- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sorma yaaa.evlendiğimde çalışmıyordum 1 tane olsun bide kardesi olsun dedik.işe başladım süpriz beklemiyordum.3. ceee dedi.hala inanamıyorum ama 5,5 yıllık evliyim 3 cocugum var.benim eşim yurtdışında okuyor.annemle babam bende kalıyor.kızım 2.5 yaşında bende hamileyken geldiler yanıma.kızım anaokuluna gidiyor onun onlara yükü yok.oğlum usluydu sabah benle kalkar öğlen ben gelince uyur iş çıkısında uyanırdı.şimdi olay çok karıştı bu 3 numara gazlı ve nazlı.annem babam ben zor başa çıkıyoruz.işe başlayınca anneme ve babama yardımcı düşünüyorum.annem becerikli bir hatun ama sağlık problemleri var.bel boyun fıtıgı vs.erkeklerın en sevdiği iş annesı bu senı istıyo de at paketle....
3 tane mı hay maşallahhhhhh....ay çok zordur onlar yaa hepsıde kucuk calışınca bakıcaya mı varmı bakacak aıle buyuğu işin zor allah yardımcın olsun...
geçmiş olsun canım.inşallah en güzel zamanda kardes de olur.Seni burda gordugume sevindim canim.misirdan nijeryaya geçtim canim.kızım iyi teyzesi krese gidiyor artık.2.5 yaşında simdi.bende ocakta düşük yaptım.toparlanmaya çalışıyorum simdi.küçüktü ama bizim için tedavisiz olmasi büyük bir umut oldu
amin amin.işşallah ama uslularından olsun
![]()
Son düzenleme: