Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar:) ben geldim zenci oldum cavdarla ozlem gderdik dibimde simdi actim interneti hemencecik:) cok guzel olmasada tatilim guzeldi annemle basbasaydik abim yoktu babamda bazen kuzenimde gelirdi kimse yoktu iste annemle sıkldim ne yalan soyliyim 4gunde hasta gezdim ama cok yurudum hani demistim ya bi kot aldim diye kizlar o kot giderken dar oluyodu donuste tam hatta azcik boldu:) ben cok inceldim eminim bundan ama tartiya bi ciktim 74!..? Kafam karisti yarin sabah bakcam artik ben simdi yaticam kizlar yarin gorusuruz insallah:)
Maşallah,darısı başımahoşgeldin tatlımmişlerin iyigitmesine sevindim,alıştın bile demek
ben eskiden çok içerdimcanım,hamilelikte bıraktım,Allahın bir lütfu olarak tiksindim sigaradan.O oldu..Bir daha içmedim.Canımçok çekti sonradan ama benim eşim içmiyor ve çok karşı sigaraya,tekrar başlamamı hep engelledi tabi.Sonuç olarak 5 senedir içmiyorum çok şükür![]()
Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmSelam kizlar:) ben geldim zenci oldum cavdarla ozlem gderdik dibimde simdi actim interneti hemencecik:) cok guzel olmasada tatilim guzeldi annemle basbasaydik abim yoktu babamda bazen kuzenimde gelirdi kimse yoktu iste annemle sıkldim ne yalan soyliyim 4gunde hasta gezdim ama cok yurudum hani demistim ya bi kot aldim diye kizlar o kot giderken dar oluyodu donuste tam hatta azcik boldu:) ben cok inceldim eminim bundan ama tartiya bi ciktim 74!..? Kafam karisti yarin sabah bakcam artik ben simdi yaticam kizlar yarin gorusuruz insallah:)
canım polisim ben...ne işte çalışıyorsun cnm![]()
yoğunluk problem diil alıştım artık da yol cok carpıo benı...çok problem deil ama hafta içi yetişemeyebiliyorum muhabbetlere...Ben :26:
Canım benim yaAnkara çok yoğun iş açısından değil mi.Bitanem haftasonu serbest kuralı vardı ya ta Kırmızıgül'den kalma,o hala devam ediyor ama senin için de haftasonu müsait değil mi.Kaptanımız gelsin bi konuşalım
![]()
cıııs ne sigarası
benim tek keyfim az şekerli türk kahvesi
yok gulum yok ne dukani yulaf kepegini ruyamda gorurum herhalde burdacanım 400 gr. az değil ki,gayet güzel yavaş gitsin ama yeterki gitsin canım
spor için de kendini ve dizini zorlama bence
canım zaten et ağırlıklı beslenmek daha güzel kilo verdiriyo.hatta sen de belki dukan yaparsın.gerçi oralarda yulaf kepeği bulunur mu bilmem :26:
aa ipek gelmiş şimdi nerdesin
bende pahalılıktan şikayetciyim yaa burda domatesin kilosu 4 elma 5 fasulye 5 lira
hoş geldin çavdarımın annesiBide kizlar ben bu ruslari gorunce kafaya koydum hedefim 57olcak Allah sonumu hayir etsin:d
dadlm gelmiş yaşasınSlmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzz:)
Ben nete giremiyorum haftasonu için izmire geldim 2 haftadır F&N hastanesinde cerrahi yoğun bakım servisinde çalışıyorum çok yoruluyorum ama işimi seviyorum sizleri çok özledim ama bilgisayarım yok alabilirsem alacağım inşallah o zaman kavuşuruz bende bu arada azcık kilo veririm koşturmacaada inş..
Sizleri seven salişiniz![]()
8 sene old bıraktım o sigara yüzünden panik atak oldm benkızlar kımler sıgara kullanıyor??
allah aşkına paşam 2 haftada verilen 11 kilo iki haftada geri gelecek görürsün...isveç falan yapmıştır o yada saf protein almış olabilir...ikiside çok sağlıksız sen boşver onu yaa..çok takıyosun kafana...![]()
ansaa yavas bıraz yaa..azcık kendını dusun...nefsını deılhadi yaa...neyse öğrenmış oldum iyi oldu...kaptanım gecen hafta türkıye sallandı malum şehitler davalar...vs. ben perşembe günü gelemedim gece 2 idi eve geldim paylaşımım yok cumada 4 mesaj yazmışım kes cezamı
ama şimdi benim şöle bı sıkıntım var ben haftasonu daha rahat girebiliyorum nete herkes hafta içi girebilio...masa başı da calışmıyorum ben akşama kadar o sokak senın bu cadde benım o ekipten çık bu ekıbe gec modundayım...hafta içi sorun olmuyodu 5 mesaj benım için ama ankarada hafta içi zor olunca işler karışıo...mesaj yazmak ıcın yazarsamda sacmalar dururum..kızlarında musadesı olursa accıkın ayrıcalık isteyebilirmiyim bu konuda yok dersenızde canınız saolsun...bende hafta sonu ya evde oluyorum yada görevde olsam da laptopla gidiyorum bi şekılde bağlanabiliyorum...valla akşama kadar muhabbet edecek bı allahın kulunu bulamadım benı de anlayın nolur...
ay ne yazıkkı ben biraz fazla kullanıyorum...hatta bence o benı kullaanıo canım sormaa yaa..![]()
oda guzel ama oda tehlıke aslında bı sure sonracıııs ne sigarası
benim tek keyfim az şekerli türk kahvesi
aferın sana kaptanım valla.bende ıcmıyorum hıc baslamadım..ınsan nasıl kullanabılıo onu bılmıomhoşgeldin tatlımmişlerin iyigitmesine sevindim,alıştın bile demek
ben eskiden çok içerdimcanım,hamilelikte bıraktım,Allahın bir lütfu olarak tiksindim sigaradan.O oldu..Bir daha içmedim.Canımçok çekti sonradan ama benim eşim içmiyor ve çok karşı sigaraya,tekrar başlamamı hep engelledi tabi.Sonuç olarak 5 senedir içmiyorum çok şükür![]()
ooooooooooooooo kızım hosgeldın(bıraz uzak kalınca,gelın kız oluooSelam kizlar:) ben geldim zenci oldum cavdarla ozlem gderdik dibimde simdi actim interneti hemencecik:) cok guzel olmasada tatilim guzeldi annemle basbasaydik abim yoktu babamda bazen kuzenimde gelirdi kimse yoktu iste annemle sıkldim ne yalan soyliyim 4gunde hasta gezdim ama cok yurudum hani demistim ya bi kot aldim diye kizlar o kot giderken dar oluyodu donuste tam hatta azcik boldu:) ben cok inceldim eminim bundan ama tartiya bi ciktim 74!..? Kafam karisti yarin sabah bakcam artik ben simdi yaticam kizlar yarin gorusuruz insallah:)
hahahha yavrum nasıl yapıolar ya sunlar ole kalmayı annamıomBide kizlar ben bu ruslari gorunce kafaya koydum hedefim 57olcak Allah sonumu hayir etsin:d
canım polisim ben...
yoğunluk problem diil alıştım artık da yol cok carpıo benı...çok problem deil ama hafta içi yetişemeyebiliyorum muhabbetlere...
sigarayla dehşet gider....![]()
Selam kizlar:) ben geldim zenci oldum cavdarla ozlem gderdik dibimde simdi actim interneti hemencecik:) cok guzel olmasada tatilim guzeldi annemle basbasaydik abim yoktu babamda bazen kuzenimde gelirdi kimse yoktu iste annemle sıkldim ne yalan soyliyim 4gunde hasta gezdim ama cok yurudum hani demistim ya bi kot aldim diye kizlar o kot giderken dar oluyodu donuste tam hatta azcik boldu:) ben cok inceldim eminim bundan ama tartiya bi ciktim 74!..? Kafam karisti yarin sabah bakcam artik ben simdi yaticam kizlar yarin gorusuruz insallah:)
ah o tersiligi bulsam varyaben çok aşırı strese girince şişiyorum
bu eltim beni maffeti 92 gelen hatun 2 hafta içinde 11 lilo verdi
nasıl olur bu ya benle kada buluyo ya sana yetiştim deyim facedede beni kudurtuyo millete rezil etti onu elime bri verseler varya
ah ulen ah çok dertliyim kendimi süte vurasın var iç sabahlara kadar dur
dukancılar beni duyan varsa ses versin biri ban ael atsın ne olur1 hafta dukan deneyim noluuuuuuuuuuuu
![]()
yok gulum yok ne dukani yulaf kepegini ruyamda gorurum herhalde burda
Nijeryadayim canim.Firsat bulmusken yazayim dedim okuldayim simdi.Sorma tatlim burda da durum oyle.Neyse yine buldugumuza sukrediyorum.biz oyle elmayi kiloyla almiyoruz tatlim 3 tanesi 2 tl.zaten istedigin gibide olmuyor sebzenin gorunusu.Deterjan temizlik malzemesi falan hic almaya gelmiyor.5 lt sivi yag 38 tl vs vs Allahtan biz cogunu Tr den getirdik.
sana da yavrum..inş bu hafta ıstdıgımız gıbı kılocuklarımız gıderGünaydın
Herkese Mutlu haftalarrrr![]()
Gunaydin kizlar:) bu sabah 73tum daha tuvalete cikmadim ama .bide bugun olculerimi alcam onceden almistim tarihte yazmistim bakym bi nolmusum:) yorgunlugu atamadim ya otobus yolculuklarindan nefret ediyoruum
pasam hayirli ugurlu olsuun:) calismak guzeldir ya:) cavdar kilo almis kocaman gobegi olmus evde bulustuk dun aksam yanina bi gittim hemen girladi yemin ederim ayrilamadik yani uyurken bile kacmadi yataktan o beni sevdi ben onu ama kilosunu napcam bilemedim light mamalar varmis ondan alcaz bide bizde ruslar gibi oluruz ben kafama koydum seneye bugunlerde insallah tatile gideersek en guzel vucutlardan biri olcam tamam sarisin renkli gozlu degilizde bizde insaniz spor olayi tamamen valla manken gibi olcam ben inat yaptim
maviyesilcim diyete daha yenimi basladin:d 45dk plates cok guzel olmus :) yaziyim ben onu
kizlar tatilde dukani azcik bozdum biraz borek yedim bi dilim ama kucuk dilimden kek yedim karpuz yedim biraz dun aksamda lokum ve susamli cubuk kraker yedim simdi tam gaz devam edicem ama ben 71olurum diye dusunmustum ya
kizlar ben cantami bosaltiyim dus alcam cavdarin tirnagni kesip taricam sonra camasir yikanmasi lazim 27siinde gene yola cikcam ya hazirlik yapmam lazim gelirim ben yine:)