Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

erkeklerın en sevdiği iş annesı bu senı istıyo de at paketle....

3 tane mı hay maşallahhhhhh....ay çok zordur onlar yaa hepsıde kucuk calışınca bakıcaya mı varmı bakacak aıle buyuğu işin zor allah yardımcın olsun...
sorma yaaa.evlendiğimde çalışmıyordum 1 tane olsun bide kardesi olsun dedik.işe başladım süpriz beklemiyordum.3. ceee dedi.hala inanamıyorum ama 5,5 yıllık evliyim 3 cocugum var.benim eşim yurtdışında okuyor.annemle babam bende kalıyor.kızım 2.5 yaşında bende hamileyken geldiler yanıma.kızım anaokuluna gidiyor onun onlara yükü yok.oğlum usluydu sabah benle kalkar öğlen ben gelince uyur iş çıkısında uyanırdı.şimdi olay çok karıştı bu 3 numara gazlı ve nazlı.annem babam ben zor başa çıkıyoruz.işe başlayınca anneme ve babama yardımcı düşünüyorum.annem becerikli bir hatun ama sağlık problemleri var.bel boyun fıtıgı vs.

Seni burda gordugume sevindim canim.misirdan nijeryaya geçtim canim.kızım iyi teyzesi krese gidiyor artık.2.5 yaşında simdi.bende ocakta düşük yaptım.toparlanmaya çalışıyorum simdi.küçüktü ama bizim için tedavisiz olmasi büyük bir umut oldu
geçmiş olsun canım.inşallah en güzel zamanda kardes de olur.

:16::16::16:işşallah ama uslularından olsun :9::9:
amin amin.

Son düzenleme:
merhaba canım.ben yaklaşık 10 ay önce hamilelik nedeniyle ayrıldım gruptan.ne zaman diyet yapsam hamile kalıyorum korkuyorum walla.istanbuldayım aile hekimiyim dogum iznindeyim 2 aylık minik bir kızım var.onun 2 yaşında bir abisi 5 yaşında bir ablası var.

Allah şifa versin canım sabır kolaylıklar versin

uyutmuş walla.cok nazlı ve gazlı benim kz sallanmaya bayılıyor eşimin tek eli beşikte ikiside uyumuş.çocuklardan fırsat bulursam içiyorum.2 cocukta küçük olunca kalk bi onun altına dğiş bir diğerinin birini yedir öbürünü emzir.wcye zor gidiyom

:)) ay ne kdr kotu..her dıyette bırınemı hamıle kaldın sen sımdı:))
nerdesın ıstanbulda
ben maltepedeyım

senın hepsı kucuk ya.tabıkı ıslerrın bıtmezzz..
benım 9 yasında kzım,2 yasında oglum var..bana kızım o kdr yardımcı oluyorkı anlatamam..bu arada 31 yasındayım

yavrularım
acıktım sankı bıraz yogurt yıcem bırazdan sımdı oglumu sallıyorum

seker ılacı ıcıyorum o benı acıktırıyor hemen sankı yaa:(

:)) ay ne kdr kotu..her dıyette bırınemı hamıle kaldın sen sımdı:))
nerdesın ıstanbulda
ben maltepedeyım

senın hepsı kucuk ya.tabıkı ıslerrın bıtmezzz..
benım 9 yasında kzım,2 yasında oglum var..bana kızım o kdr yardımcı oluyorkı anlatamam..bu arada 31 yasındayım
sultançiftliğindeyim mecburi hizmet buraya çıktı.istanbulu hiç bilmezdim hala bilmiyorum çocuklar küçük olunca iş yeride eve 2 sokak ancak o 2 sokağı biliyorum.sorma ilki hariç 2 tanesine hamile kaldıgımda burda diyet gruplarındaydım.:37::37:bende 33 yaşındayım.
:16::16::16:

sultançiftliğindeyim mecburi hizmet buraya çıktı.istanbulu hiç bilmezdim hala bilmiyorum çocuklar küçük olunca iş yeride eve 2 sokak ancak o 2 sokağı biliyorum.sorma ilki hariç 2 tanesine hamile kaldıgımda burda diyet gruplarındaydım.:37::37:bende 33 yaşındayım.
:16::16::16:

ay bılırım cocuklarla hıc bısı yapılmıyorkı sosyal aktıvıte koca bı 0.
dun esım ızınlıydı hadı bıraz cıkalım dedık.kesınlıkle ne yemek yedırıyorlar ne gezdırıyorlar
o kdr ıstıyorumkı bı yerlere esımle basbasa gıtmeyı..
o kdr ıyı gelırkı anlatamam
cocuklunun halınden cocuklu anlar o yuzden
senın durum benden vasat:) gercı ıkısı bır buyumus gıbı oluyor dıyorlar ama hıcte oyle deıl .zorrr...bırını yedır ıcır gıydır degıs
dıgerını emzır gıydır ıcır degıs.kocaman bı kargasalık...
allah yardımcın olsun cnm valla zor.

sevgili kardeşim saphiracım :38:canım ben çarşamba günü kaynanamda olcam muhtemelen yatma ihtimalim var bebem çarşamba günü 30 kilo yufka 10 kilo kara lahana dolamsı 10 listered sütlaç yapılcak perşembe günüde yemekelri bürekler yapılcak salatayı ve yemekleri saymıyorm:53:sen benim günümü degiştirsen iyi olr bebem yada biri benim adıma gönüllü olsun ben onun yerine sayarım 24 dügünümüz var ozaman kadar beni idare edin ne olr mesaj yazamazsamda şimdiden söylüyüm ksra bakmayın olrm inanın çok yorldm dügün telaşesi yüzünden şimdi
1-salı günü ablama gidicem annem orda kalıyor eşimin işleri var yatmaya anca gelirim
2-çarşamba dügün yemeginin hazırlıkları var
3-perşembe dügün yemegi sofroalar krlucak blaşık makinası var ama okadar bulaşıklar ban bakıcak sofra kr kaldır
4-cma günü kilomu yazıyım erkenden kaynanam gene gidicem kaynımın kıyafetleri ütülenicek
5-cumartesi kına var akşam 7 gibi
6-pazar günü gelin alma var 5 ile 7 arası nikah dügün resimleri var gelini evine götürücez akşama yatmaya anca gelirm işşallah pazartesi rahatım :31::31:
salı günü annemi alamaya gidicem bende kalıcak 2 hafta kalp doktorna ve dahiliyey götürücem bir sevdigi arkadaşı var kalmaya gidicez 1 gece yatılıcak anlıcagın b aralar başım dumanlı:24::24::24:kusura bakmıyorsun degilmi kaptanım inan biliyorsn beni dua topigine bile yazdım 24 dügünümü zvar ban dua yazmayın okuyamam diye :43::43:24 sonra siizinim :48::48::48:
bu arada kiloyu iy verdim pirinç lapası işe yaradı ş wc sornumda olmasa:99::99::99::99:
şimdiden alıyışınız için teşekkür ederim kızlar söz veriyorm ş dügün geçsin isteyin hergün sayıyım :5::5:
tamam paşacım senin sıranı sonlara atalım o zaman..Allah kolaylık versin.bunlar tatlı telaşlar,genç çifte şimdiden mutluluklar diliyorum
saphiracim ben bu carsamba trye ucuyom iki hafta orda kalacam mumkunse mesaj sayim sirami degisebilirmisin benide izinli sayin 2 hafta
bu haftaki bildirirmimi carsambadan yapacam.ondan sonraki 2 hafta izinli olmak istiyorum .cunku gittigim yerde net yok .kismetse en gec 10.4.13 de burdayim canlarim :43:
tamam canım,en geç 10 nisanda bekliyoruz o zaman
kaptan 14 kişi kabul ediliyormu:44:
evet 15 e kadar olabiliyor
afff af yarami desme
cumartesi günü 146.4 idim
bu sabah 145 birde grami vardi da unuttum onu..

:43::43::43:
ooo süperrr niye üzülüyorsun ki,gayretlerinin sonucunu almaya başlamışsın bile :nazar::46:
18mart msj sayımı

1)kelebekolcam...4:5:
2)akabe...8:16:
3)pasam3405...17:21:
4)anşaaa...8:16:
5)Ganfed...17:21:
6)nev81...6:24:
7)gerbera1987...8:16:
8)saphira...12:46:
9)roseberry...ona ait msja rastlamadım
10)ipekyol51...5:24:
11)saliss...1sanırım izinli sayılıyor msj konusunda
12)maviyesil1999...7:32:
13)dudujan...0
14)lepistesinyavruucugu...5:24:
roseberrynin kızı hastaydı,o yüzden izin almıştı
saliss girip izin almıştı
dudujan izinli
ellerine sağlık kelebeğim :16::16:
ganfed ve paşam tebrikler :65:

şimdi gelelim yediklerime
yumurtayı haşladım suda üstüne yogurt kattım hakiki zeytin yagının içine pul biberi döktüm 3 dilim kepek ekmegiyle yedim 3 siyah zeytin bir adet erikli kurabiye 1 bardak çay içtim bgün tartıda eksileri gördüm yaşasın :62::62::62::62::62:bu hafta 1 benim :57::57: 2 kim eşim evde kızlar onnla yedik sonra demeyin okadar şeyi nasıl yedin :)
afiyet olsun paşam:56:
sorma yaaa.evlendiğimde çalışmıyordum 1 tane olsun bide kardesi olsun dedik.işe başladım süpriz beklemiyordum.3. ceee dedi.hala inanamıyorum ama 5,5 yıllık evliyim 3 cocugum var.benim eşim yurtdışında okuyor.annemle babam bende kalıyor.kızım 2.5 yaşında bende hamileyken geldiler yanıma.kızım anaokuluna gidiyor onun onlara yükü yok.oğlum usluydu sabah benle kalkar öğlen ben gelince uyur iş çıkısında uyanırdı.şimdi olay çok karıştı bu 3 numara gazlı ve nazlı.annem babam ben zor başa çıkıyoruz.işe başlayınca anneme ve babama yardımcı düşünüyorum.annem becerikli bir hatun ama sağlık problemleri var.bel boyun fıtıgı vs.

geçmiş olsun canım.inşallah en güzel zamanda kardes de olur.

amin amin.

ay kıyamam izmirde olsaydın ben bakardım:27:

Selam güzeller
yine kursta çok güzel mamalar vardı yauv nasıl dayanıcam ben bu işe :5:

kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmeği
lor
nescafe
1 lt su

ara:kursta
çay
hasan paşa köfte
lor tatlısı
Türk kahvesi

ara:komşumla tekrar Türk kahvesi

öğlen:
soya soslu hindi
yoğurt

ara:nescafe

suyum 1.5 lt yi geçti,30 dk yürüyüş

Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)pasam3405...19.03.13 salı
3)akabe...20.03.13 çarşamba
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)gerbera1987...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe

paşam sıranı değiştirdim,ganfed seninkini de sonra ayarlarız günü gelince

Selam güzeller

kahvaltı:
lor
nescafe
1 lt su

çay
hasan paşa köfte
lor tatlısı
Türk kahvesi

öğlen:
soya soslu hindi
yoğurt

bu kadar kafein zararlı olmazmı:44:bana biraz fazla geldi kahveler:34:

selamun aleykum canlar
önce menülerimi yazayim insallah
sonra gecmise dalayim :16:

sabah ;önce bir bardak limonlu balli sicak su ictim
sonra 1 cay bardagi ceviz,3 kuru kayisi,1 porsiyon salata biraz beyaz peynir..:56:

arada:1 fincan sade türk kahvesi

öglen: dünden sebze grateni kalmisti 1 porsiyon onu,3 catal et
koca bir porsiyon beyaz ve kirmizi lahanadan olusan marul salatasi

arada: 2 avuc tuzsuz leblebi,kuruüzüm ve findiktan olusan cerez

salisssssssssssss:3::3:
canım ben o çizelgeyide yaptım olmyor bebem nedense artık bıraktım vallahi pes ettim allah razı olsun emegine saglık hakkını helal et yapamadım :14::14:

yaa ben hiç anlamadım neden öle oluo bebem:43::43:

canım çock bölümü kötümüki bebem üzülüyorsn :44::44:
Kötü bebeğim malesef :43::43:

nıye uzuldunkı

yvrum o neydı bugun facedekı yemegın:) dıyete tkrr basladım onu gordum karsımda:)

yvrm nassılsınn

ooo eskı ortak verdın kıloları

bende baslıcm spora

ben orda daha önce staj yapmıştım kuzucum o klinik felaket:43::43:

Canım ne yazık ki doktor da kilo ile bağlantılı olduğunu söyledi.Ne zaman 9'ları görsem regl düzensizliğim başlıyor,8'leri görür görmez de düzene girmeye başlıyor.

Serbest ama yalnızca tavukla bu diyeti yapmak imkansız Paşam,bi oku istersen internette kitapların dosya haline getirilmiş halleri var.

Canım çok teşekkür ederim,tespitlerim öyle doğruymuş ki.Dün bu maddeleri uygulamaya başladım ve bugün tok karnına bile 92 çıktım hem de akşam.Demek ki yarın 91'leri görücemmmm inşallah ve daha 4 gün var tartılmaya :66:

Ben de günlük net 60 dakika yapıyorummmmmm :124: Anşaamız tutuyordu sanırım :66:

Canım harika bir menü,az da spor kat da sallayalım listeleri,bady kurasını çeksene kuzummmmmm :70:

Şer görünen herşeyde büyük hayırlar vardır canım benim :70:

iş nev öğretmenim:43::43:

nıye uzuldun kınee...çocuklara kıyamıyomusun yoksa...iş be kuzum ne yazıkkı...

hoşgeldin mavişş....

Bunlar çok ağır hastalar bebeğim kıyamamk bile değil daha ötesi :43::43::43:

niyeki kuzum dez avantajı ne ki senin için:44:

gerberamm bulunduğum servis yüzünden hastalar çocuk:43::43:

Pasam bizim oralarin adetide böyledir,tek tek tüm haneler gezilir.
Dügünümüz var Yemegimiz var buyurun denilir,birde ev sahipleri dügün icin cay seker v.s verirler onlari git eve götür sonra yine devam evleri gez..bir sürü güzel telas
Allah evlenecek ciftleride bir ömür mutlu mesit etsin insallah

maviyesil1999 Allah annecigine acil sifalar versin,safii ismi ile tecelli etsin insallah
kelebekolacam masallah ne güzel Allah yavrularini islama bagislasin,Rabbim bizede nasip eder insallah,ben her diete basladigimda hamile kalsaydim ..ne olurdu bilmem

SAPHIRA´cim insallah canim bu sabah 144 kiloydum,son zamanlar birden aldigimdan sanirim simdide birden iniyorum .Bu arada Menüne bayildim :46:,senin menülere baktikca banada ne pisirecegime dair fikirler oluyor
sadece kahven gözüme batti :7: sanirim ben bu kadar kahve icsem 1-2 gün uyuyamazdim :1:

Kızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum :43::43::43:

:27::27::27:takım aşkına bak hele sen:9::9:hemen hocanı arıyımda diyim bari senin kulagından tutup atsın dışarı:9::9:

:16::16::16:işşallah ama uslularından olsun :9::9:

canım senin için nede zordr gitmesi sen temelli ne zaman dönüş yapıcem try:27::27:

:57::57:kolaya kaçmayın bakıyım şurda temiz havayı içine çekmek varken :63::63: ben ş dügünü bekliyorm işşalalh bitsin ver elini yürüyüş:32::32:hamile kalana kadar verdin verdim veremedim vay halima:32::32::32:
kızlar nelereldesiniz ben çıkıyorm siz giriyorsnuz olmyor böle ama:20::20:
ne kolayı canım yuruyus yuruyustur de mekan zaman onemlı evımın etfafı full sıte sokak arasında yuruyene kadar mecbur spor salonu evde ımkanın ve yerın varsa kesınlıkle alet şart...ah keske acık havada yuruyus parkuru bulsamda senın gıbı bende yurusem.....
yavrularım
acıktım sankı bıraz yogurt yıcem bırazdan sımdı oglumu sallıyorum

seker ılacı ıcıyorum o benı acıktırıyor hemen sankı yaa:(
hayırdır ne seker ılacı bu...oğlunun amelıyatı noldu ....
gündüz sürekli uğraştıyor gece daha rahatız çok şükür.
ohhh en azından burdan accık yırtmısın....
Selam güzeller

kahvaltı:
lor
nescafe
1 lt su

çay
hasan paşa köfte
lor tatlısı
Türk kahvesi

öğlen:
soya soslu hindi
yoğurt

sende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...
Kızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum :43::43::43:

kuzum hayırlısı buymuş diycem ama kesmıycek senı zamanla bölümün değişmezmı ....

selam kk nın en güzel hatunları nasılsınız bakalım:16:
beni soracak olursanız manyak gibiyim :27: beni şu an en iyi anlatan kelime olabülürr:ssz:
dün sabah misafirleri yolcu ettim derken dün akşam yine misafir ağırladım bugünde onlarla sabahın köründe dışarı çıktık akşam üstü eve geldim
allahım ben diyete ısrarla devam etmek istedikçe 4 gündür kabul günüm gibi gelen giden bitmedi
dün menümün haricinde bi paket bisküvi yedim :25:
bugünki yediklerim
sabah:cafeye oturduk herkes 2 3 tane poğaça börek felan yedi ben bi tane kaşarlı poğaça yedim sadece
öğlen yarım simit yedim
eve geldim bi tane muz yedim
akşam:1 tabak kuru fasulye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim
ve türk kahvesi

cuma gelmesinn :14::14:

ben ne kaçırdım bilmiyom ama neden çocuk bölümünü istemiyosun tatlım :26:
değiştirme gibi bi şansın yokmu ki :26:
birde artık sözleşmeli hemşirelerde kadroya alınıyodu o yalanmıydı :26:

sıkma canını her şerde bir hayır vardır :48:

şimdi arkadaşım aradı perşembe günü gel illa diyo
yokkkkkkk asla dedim :27::27: sen şimdi o müthiş sarmalarından yaparsın bende yiyemem zaten kaç gündür moralmen sıfırlardayım diyet bakımından gelemem dedim
cuma gelirim :31:
nevimmmmmmm bana iki günlük detoks tarifi ver bacımmm:43:

Back
X