Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltı:
dukan ekmek
lor
domates
çay

ara:kursta 3 ad. ravyoli+3 çatal pestolu makarna :56:

öğlen:
dukan köfte
salata
ayran

ara:
nescafe+1 kurabiye (bugün cıvıttım demiştim dimi :19:)

akşama ne yiceğimi henüz bilmiyorum ama sadece yoğurt mu yesem diye düşünüyorum :31:

suyum:500 ml şimdi buraya yazınca farkettim,çok az su içmişim.hemen telafi edeyim

Mesaj sayım tarihleri:

1)ganfed...11.2.13 pazartesi +
2)dudujan...12.2.13 salı +
3)nev81...13.2.13 çarşamba +
4)shopaholic...14.2.13 perşembe + shopam saymıştın perşembeyi değil mi yanlış hatırlamıyorum?
5)fiyona_07...15.2.13 cuma fiyona gelmediğinden aysenin sayımı cuma olacaktı aslında ama o pazartesiyi saymış
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi +
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı

yeni listeyi hazırlayayım şimdi

Mesaj sayım tarihleri:

1)maviyesil1999...19.2.13 salı
2)saphira...20.2.13 çarşamba
3)Berenim2012...21.2.13 perşembe
4)roseberry...22.2.13 cuma
5)Ganfed...25.2.13 pazartesi
6)dudujan...26.2.13 salı
7)nev81...27.2.13 çarşamba
8)shopaholic...28.2.13 perşembe
9)maviyesil1999...1.3.13 cuma
10)saphira...4.3.13 pazartesi
11)Berenim2012...5.3.13 salı
12)roseberry...6.3.13 çarşamba
13)pasam3405...7.3.13 perşembe
14)Ganfed...8.3.13 cuma

Son düzenleme:
hg baban canim iyice gezdir burAYA Aksamlari yazarsin .kac gun kalacak
Sağol canım,15-20 gün kalacak inşallah :70:

Fasulyenin içindeki bazı maddelerin karbonhidratın sindirilmesini engellediğini biliyor muydunuz? Yemeklerinizin yanında bu salatayı da tüketerek, yediğiniz yemeğin içindeki karbonhidratların bir kısmının sindirilmesini engelleyebilir, böylece daha az kalori alabilirsiniz.

Malzemeler

1 konserve fasulye
1.5 su yağsız veya light yoğurt
3 diş ezilmiş sarımsak
6-7 dal kıyılmış dereotu
Tuz
Karabiber
İsteğe bağlı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı pul biber
Hazırlanışı

Tencereye yeteri kadar su aktarıp kaynamaya bırakın. 1 konserve fasulyeyi tencereye ekleyip dişe gelene kadar haşlayın ve suyunu süzün.
Yoğurtlu sos için gerekli malzemeleri iyice karıştırın.
Sos tenceresine 1 tatlı kaşığı pul biberi ekleyip 1 dakikadan az pişirin.
Salatanın üzerine hazırladığınız yoğurtlu sosu gezdirin.
Not: İsterseniz sosu hazırlarken zeytinyağı da kullanabilirsiniz; ancak bir yemek kaşığı zeytinyağında yaklaşık 150 kalori olduğunu hatırlatırız. 4 kişilik olan bu tarifte, zeytinyağı eklenmezse, kişi başına, yaklaşık 220 kalori düşmektedir.
Aaaaa,bunu bilmiyordum gerçekten.Gerçekten diyet bu pratik bilgilerle çok daha kolay hale getirilebilir,şaşırdım ve hoşuma gitti gerçekten :1:

gözünaydın tatlım özletme kendini fazla :16:
Burdayım,burdayım canım :70: Sürekli gelemiyorum ama akşamları da olsa düzenli paylaşıma devam edicemmmm :70:

canlar merhaba :16:
bugün cıvıttım ben,resmen cıvıttım :41:
kursta pesto soslu makarna ve hamuru ıspanaklı,içi peynirli ravyoli (italyan mantısı) yaptık.Tabi yeme de yanında yat oldu :56: 3 ad ravyoli yedim (bizim mantılardan biraz daha büyük),2-3 lokma da makarnadan tattlım.gerçekten nefis olmuş tadı.hamuru açarken ve sonrasında mantıları kapatırken ki bel ağrımın şerefine yedim :27: Kurstan sonra alışverişe gittim.biraz dukan alışverişi yaptım,anam bu diyeti baya masraflı oluyor ya,az bir şey aldım,dünya tuttu.neyse marketin içinde baya bir yürüdüm,çünkü dukana uygun ürünleri bulmak çok kolay olmadığından,market arabasıyla ve içinde kızımla beraber,bir oraya bir buraya yürüdüm :37:
Canım gerçekten dukan,çok pahalı bir diyet.Etkisi kadar,maliyeti de çarpıcı.Yani 10 kg versen bile 20 kg vermiş gibi göstermesi mucizevi,ama maliyeti elbette zorluyor bazen.

kahvaltı:
dukan ekmek
lor
domates
çay

ara:kursta 3 ad. ravyoli+3 çatal pestolu makarna :56:

öğlen:
dukan köfte
salata
ayran

ara:
nescafe+1 kurabiye (bugün cıvıttım demiştim dimi :19:)

akşama ne yiceğimi henüz bilmiyorum ama sadece yoğurt mu yesem diye düşünüyorum :31:

suyum:500 ml şimdi buraya yazınca farkettim,çok az su içmişim.hemen telafi edeyim
Canım o küçük kaçamaklar kilo aldırmaz ama kilo gidişini birkaç gün duraklatır.Balon etkisi diyor ya buna dukan beyefendi :1:

Mesaj sayım tarihleri:

1)maviyesil1999...19.2.13 salı
2)saphira...20.2.13 çarşamba
3)Berenim2012...21.2.13 perşembe
4)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
5)roseberry...25.2.13 pazartesi
6)Ganfed...26.2.13 salı
7)dudujan...27.2.13 çarşamba
8)nev81...28.2.13 perşembe
9)shopaholic...1.3.13 cuma
10)maviyesli19999...4.3.13 pazartesi
11)saphira...5.3.13 salı
12)Berenim2012...6.3.13 çarşamba
13)roseberry...7.3.13 perşembe
14)pasam3405...8.3.13 cuma
Eline sağlık canım :70: Aslında bu liste her sabah ilk giren tarafından yeni sayfaya kopyalansa da sen her seferinde uğraşmasan canım :26:

Flaş flaş flaş.Uzun süren karar aşamamdan sonra,dukan diyeti ile diyetimi sürdürmeye karar verdim.Dukan diyeti ile geçen yıl 12 kg vermiş,fakat nerdeyse 20 kg vermiş kadar incelmiştim.İşte işin bu cazibesinden vazgeçemeyeceğimi anladım.Yulaf kepeğimi,splendamı,yağsız süt ve yoğurtlarımı,peynir ve tavuğumu depoladım ve yarından itibaren 5 gün süren atağım başlıyor :66: Vira bismillah :1:

merhaba 7.takım aranızda banada yer açtığınız için teşekkürler saphıracım sanada ayrıca teşekürler
97 kilo ile aranıza katılmış bulunmaktayım

selam kızlar biran buldum girdim kızımın hiiççç keyfi yok sürekli ağlıyor doktora götürdüm sabah, diş döneminde böyle olur dedi doktorumuz fitil kullanıyoruz sürekli kucağımda hapşırıyor biran nce çıksaydı damakları kıpkırmızı allah yardımcımız olsun....

diyetim tam gaz devam ediyorum sabah emine hanımada gittim bu hafta 1300 gitmiş 900 gram yağdan gitmiş çok şükür,allahhın izniyle hedefime az kaldı,darısı hepinize arkadaşlar....

selam kızlar biran buldum girdim kızımın hiiççç keyfi yok sürekli ağlıyor doktora götürdüm sabah, diş döneminde böyle olur dedi doktorumuz fitil kullanıyoruz sürekli kucağımda hapşırıyor biran nce çıksaydı damakları kıpkırmızı allah yardımcımız olsun....

diyetim tam gaz devam ediyorum sabah emine hanımada gittim bu hafta 1300 gitmiş 900 gram yağdan gitmiş çok şükür,allahhın izniyle hedefime az kaldı,darısı hepinize arkadaşlar....

geçmiş olsun canım..diş dönemi çok zor oluyo bebekler için..birazda oku istersen ;)
1300 çok iyi darısı başımıza

çok geçmiş olsun canım

gözünaydın tatlım özletme kendini fazla :16:

eline sağlık canım :16:
ganfedcim tebrikler :65:
*roseberry izin istemiş kızı hastalanmış,acıil şifalar kuzuya
*berenim 3 haftalığına mesaj izni almıştı bu 3. haftası ama geçen hafta neredeyse hiç gelmedi hatta cuma bildirimini bile yapmadı.1 ceza puanı düşülüyor
*ohcanimadeysin geri dönmek üzere ayrıldı
*aysen_34 ayrıldı
*anşaa izinliydi
*paşam izinliydi
*ve arkadaşlar maalesef üzülerek yazıyorum ama fiyona_07 artık diskalifiye oldu.Aslında geçen cuma bildirim listesinde paylaşsaydım,önümüzdeki cuma listede boşuna yer işgal edip,oralamamızı küçültmeyeceki..ama ben ne olur ne olmaz belki döner gelir diye,bekledim..maalesef olmadı.takımımıza girmek kadar çıkmak da kolay.Sadece bildirilmesini bekliyorum haklı olarak.Hiç bir şey söylenmeden çekip gidilmesi etik olmuyor..
haklisinda insan uzuluyorda
ama haber verse daha iyi olurdu ama yapacak bisey yok:(
canlar merhaba :16:
bugün cıvıttım ben,resmen cıvıttım :41:
kursta pesto soslu makarna ve hamuru ıspanaklı,içi peynirli ravyoli (italyan mantısı) yaptık.Tabi yeme de yanında yat oldu :56: 3 ad ravyoli yedim (bizim mantılardan biraz daha büyük),2-3 lokma da makarnadan tattlım.gerçekten nefis olmuş tadı.hamuru açarken ve sonrasında mantıları kapatırken ki bel ağrımın şerefine yedim :27: Kurstan sonra alışverişe gittim.biraz dukan alışverişi yaptım,anam bu diyeti baya masraflı oluyor ya,az bir şey aldım,dünya tuttu.neyse marketin içinde baya bir yürüdüm,çünkü dukana uygun ürünleri bulmak çok kolay olmadığından,market arabasıyla ve içinde kızımla beraber,bir oraya bir buraya yürüdüm :37:
cokda kacirmamissincanim ya uzme kendini afiyet olsun bosver arada kacamak sart oluyor ne yapalim;)

Flaş flaş flaş.Uzun süren karar aşamamdan sonra,dukan diyeti ile diyetimi sürdürmeye karar verdim.Dukan diyeti ile geçen yıl 12 kg vermiş,fakat nerdeyse 20 kg vermiş kadar incelmiştim.İşte işin bu cazibesinden vazgeçemeyeceğimi anladım.Yulaf kepeğimi,splendamı,yağsız süt ve yoğurtlarımı,peynir ve tavuğumu depoladım ve yarından itibaren 5 gün süren atağım başlıyor :66: Vira bismillah :1:
hadi kolay gelsin canim sana basarilar
merhaba 7.takım aranızda banada yer açtığınız için teşekkürler saphıracım sanada ayrıca teşekürler
97 kilo ile aranıza katılmış bulunmaktayım
hg aramiza basarili kilo verimleri ve iyi forumlar sana

gecmis olsun canim insalah cabuk iyilesir kizin sende aramisa cabuk donersin:emir_bebek:

ay komsumdada varrr dunya atatlısı bısı yaaaaa...... bulamadınızmı halaa ısım
Yok canım ya hala bulamadık.Kızım rahatsızlandı hiç papağanla uğraşacak vaktimiz olmadı
Hepimiz için iyi bir hafta olsun,hayırlı haberler aldığımız,mutlu olduğumuz bir hafta olsun inşallah.aminnn :16:
Bugün kursta bir şey yemedik çünkü yetişmedi :1: ravyoli yapıyoruz ayıptır söylemesi :56: bugün bir kısmını yaptık ama yarın kaçarı yok,yenecek :ssz:
sabah ben kursa,eşim işe,kızım okula gittiği için sabah telaşımız çok oluyor.Dolayısıyla kahvaltı olayım çok zor oluyor.yine de iki arada bir derede bir dukan krep yapıp bir parça peynirle yedim,tabi nasıl yediğimi bir ben bir Allah biliyor :37: kahvaltım kuvvetli olmayınca eve döndüğümde başım dönüyordu.dukan lahmacunumu fırına atana kadar bir kurabiye ve 1 fincan nescafe götürdüm,iyi olmadı belki ama hemen toparladı o beni,bir de lezzetli bir şey yiyince moralim de yerine geliyor :9:(bahaneler bitmez)..o arada kızıma ayrı kendime ayrı (mecburen),lahmacun yapıp fırına attım.çok şükür yedim doydum,Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Maşallah sapişim en can alıcı noktadır benim için lahmacun
Bizim kedimizin adı Romeo.Ve bence o sevimli hayvanlara çok yakışıyor bu isim,öneririm canım :70:

Kilo kendimize yapabileceğimiz en büyük kötülük galiba ya,insan kilo verdikçe gençleşiyor gerçekten...
Saol canım değerlendireceğim inş
Canlarım bugün babam geldi.O yüzden fazlaca giremiyorum ama akşamları mutlaka giricem,öpüyorum kocamanca :70:
Gözün aydın insanın sevdiği biriyle beraber olması harika birşey

Hayırlı olsun canım.Hedefe varana dek durmak yok yola devam

Dün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.

kahvaltı
1 salatalık
2 havuç
20 gr peynir
2 tatlı kaşığı süt kaymağı
yarım haşlanmış yumurta

akşam
kuru fasulye
bulgur pilavı
biraz fıstık

dudujan sen calısıormusun.bız tanısmamıstık dımı.benım 2cocugum varç.bıırı 8 dıerı 2 yasında.bankacıyım ama su anda calısmıyorum ..

evet canım çalışıyorum üniversiteden haziran mezun oldum bekarım kasıma kadar :) sidney kökenli bir çevre danışmanlık firmasının ankara şubesinde proje yöneticisi olarak çalışıyorum ama evde yatmayı isterdim özellikle şuan çok uykum var gün nasıl bitecek bilmiyorum:26:

günaydınlar az kalorili bol enerjik bir gün olsun
kahvaltımı saat 8 de yaptım
2 dilşm çvdr ekmeği
1 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
ekmeğin ucunu eccik bala bandırdım :)
yeşil çay

hemencik menümü yazayım

1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 adet siyah 2 adet yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Dün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.

geçmiş olsun canım
bronşit çok tehlikeli özellikle küçükken ciğere indimi ilerleyen yaşlarda sürekli tekrarlıyo bende olduğu gibi :(

evet canım çalışıyorum üniversiteden haziran mezun oldum bekarım kasıma kadar :) sidney kökenli bir çevre danışmanlık firmasının ankara şubesinde proje yöneticisi olarak çalışıyorum ama evde yatmayı isterdim özellikle şuan çok uykum var gün nasıl bitecek bilmiyorum:26:

şekersiz bir türk kahvesi belki biraz iyi hissettirebilir ;)

Back
X