- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bir ilke imza atıp ptesi yerine salı başlıyorum dengeli beslenerek kilo vermeye..bakalım cuma hangi rakamı göreceğim baskülde.herşey olabilir tek dileğim 9lu bir rakam görüp moral bozmamak.
cnm bı kasık pureden bısı olmazz...gerısı zaten cok ııyıoglen ve aksam yediklerimide yazip yatmaya gideyim.
oglen 3 kasik yogurtiki dilim ekmekyarim salatalik
aksam bir kasede domates salatalik marul ve bir subardagi kadar haslanmis nohut.ayrica kacamak olarakda 3 adet balik kroket,bir kasikta patates puresi yedim ne yapiim dayanamadium aslinda yemiyecektim oglan yemeyince ben indirdim mideyebugunude boylece kapadik yarina allah kerim
![]()
hb bebem nasılsın nasıl gıdıo ıslernıye uzuldun kınee...çocuklara kıyamıyomusun yoksa...iş be kuzum ne yazıkkı...
hoşgeldin mavişş....
cnm benım ,annem kanser hastası boyle olunca bı ayagın orda olmak zorunda oluyorsun..o benım cnm..gıdemedıgımdede uzuntumden hıc bısı yapmak gelmıyor ıcımden...bizde seni ozledik canim nasilsin atlatabildin mi SIKINTILARINI
basla balim basla tabi sporsuz olmuyor malesef.
ansaciim senin sporlarin mukemel gozukuyor ama ben senin kadar yapamiyorum malesef
he pasacim basla sporada bidahaki sefere rakibem sen ol bu sefer seni ezici bir farkla gececem
saphiracim ben bu carsamba trye ucuyom iki hafta orda kalacam mumkunse mesaj sayim sirami degisebilirmisin benide izinli sayin 2 hafta
bu haftaki bildirirmimi carsambadan yapacam.ondan sonraki 2 hafta izinli olmak istiyorum .cunku gittigim yerde net yok .kismetse en gec 10.4.13 de burdayim canlarim![]()
off off yolun bAYGI uzun canim sabirla asilmayacak yol yoktur azim olsun yeterkiafff af yarami desme
cumartesi günü 146.4 idim
bu sabah 145 birde grami vardi da unuttum onu..
![]()
sayarsin tabi zor bisey degil basarilmayacak bisey yokhmm msj sayımı demek bende sayarım elbet ne demek sabah kızımı servise bindirince sayarım muhtemelen..diğer 2side uyur olur inşallah..
valla benim esim uyutamiyor seninki basarmissa helal olsunderim:))günaydın güzel hatunlar..herkese mutluluktan yemek yemeyi aklına bile getirmeyecegi bir gün dilerim..kızımı okula gönderdim ama ufaklıklar uyandı erkenden oğlumu aldım yanıma kızımıda babası uyutuyor umarım ben msjları sayana kadar uyumadı bu deyip getirmez yanıma..
eline emegine saglik canim .pasam geneberabere kalmisiz18mart msj sayımı
1)kelebekolcam...4
2)akabe...8
3)pasam3405...17
4)anşaaa...8
5)Ganfed...17
6)nev81...6
7)gerbera1987...8
8)saphira...12
9)roseberry...ona ait msja rastlamadım
10)ipekyol51...5
11)saliss...1sanırım izinli sayılıyor msj konusunda
12)maviyesil1999...7
13)dudujan...0
14)lepistesinyavruucugu...5
tez zamanda istegine kavusman dilegimlebugün bir ilke imza atıp ptesi yerine salı başlıyorum dengeli beslenerek kilo vermeye..bakalım cuma hangi rakamı göreceğim baskülde.herşey olabilir tek dileğim 9lu bir rakam görüp moral bozmamak.
ic tabi ic su cok ise yariyor gulumşimdi ılık suyumuzu içelim barsaklarımız çalışsın..hey millet nerdesiniz kendimçalıp kendim oynuyorum..![]()
ohh sporlarda yapilmis hic eksik etmeyin hanimlarspora destek tam olsungunaydın kızlar
5i bı arada cayımı ıctım
evımı supurdum
kahvaltımı yaptım
20dk bel
10dk gobek calıstım...kım not alıyor artık sporları
cnm bı kasık pureden bısı olmazz...gerısı zaten cok ııyı
hb bebem nasılsın nasıl gıdıo ısler
cnm benım ,annem kanser hastası boyle olunca bı ayagın orda olmak zorunda oluyorsun..o benım cnm..gıdemedıgımdede uzuntumden hıc bısı yapmak gelmıyor ıcımden...
kaynanam aradı demin dügün yemegine dünyanın kişisini çagırıd kahvaltı yapıp mahalleyi gzicem millete dügünümüz var yemek var dicem sayısı belirsizPasam Allah kolayliklar versin canim
yazini okurken ben yoruldum o kadar hazirlik nasil yapilcak
Allah yar ve yardimcin olsun canim,bu telasta senin kilolar löp löp gider :)
saphiram saol canim,dedigin gibi yavaaas yavaas agirdan aliyorum ama gün gelince ins.
hizlancagima inaniyorum
Ganfed insallah canim,incecik olalim ..ben aslinda incecikten de vazgectim,az tombullugada raziyim![]()
sagol bebem senle degiştirelim günümüzü bebem sagolbugün 2 saat hızlı tempoda bende yürüdüm demek baya kalori yakmışım
kaptan 14 kişi kabul ediliyormu:44:
zuzum yer değişelim istersen ben sayımı yapayım senin yerine sen haftaya sayarsın![]()
ben veremeseydim ben veremezdim 32 kiloafff af yarami desme
cumartesi günü 146.4 idim
bu sabah 145 birde grami vardi da unuttum onu..
![]()
şöyle işe yaradı anlatıyımne güzel pirinç lapası yiyebiliyorsun ve işe de yarıyor![]()
günaydın güzel hatunlar..herkese mutluluktan yemek yemeyi aklına bile getirmeyecegi bir gün dilerim..kızımı okula gönderdim ama ufaklıklar uyandı erkenden oğlumu aldım yanıma kızımıda babası uyutuyor umarım ben msjları sayana kadar uyumadı bu deyip getirmez yanıma..
canım uyyordm pardon bgün kendime izin verdimşimdi ılık suyumuzu içelim barsaklarımız çalışsın..hey millet nerdesiniz kendimçalıp kendim oynuyorum..![]()
yavr ksum ben öylede böylede ekmek arası yerim bu hafta görürsünbizde seni ozledik canim nasilsin atlatabildin mi SIKINTILARINI
basla balim basla tabi sporsuz olmuyor malesef.
ansaciim senin sporlarin mukemel gozukuyor ama ben senin kadar yapamiyorum malesef
he pasacim basla sporada bidahaki sefere rakibem sen ol bu sefer seni ezici bir farkla gececem
saphiracim ben bu carsamba trye ucuyom iki hafta orda kalacam mumkunse mesaj sayim sirami degisebilirmisin benide izinli sayin 2 hafta
bu haftaki bildirirmimi carsambadan yapacam.ondan sonraki 2 hafta izinli olmak istiyorum .cunku gittigim yerde net yok .kismetse en gec 10.4.13 de burdayim canlarim![]()
merhaba canım.ben yaklaşık 10 ay önce hamilelik nedeniyle ayrıldım gruptan.ne zaman diyet yapsam hamile kalıyorum korkuyorum walla.istanbuldayım aile hekimiyim dogum iznindeyim 2 aylık minik bir kızım var.onun 2 yaşında bir abisi 5 yaşında bir ablası var.merhaba bız tanısmadık herhalde ben ıkı hafta yoktum
..nerden kelebekolcam..kılon kaç
Allah şifa versin canım sabır kolaylıklar versincnm benım ,annem kanser hastası boyle olunca bı ayagın orda olmak zorunda oluyorsun..o benım cnm..gıdemedıgımdede uzuntumden hıc bısı yapmak gelmıyor ıcımden...
uyutmuş walla.cok nazlı ve gazlı benim kz sallanmaya bayılıyor eşimin tek eli beşikte ikiside uyumuş.çocuklardan fırsat bulursam içiyorum.2 cocukta küçük olunca kalk bi onun altına dğiş bir diğerinin birini yedir öbürünü emzir.wcye zor gidiyomvalla benim esim uyutamiyor seninki basarmissa helal olsunderim:))
ic tabi ic su cok ise yariyor gulum
günaydın güzel hatunlar..herkese mutluluktan yemek yemeyi aklına bile getirmeyecegi bir gün dilerim..kızımı okula gönderdim ama ufaklıklar uyandı erkenden oğlumu aldım yanıma kızımıda babası uyutuyor umarım ben msjları sayana kadar uyumadı bu deyip getirmez yanıma..
şimdi ılık suyumuzu içelim barsaklarımız çalışsın..hey millet nerdesiniz kendimçalıp kendim oynuyorum..![]()
cnm bı kasık pureden bısı olmazz...gerısı zaten cok ııyı
hb bebem nasılsın nasıl gıdıo ısler
cnm benım ,annem kanser hastası boyle olunca bı ayagın orda olmak zorunda oluyorsun..o benım cnm..gıdemedıgımdede uzuntumden hıc bısı yapmak gelmıyor ıcımden...
erkeklerın en sevdiği iş annesı bu senı istıyo de at paketle....günaydın güzel hatunlar..herkese mutluluktan yemek yemeyi aklına bile getirmeyecegi bir gün dilerim..kızımı okula gönderdim ama ufaklıklar uyandı erkenden oğlumu aldım yanıma kızımıda babası uyutuyor umarım ben msjları sayana kadar uyumadı bu deyip getirmez yanıma..
hızlı bır başlangıç hadı bakalımm...gunaydın kızlar
5i bı arada cayımı ıctım
evımı supurdum
kahvaltımı yaptım
20dk bel
10dk gobek calıstım...kım not alıyor artık sporları
merhaba canım.ben yaklaşık 10 ay önce hamilelik nedeniyle ayrıldım gruptan.ne zaman diyet yapsam hamile kalıyorum korkuyorum walla.istanbuldayım aile hekimiyim dogum iznindeyim 2 aylık minik bir kızım var.onun 2 yaşında bir abisi 5 yaşında bir ablası var.
Allah şifa versin canım sabır kolaylıklar versin
uyutmuş walla.cok nazlı ve gazlı benim kz sallanmaya bayılıyor eşimin tek eli beşikte ikiside uyumuş.çocuklardan fırsat bulursam içiyorum.2 cocukta küçük olunca kalk bi onun altına dğiş bir diğerinin birini yedir öbürünü emzir.wcye zor gidiyom
ipekcim kızın vardı senin değilmi nasılsın o nasıl..neler yapıyorsun mısırdan nijere mi gectin.
Dün üst komsumun tr ye döneceğini öğrendim üzüldüm bekliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.28 inde gidiyorlarmış.onların eliptik bisikletleri var belki onu alabilirim
Slm kizlarkurstayim simdi millet sınav oluyor ben biraktim sınavı size yaziyorum.çok eksiğim var telafi edemedim
paşammm Allah sanada versin bu sıpalardan.
canım senin için nede zordr gitmesi sen temelli ne zaman dönüş yapıcem tryDün üst komsumun tr ye döneceğini öğrendim üzüldüm bekliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.28 inde gidiyorlarmış.onların eliptik bisikletleri var belki onu alabilirim
al kacırma sakın koy televızyonun karşısına dızı falan izlerken 90 dakıka gunluk spor mukemmel olur...![]()