Kizlar ben geldim,.... ancak gelebildim..bizim burda grip salgini felaket hastaligi atlatan tekrar yakalaniyor..o yuzden anca gelebildim..hem merakta ettim kim ne kadar vermis..

daha 18 sayfadayim..yavas yavas gleiyorumm

sen nasilsin canim
ayy nilosum bence sana cok yakisir...senin anlatisim tarzin konusman..insani alip goturuyor...bence tam senlik..ne karar verdin bilmiyorum..ama hakkinda hayiirlisi nese o olur insallah

daha 18 sayfadayim..yavas yavas gleiyorumm

insallah canim, bu hafta 400gr eksik ciktimmerhaba gülüm nasılsın
az kalmış 1 ayda verirsin onuda senakapunktur taktırdınmı yine
![]()

canim sende tekrar hos geldin..biliyorsunki ben 1 yil akapunktur diyetiyle zayifladim... ilk haftalar baya faydasini gordum..vucuda yeni takilinca etkisini hissediyorsun. ama tabiki kulagima igneler var diye herseyi yemedim..diyet listeme uydum..haftalar sonrada alistim..hatta bazen okadar alistim ki kulagimdaki igneleri bile unuttugum olmustur..diyetine uyabilirsen mantikli canim.. sana tokluk hissi veriyor ama yine hersey senin iradene bagli...yani mucize formul yine degil...hersey sende bitiyor canimarkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?

Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba![]()
ayy nilosum bence sana cok yakisir...senin anlatisim tarzin konusman..insani alip goturuyor...bence tam senlik..ne karar verdin bilmiyorum..ama hakkinda hayiirlisi nese o olur insallah