Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar:) ben geldim zenci oldum cavdarla ozlem gderdik dibimde simdi actim interneti hemencecik:) cok guzel olmasada tatilim guzeldi annemle basbasaydik abim yoktu babamda bazen kuzenimde gelirdi kimse yoktu iste annemle sıkldim ne yalan soyliyim 4gunde hasta gezdim ama cok yurudum hani demistim ya bi kot aldim diye kizlar o kot giderken dar oluyodu donuste tam hatta azcik boldu:) ben cok inceldim eminim bundan ama tartiya bi ciktim 74!..? Kafam karisti yarin sabah bakcam artik ben simdi yaticam kizlar yarin gorusuruz insallah:)

hoşgeldin canım :70::71: tatilinin güzel geçmesine sevindim :16: tatil dönüşü incelmene daha çok sevindim :46: kilonu önemseme,yol yaptın ödem olmuştur :34:

hoşgeldin tatlımm :70::71:işlerin iyigitmesine sevindim,alıştın bile demek :16::16::16:
ben eskiden çok içerdimcanım,hamilelikte bıraktım,Allahın bir lütfu olarak tiksindim sigaradan.O oldu..Bir daha içmedim.Canımçok çekti sonradan ama benim eşim içmiyor ve çok karşı sigaraya,tekrar başlamamı hep engelledi tabi.Sonuç olarak 5 senedir içmiyorum çok şükür :nazar:
Maşallah,darısı başıma :1:

Selam kizlar:) ben geldim zenci oldum cavdarla ozlem gderdik dibimde simdi actim interneti hemencecik:) cok guzel olmasada tatilim guzeldi annemle basbasaydik abim yoktu babamda bazen kuzenimde gelirdi kimse yoktu iste annemle sıkldim ne yalan soyliyim 4gunde hasta gezdim ama cok yurudum hani demistim ya bi kot aldim diye kizlar o kot giderken dar oluyodu donuste tam hatta azcik boldu:) ben cok inceldim eminim bundan ama tartiya bi ciktim 74!..? Kafam karisti yarin sabah bakcam artik ben simdi yaticam kizlar yarin gorusuruz insallah:)
Hoşgeldin canımmmmmmmmmmm :16: Yol ödem yapar,normaldir :70:

ne işte çalışıyorsun cnm:24:
canım polisim ben...:72:
Ben :26:

Canım benim ya :70: Ankara çok yoğun iş açısından değil mi.Bitanem haftasonu serbest kuralı vardı ya ta Kırmızıgül'den kalma,o hala devam ediyor ama senin için de haftasonu müsait değil mi.Kaptanımız gelsin bi konuşalım :70:
yoğunluk problem diil alıştım artık da yol cok carpıo benı...çok problem deil ama hafta içi yetişemeyebiliyorum muhabbetlere...:7:
cıııs ne sigarası:1:
benim tek keyfim az şekerli türk kahvesi

sigarayla dehşet gider....:34:

canım 400 gr. az değil ki,gayet güzel yavaş gitsin ama yeterki gitsin canım :46::nazar:
spor için de kendini ve dizini zorlama bence

canım zaten et ağırlıklı beslenmek daha güzel kilo verdiriyo.hatta sen de belki dukan yaparsın.gerçi oralarda yulaf kepeği bulunur mu bilmem :26:
yok gulum yok ne dukani yulaf kepegini ruyamda gorurum herhalde burda :9:
aa ipek gelmiş şimdi nerdesin
bende pahalılıktan şikayetciyim yaa burda domatesin kilosu 4 elma 5 fasulye 5 lira

Nijeryadayim canim.Firsat bulmusken yazayim dedim okuldayim simdi.Sorma tatlim burda da durum oyle.Neyse yine buldugumuza sukrediyorum.biz oyle elmayi kiloyla almiyoruz tatlim 3 tanesi 2 tl.zaten istedigin gibide olmuyor sebzenin gorunusu.Deterjan temizlik malzemesi falan hic almaya gelmiyor.5 lt sivi yag 38 tl vs vs Allahtan biz cogunu Tr den getirdik.

Bide kizlar ben bu ruslari gorunce kafaya koydum hedefim 57olcak Allah sonumu hayir etsin:d
hoş geldin çavdarımın annesi:48::48:ananecim ben işe girdim sık giremicem artık anca akşama:30::30:oda eşim iizn verirse:57::57:ruslarmı onlar pek gzüel oluyolar:9::9:biz rslara zor benzeriz ya:53::53:çavdarı çokm özledim yavrna iyi bakmışlarmı:43::43:
Slmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzz:)

Ben nete giremiyorum haftasonu için izmire geldim 2 haftadır F&N hastanesinde cerrahi yoğun bakım servisinde çalışıyorum çok yoruluyorum ama işimi seviyorum sizleri çok özledim ama bilgisayarım yok alabilirsem alacağım inşallah o zaman kavuşuruz bende bu arada azcık kilo veririm koşturmacaada inş..

Sizleri seven salişiniz:16::16::16::16::16::16::16::16:
dadlm gelmiş yaşasın :52::52::52:işe başlamasaydım yanına gelicektim ama azimliyim pazara gelirse gelirim işşallah facedende mesaj attım dönmedin bana:5::5::5:
kızlar kımler sıgara kullanıyor??
8 sene old bıraktım o sigara yüzünden panik atak oldm ben :14::14::14:
allah aşkına paşam 2 haftada verilen 11 kilo iki haftada geri gelecek görürsün...isveç falan yapmıştır o yada saf protein almış olabilir...ikiside çok sağlıksız sen boşver onu yaa..çok takıyosun kafana...:20:
:6::6::6:bugün kaynanam gittim kahvaltıya ne gündü ama:9::9:kilo vereni gördüm :53::53:yalan diyo kız az vermiş ama okadar kör degilimya 12 vermemiş kafa blmş benimle uyuz:9::9::9:ban diyor sana az kaldı eşimde dedi ver ver dr yengen deliydiya 8 ayda 25 kilo verdi dedi devam et böyle dedi gerisini düşün dedi hızlı kilo verilenler alınır bunu unutma dedi :9::9::9:agzını açıp birşey diyemedi hatun dedi kiloyı ver boynda uzar belkim dedim :9::9:
takmıyorm artık bebem ben iş kadınıyım artık :9::9::9:kızlar kusra bakmayın dün eşim pc format attı giremedim bugünde kaynanam kahvaltıya gittik evi temizledim gelir gelmez anca oturdum :53::53:kalkıp dş alıcem sonra yatıcem yok yoruldum işe erken gitmem lazımda:16::16::16:buarada 50 tl aldım ay ne hosma gitti yok parası insanın emegini alması gibi varmı ya:16::16::16:anca akşamlaraı girerim buruya :14::14:ekmek param yüzünden çalışmam laızm biraz borçlarımı hafifletsem saglıklı bir gebelik geçirim degilmi:34::34:k.i.b benim çıkmam lazım çok yorldm daha allah nasip ederse eve gelip yemek yapıcem demin teflon tavada kabak rendeledim onu pişirdim üstüne yogurla harmanlıcem bol dereotu temem bu iş öylen yemegim yogrtl dereotlu kabak :56::56::56:

kızlar gunaydın....
pazartesileri seviyorummmm :27:yenı haftaya merhaba....hepimize güzellikler getirsin inşallahh....:16:
akşama görüşürüz...

günaydın benim zayıfmı zayıf zariffmi zarif kankilerim saat 6.30 kalktım bugün inanın işe gitmeyi çok sevdim tek eksigim sizlersiniz:48:sizlerle yazışmayı çok özledim ben ablamın ogluna 2 ila 5 kadar ben bakıyorm eger bugünde evde olrsan sizleri görmek isterim o saatte hasret giderlim olrmu:43::43:sabah yazayım dedim neyse kahvaltı yapıyorm çıkıcem işşallah türbanımı yapayım hazırım okla gidicek çocklar gibi:9::9::9:menümde

1-5 yeşil zeytin
2-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
3-1 badem
4-1 domates
5-1 dilim çavdar ekmegi
6-yeşil çayla beşi biryerde
7-bir kavram maydonoz
8-kalkar kalkmaz 2 bardak s içtim şimdi ilaçlarımı içicem sonra 2 bardak gene içicem
öylenede kabagı rendeledim pişirdim yag koymadan kendi suyyla yogurt koydm içine yeşillik olaraktan dereot maydonoz ve kereviz yaprakı koydm temem bu öylen yemegim b arada form çayı içerim 2 galete yerim 1 elma yicem bol s içerim herhalde :16::16:
b arada kızlar 101 çay gelmiş karışık diyet form diye hani şu ayda 36 kilo verdiren ondan aldım haberiniz olsn bilginize:52::52::52::52:
sizleri ihmal ediyorm diye ian çok üzülüyorm ama eve geliyorm yemek namaz telaşı mtfagı etrafı topla yorlyorm eşimle iş planlaması yapıcem akşama haberi yok emme :27::27::27:kendinize iyi bakın anca giderim sonra görüşürüz keşke yakın olsanızda sizlere ilk haftalıgımla birşey alsaydım ama uzagız
ben kaçtım rabbime emanet ouln olurmu:5::5::5::5::5:

gunaydın bebeklerım bugun dıyete basladım...5 i bi yerde cayımı ıctım ...su an 68 kıloyum:( bakalım nolcaz...bı kaç gunde ben nasıl 1,5kılo aldım bılemeıorum .kafam attı cok fena

hadi yaa...neyse öğrenmış oldum iyi oldu...kaptanım gecen hafta türkıye sallandı malum şehitler davalar...vs. ben perşembe günü gelemedim gece 2 idi eve geldim paylaşımım yok cumada 4 mesaj yazmışım kes cezamı:14::14::14:
ama şimdi benim şöle bı sıkıntım var ben haftasonu daha rahat girebiliyorum nete herkes hafta içi girebilio...masa başı da calışmıyorum ben akşama kadar o sokak senın bu cadde benım o ekipten çık bu ekıbe gec modundayım...hafta içi sorun olmuyodu 5 mesaj benım için ama ankarada hafta içi zor olunca işler karışıo...mesaj yazmak ıcın yazarsamda sacmalar dururum..:9:kızlarında musadesı olursa accıkın ayrıcalık isteyebilirmiyim bu konuda yok dersenızde canınız saolsun...bende hafta sonu ya evde oluyorum yada görevde olsam da laptopla gidiyorum bi şekılde bağlanabiliyorum...valla akşama kadar muhabbet edecek bı allahın kulunu bulamadım benı de anlayın nolur...:38:

ay ne yazıkkı ben biraz fazla kullanıyorum...hatta bence o benı kullaanıo canım sormaa yaa..:ssz::ssz::ssz:
ansaa yavas bıraz yaa..azcık kendını dusun...nefsını deıl:(
cıııs ne sigarası:1:
benim tek keyfim az şekerli türk kahvesi
oda guzel ama oda tehlıke aslında bı sure sonra
hoşgeldin tatlımm :70::71:işlerin iyigitmesine sevindim,alıştın bile demek :16::16::16:

ben eskiden çok içerdimcanım,hamilelikte bıraktım,Allahın bir lütfu olarak tiksindim sigaradan.O oldu..Bir daha içmedim.Canımçok çekti sonradan ama benim eşim içmiyor ve çok karşı sigaraya,tekrar başlamamı hep engelledi tabi.Sonuç olarak 5 senedir içmiyorum çok şükür :nazar:
aferın sana kaptanım valla.bende ıcmıyorum hıc baslamadım..ınsan nasıl kullanabılıo onu bılmıom

ooooooooooooooo kızım hosgeldın(bıraz uzak kalınca,gelın kız oluoo:P) nerelerdeydın yaa.nereye gıttın sen tatıle
Bide kizlar ben bu ruslari gorunce kafaya koydum hedefim 57olcak Allah sonumu hayir etsin:d
hahahha yavrum nasıl yapıolar ya sunlar ole kalmayı annamıom
canım polisim ben...:72:

yoğunluk problem diil alıştım artık da yol cok carpıo benı...çok problem deil ama hafta içi yetişemeyebiliyorum muhabbetlere...:7:

sigarayla dehşet gider....:34:

benım babamda polıstı.bılırım gergınlıgı.cok zor bı meslektır.gercı bayanlar acısından hıc dusunmedım.gorevın nedır.kaç kaç ççalısıorsun sen aansacım

sabah 7 olmadan cayımı ıctım kızlar
kızı okula goturdum gerı geldım

kahvaltım
domates salatalık
2 zeytın
2kıbrıt kutusu peynır:)
1 tavada yumurta

Hoşgeldin canım, tatilinin güzel geçmesine sevindim

Herkese günaydın hayırlı haftalar diliyorum,

Az kaçamaklı çok iradeli oalalım noluuurrrrr

Ben de kahvaltımı yaptım, benim kahvaltıda hatta öğle ymeğeğinde de sorunsuz gidiyor da akşam olunca bir açıkıyorum bir açıkıyorum bir kaç zamandır, ne yiyeceğimi şaşırıyorum, akşam gecenin bir vakti olmuş dedim bey adana sofrasına mı gitsek, yok konya mı olsun, hanım şaşırdın mı dedi noluyo, zor sakinleştim valla bunları da konuşalım nolur, bu ani yemek krizleri açlık krizleri ne olaki :52::52:

ah o tersiligi bulsam varya:47::47:ben çok aşırı strese girince şişiyorum :30::30:bu eltim beni maffeti 92 gelen hatun 2 hafta içinde 11 lilo verdi:53::53::53:nasıl olur bu ya benle kada buluyo ya sana yetiştim deyim facedede beni kudurtuyo millete rezil etti onu elime bri verseler varya :47::47::47:ah ulen ah çok dertliyim kendimi süte vurasın var iç sabahlara kadar dur:9::9::9::9:
dukancılar beni duyan varsa ses versin biri ban ael atsın ne olur:43::43::43:1 hafta dukan deneyim noluuuuuuuuuuuu:43::43:

Dene canım zaten ilk haftasını yapabilirsen gerisini hayli hayli yaparsın.. benim de bugün birinci günüm dukanda :17:

yok gulum yok ne dukani yulaf kepegini ruyamda gorurum herhalde burda :9:

Nijeryadayim canim.Firsat bulmusken yazayim dedim okuldayim simdi.Sorma tatlim burda da durum oyle.Neyse yine buldugumuza sukrediyorum.biz oyle elmayi kiloyla almiyoruz tatlim 3 tanesi 2 tl.zaten istedigin gibide olmuyor sebzenin gorunusu.Deterjan temizlik malzemesi falan hic almaya gelmiyor.5 lt sivi yag 38 tl vs vs Allahtan biz cogunu Tr den getirdik.

of neymiş orası öyle ya çok pahalı :ssz: maaşı da ona göredir herhal :23:

günaydın panpalar.. geçen hafta hep 4 mesajda kalmışım :17: ama yoğun olacağımı söylediydim ceza düşmez umarım :ssz:

bugün dukan diyetine başladım ve gece kız kardeşim geliyo 1 hafta burada kalacak :ssz: çok kızdı bana 1 hafta sıkamadın mı dişini diye ama bi daha eşimi ikna edemeyebilirim napalım kardeşceğizim gelsin ben bişey yemem :5: oruç değil ya yani ızgara yerim ben de..

sabah 1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir yedim süt içtim yanında hiç iştahım yoktu yulaf kepeğini bile yapmadım şimdi az karnım acıktı süt içicem birazdan kahveli tatlandırıcılı.. öğlen cacık yicem akşama tavuk but..

böyle işte :106:

Gunaydin kizlar:) bu sabah 73tum daha tuvalete cikmadim ama .bide bugun olculerimi alcam onceden almistim tarihte yazmistim bakym bi nolmusum:) yorgunlugu atamadim ya otobus yolculuklarindan nefret ediyoruum

pasam hayirli ugurlu olsuun:) calismak guzeldir ya:) cavdar kilo almis kocaman gobegi olmus evde bulustuk dun aksam yanina bi gittim hemen girladi yemin ederim ayrilamadik yani uyurken bile kacmadi yataktan o beni sevdi ben onu ama kilosunu napcam bilemedim light mamalar varmis ondan alcaz bide bizde ruslar gibi oluruz ben kafama koydum seneye bugunlerde insallah tatile gideersek en guzel vucutlardan biri olcam tamam sarisin renkli gozlu degilizde bizde insaniz spor olayi tamamen valla manken gibi olcam ben inat yaptim

maviyesilcim diyete daha yenimi basladin:d 45dk plates cok guzel olmus :) yaziyim ben onu

kizlar tatilde dukani azcik bozdum biraz borek yedim bi dilim ama kucuk dilimden kek yedim karpuz yedim biraz dun aksamda lokum ve susamli cubuk kraker yedim simdi tam gaz devam edicem ama ben 71olurum diye dusunmustum ya

kizlar ben cantami bosaltiyim dus alcam cavdarin tirnagni kesip taricam sonra camasir yikanmasi lazim 27siinde gene yola cikcam ya hazirlik yapmam lazim gelirim ben yine:)

Günaydın :16:
Herkese Mutlu haftalarrrr :16::16:
sana da yavrum..inş bu hafta ıstdıgımız gıbı kılocuklarımız gıder

Gunaydin kizlar:) bu sabah 73tum daha tuvalete cikmadim ama .bide bugun olculerimi alcam onceden almistim tarihte yazmistim bakym bi nolmusum:) yorgunlugu atamadim ya otobus yolculuklarindan nefret ediyoruum

pasam hayirli ugurlu olsuun:) calismak guzeldir ya:) cavdar kilo almis kocaman gobegi olmus evde bulustuk dun aksam yanina bi gittim hemen girladi yemin ederim ayrilamadik yani uyurken bile kacmadi yataktan o beni sevdi ben onu ama kilosunu napcam bilemedim light mamalar varmis ondan alcaz bide bizde ruslar gibi oluruz ben kafama koydum seneye bugunlerde insallah tatile gideersek en guzel vucutlardan biri olcam tamam sarisin renkli gozlu degilizde bizde insaniz spor olayi tamamen valla manken gibi olcam ben inat yaptim

maviyesilcim diyete daha yenimi basladin:d 45dk plates cok guzel olmus :) yaziyim ben onu

kizlar tatilde dukani azcik bozdum biraz borek yedim bi dilim ama kucuk dilimden kek yedim karpuz yedim biraz dun aksamda lokum ve susamli cubuk kraker yedim simdi tam gaz devam edicem ama ben 71olurum diye dusunmustum ya

kizlar ben cantami bosaltiyim dus alcam cavdarin tirnagni kesip taricam sonra camasir yikanmasi lazim 27siinde gene yola cikcam ya hazirlik yapmam lazim gelirim ben yine:)

ya aldı basını gıttı kılolar bugun kesın basladım.yapıodum ama standarttı azar azardı

Back
X