kalıyor ve böylece 2013 eylülde başlayan öğretim yılını atlatamamış oluyorsunuz.Zaten bu hesapları ona göre yapmışlar.O yüzden sınır 30 Eylül
canım sakin ol korkulacak bir şey

zaten ilkokul 1. sınıfın müfredatı değişecek,okuma yazma zorunluluğu 1. sınıflardan kalkacak,anaokuluna benzeyecek diye bir söylenti var ama henüz hiç bir şey kezinleşmiş değil.Bu eylülde başlayacak olan çocuklarla birlikte bizlerde göreceğiz bu yeni sistem nasıl olacak,nasıl işleyecek
doğru şeker tahlili yaptıracaktın.ayran detoksunu blrendırdan geçir öyle yutarsın,pürüzsüz olunca