Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güaydınlar kızlar
ben sabaha karşı yattım eşim yoktu abimde iş için ankaraya gitti 15 gün yok,eccik tırstım uyudum ama resmen kabuslar gördüm :ssz:

hala kahvaltı yapmadım daha doğrusu yapamadım :27:
düdüklüye attım malzemeleri gittim dedim soğumuştur enemmmm bi baktım meğer düdüklünün pişirme yerine çevireceğime buhar boşaltma yerine çevirmişim düğmeyi eyyy gidi akıllllll:ssz:
soğumasını bekliyorum ama açlıktan başım ağrıdı :111:

ah kuzum ya dün iş bakıyodum o kadar çok hemşire arayan varki :31:cnm bigün izinli olduğunda optimumda buluşalımmı :34:ne gün izin günün olursa .. belki kaptanda gelir :27:

bende kahveciyim:23:

günaydııın..

anaaa dedim benim şu ayağımın dibindeki optimummu gözlerim bir an ışıdı :52:
sonra saphişi okuyunca :ssz:

bugün erkenden yaticam,yarin sabah yürüyüs yaptiktan sonra
cam kapi pencere evi dökmeyi düsünüyorum
erken yatip erken kalkayim

Allaha emanet olun :3::3::3:
Allah hakkinizda hayirli olan tüm muradlarinizi bir an önce versin insallah :54::54::54:
aminn canım benim kolay gelsin sana
nerde oturuyodun istbldaysan hava kapalı yağmur yağacak cam felan silme diyecektim :16:
bende 33 giricem ama bebek yok :59::59:allah ömür versin bebelerine:16::16:

:32::32::32:ben geçeydim iyiydi emme geçemedim işte:9:

sagol bebem :48::48:

canım ben gerberayla sıramı degiştirdim görmedin galiba:44::44:bugün erken kalktım evi öle bıraktım hemen kaynanam gittim kaynımın üstlerini ayırdık ütüledik sana ş kadarı söylüyüm ilkindi ve akşam namazında otrdm yere oda namaz kıldım diye:53::53:20 den sonra sayamadım tişörtleri kapşonllar gömlek takım elbiseler pantolonlar daha sayamadıkalrım birde panik atak geçiridm giderken çok eziyetli iş sofra kur kaldır anam agladı bugün oda yetmiyrmuş gibi otobüsün peşimden koştm:53::53:maraton koşısnda sandık kendimi okadar olur:9::9:işim bitermi eşimle mulştuk markete gittik alış veriş ettim ordan eve geldim evi temizledim dip kçşe eşime yalvardım sag olsm mutfagı makinaa koymuş boşaltmış çamaşırlarıı astım renklileri yıkadı evi ben süpürdüysem o sildi wc yıkadı :53:okadar yorgunumki paşayla köpügü yıkayamadım düşün eve gece 12.30 girdim desem yeri var işim vardı karşı daireye gittik eve akşamı kıldım çıktım 8 evdeydim sonra ev işelri karnını doyurma yetti karşı dairedenm yengenler var onlar çagırdı bizim evleri mütayite vermeyi düşünüyolar on konştuk ben giricektim aslında ama giremedim istersen gir bak ilk önce rahim agzına yazdım şimdi sayarımda uykm çok yanlış sayarım hak geçmesin ş 24 geçsin 25 isterseniz hergün ben sayarım :5::5:benim yerime gerbera sayıcak:48::48:bende onn yerine canım biz aramızda paslaştık :27::27:ksra bakma olrm güzel dileklerin için sagol sabah bile kahvaltıdan sonra çıkıcam akşama kaçta gelirim allah bilir :53::53:20 kilo yfka yazılıcak 6 kilo kara lahana dolması 10 litre sütlaç yapılcak perşembede yemek faslı artık gerisini sen düşün ş çarşamba perşembe yazamazsam idare edin kızlar ne olr yorgun olrum giremem kkya :43::43::43:bu arad gzüel kilo verdim haberin olsn :52::52:

allah yardımcın olsun kuzm ne diyim bende anlamadımki neden olmadı ya sonra faceye birşey yazıcam bakarsın :38::38:

:20::20::20:benim aletim yokki yüüryüm bebem şaka yapıyorm ama gerçekten dlşarda gibi olmuyor malesef işşallah dügünler geçsin bende yüryüşe gidicem :8::8::8:

:57::57::57:kız bu ney bakıyım oldm tombulum :38:kızma şaplagı patlattım diye bak sana birşey analatıyımda dinle bgün kaynanam gittimya softrayı krdk sayıyım sana neler vardı ıspanaklı pasta mantarlı patatesli börek vardı yedimmi tadlarına bile bakmadım kaynanam aman ye birşey olmaz dedi bende yemicem zorlama dedim sende yeme bir daha hemi bugün canım simit nasıl çekti allahım öyle böyle degil elim gitti dokndm ama almadım :19::19::19:nedenm bu hafta bireyselde 1 olucam diye:32::32::32:birdaha kaçamak yapmaman dilegiyle bebem :48::48:

pirinç lapası yap:24::24::24:

canım işşallah dügünlerden sonra bende yürücem 31 mart gitsin temem senin trekansı blamadım bebem :43::43:ugraştım okadar olmadı yaw:43:

:55::55::55::55:aminnnn
valla paşam günlerdir misafir ağırlamak psikolojimi bozdu sanırım :ssz: kendim gibi yediklerimde dengesizleşti :ssz:
birde boyun ağrım moralmen yerin dibine sokuyo beni :ssz:
hadi bakalım 7 leri görürsün inşlh bu hafta :16:
accık kacmıs ama dengelersın canım sen sakın kızlar güzel detokslar yazmış uygula 2 ıkı gun eser kalmaz eksıye bıle ınersın...

kendımı lıstenın başına yazıyoruummm..sabah öğle akşam 5 di günlük 3 e indirdimm yaa yakın olsaydık kahveye gelır muhabbetın gözune vururdukk offf çok sıkıldım ben bu yalnız kahvelerden sigaramda eşlik etmıyo zatenn....:7::ssz:

beyza nasıll baken sen ondan haber ver...rehavet normal dunyanın kılosunu verdın hergun kırk parcaya bölunuyosun dınlen sen bıraz canım benımm...bu arada foto beklıyoruzz...:16:

zaten ben ufacık bi kaçamak yapsam yerle bir oluyom :ssz:
ahh ahhh sen istbla geleydin yaa malatyadan bak ben seni yalnız bırakırmıydım ufaklığada bakardım :8:
seni birde yanımdaki lojmana koydukmu tamamdı..
insanın kafa dengi arkadaş bulması çok zor,burnundan kıl aldırmayan mı dersin ,en ufacık bişeyde riyakarlık yapanmı :ssz:
istbla gelirsen muhakkak görüşelim olurda ben ankaraya gelirsem de :34:

kalkıp yemeğimi yiyim
sonra derse gidicem ordan sağlık ocağına tiroidim için kan vermiştim onun sonucunu alıcam,ordanda ordaki pazarı turlar eve gelirim
4'e yetişmem lazım niloşumaaaaa:32::10:

aminn canım benim kolay gelsin sana
nerde oturuyodun istbldaysan hava kapalı yağmur yağacak cam felan silme diyecektim :16:

valla paşam günlerdir misafir ağırlamak psikolojimi bozdu sanırım :ssz: kendim gibi yediklerimde dengesizleşti :ssz:
birde boyun ağrım moralmen yerin dibine sokuyo beni :ssz:
hadi bakalım 7 leri görürsün inşlh bu hafta :16:

zaten ben ufacık bi kaçamak yapsam yerle bir oluyom :ssz:
ahh ahhh sen istbla geleydin yaa malatyadan bak ben seni yalnız bırakırmıydım ufaklığada bakardım :8:
seni birde yanımdaki lojmana koydukmu tamamdı..
insanın kafa dengi arkadaş bulması çok zor,burnundan kıl aldırmayan mı dersin ,en ufacık bişeyde riyakarlık yapanmı :ssz:
istbla gelirsen muhakkak görüşelim olurda ben ankaraya gelirsem de :34:

ahh canım benım ınşallaahh...evdeyım bugun haftasonu çalıştırdıkları ıcın bugun ızınlıyım temızlık yapıyorum kulağım da radyoda...:7:

kıszlar 12gıbı
fasulye kavurmustum onu yedım acı bıber tursusu ıle bırlıkte
karnım sızlamaya basladı bıraz yogurt yıcem

aksam 6 gıbıde yer gunumu atlatırım
bu arada dun aksam 20dk spor yaptım eklermısınız

kizlar bu hafta beni 55.5 gecermisiniz listeye bir gunde fazla bisey degisecegini sanmiyorum sonraki iki hafta izinliyim zateninsallah almadan donebilirim.hepinize basarilar simdiden .bugun yolcuyuz dualarinizi eksik etmeyin:34:

tamam canım öyle yazarız ;) hayırlı yolculuklar canım :16:

selam kızlar :16:
bu hafta benim resmen boşa gitti,kaçamaksız günüm yok,her güne iyi başlıyorum,sabah kahvaltım harika,kursa gidince karşıma mutlaka bir şey çıkıyor :ssz: ½ dilim yaş pasta yedim..tartılmaya korkuyorum,en son geçen hafta cuma tarılmıştım..bu hafa rakibem kimdi,kesin beni geçti :10:

kahvaltı:
1 dilim dukan ekmek
lor
nescafe

ara:½ dilim yaş pasta (pastacılık kursunda)

öğlen:
2 tabak dukan uygun tavuk suyu çorba
yağsız yoğurt

ara:komşumla T.kahvesi
3 bardak çay
2 ad. kuru pasta

akşam için de tost makinasında tavuk göğsüm pişiyor şu an

suyum 1.5 lt oldu
yürüyüşüm 20 dk bugün

ah kuzum ya dün iş bakıyodum o kadar çok hemşire arayan varki :31:cnm bigün izinli olduğunda optimumda buluşalımmı :34:ne gün izin günün olursa .. belki kaptanda gelir :27:

bende kahveciyim:23:

günaydııın..

çokk iyiiii olurrr bebeğimmmm :16::16::16::16::16:

selam kızlar :16:
bu hafta benim resmen boşa gitti,kaçamaksız günüm yok,her güne iyi başlıyorum,sabah kahvaltım harika,kursa gidince karşıma mutlaka bir şey çıkıyor :ssz: ½ dilim yaş pasta yedim..tartılmaya korkuyorum,en son geçen hafta cuma tarılmıştım..bu hafa rakibem kimdi,kesin beni geçti :10:

bendee ölee saphışımmm moral bozukluğundannnn öldümmm:50::50::50: öldükçede yedimmm:30::30::30:neyse buugünden itibarenn sıkıcam kendimii off:45::45::45:

kızlar sabahhh bir haşlanmış yumurta
2 bardak çayy
dereotlu maydıonoz lorlu karışım 1 dilim ekmek

öğlen yemeklerimi yanımda götürüom.

bir sandvich kepekli ekmekli
bir tabak kereviz
bir ayran

akşam
pancar yaprağı sarmısaklı yoğurtlu
1 dilim ekmek

kızlar sımdı 30dk bel vee göbek çalıştım

kılom ıncegıne emınım ama 2 haftada 3 kılo almıştım ya ızınlıyken ,onları sıfırlasam ıyı olur:(

kızlar sabahhh bir haşlanmış yumurta
2 bardak çayy
dereotlu maydıonoz lorlu karışım 1 dilim ekmek

öğlen yemeklerimi yanımda götürüom.

bir sandvich kepekli ekmekli
bir tabak kereviz
bir ayran

akşam
pancar yaprağı sarmısaklı yoğurtlu
1 dilim ekmek

afiyet olsun canım..pancar yaprağını ve sağlarını kavuruyor musun?sapların kavrulup yumurta kırıldığını veya sarmısaklı yoğurtla yendiğini duymuştum da hiç denemedim,güzel oluyor mu?

afiyet olsun canım..pancar yaprağını ve sağlarını kavuruyor musun?sapların kavrulup yumurta kırıldığını veya sarmısaklı yoğurtla yendiğini duymuştum da hiç denemedim,güzel oluyor mu?

ahhh ahh süperrr oluooo ölee bir rengi varki saphırammmm insanın iştahı açılıo sapları ve yapraklarını kavuruyoruz:52::52::52::52::52::52:

selamun aleykum canlarim

sabahtan beri ne oldu bana bilmiyorum,duramiyorum
nereyi görsem döküp temizliyorum,temiz olan yeride tekrar temizliyorum
beni öyle görünce esimde oturamiyor o da kalkiyor yardima

arada yemek+namaz olmasa hic oturacagim yok

Pasam nefes al canim,bu nasil bir yogunluk böyle.Kendinide düsün yavas yavas dinlenerek yap ne yapilcaksa.

Ganfed hayirli yolculuklar insallah :3:
Gerberacim kardesine gecmis oldun,salgin var sanirim herkez hasta herkezin bogazi ariyor

lepistesinyavrucugu
,sendemi yanliz kalinca korkuyorsun evde :1:
bende yanliz olunca cok korkarim , tv nin sesi acik,tüm lambalar yanar evde
ben almanyada oturuyorum canim ,burda da hava kapali ve yagmurlu ama yinede camlar silindi ,mis gibi oldu heryer :16:

afiyet olsun maviyesil acili acili tursu güzel gider fasulyenin yaninda
ben acikiyom galiba ,birazdan mutfaga gidip birseyler hazirlayim

Saphiracim senin kilonda o kadar fazla degil,canini SIKMA bence biraz daha spor yaparak rahatlikla dengeleyebilirsin

Salissim; 1 yil moral bozulugundan ne hale geldim :(
Bari sizler yapmayin,moraliniz bozulunca örgü örebilirsiniz,disarda yürüyüs yapin,hic birsey yapamiyorsaniz acin muslugu suya sikintinizi anlatin ama kendinizi yemeye vermeyin…ben artik sikintili birini görünce benim gibi olacak diye cok korkuyorum..Allaha sükürler olsun elim ayagim tutuyor ama bu sekilde hayatta hersey engelleniliyor..esimle kahve icmeye ciksak,acaba sandalyelere sigcakmiyim diye kalbim küt küt atiyor.Kiyafet desen zaten magazadan birsey almak hayal oldu,cok nadir bulabiliyorum bedenimi .Daha saysam cook ..ona gore lütfen lütfen sikintiya girdiginizde beni düsünün ve yemeyin.

Back
X