Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay cok gecmis olsun balim ya
helede esinin olmamasi daha bir zor olmus .yedigi biseymi dokundu acaba:?cumarteside ben birgun onceden kalan pilavim bide patatesle yaptigim karnibahar vardi bi tabak
yedim yedigime pisman oldum bozulmusmuydu ne anlamadim bende bi kusma bi kusma sormayin bide misafirim gelecekti hazirlik yapmam lazim
ole ole yaptim hazirligimi sukurki onlar gelene kadar iiylestim ama gun icinde neler cektim anlatamam:(((((

saol canim sanada cok gecmis olsun.Bizde farkli biseyde var tabi Tr de unutulmus olan sitma hastaligi hala cok canli burda.Kan tahlilinde yuzdesi az da olsa sitma cikti bugun ilacina baslayacagiz.Atesinin nedeni oda olabilir

kızlar bayadır yoktum ama kilomdada bi değişiklik yok kardeşim 4. takımda yarışıyor bende oraya geçcem transfer nasıl oluyor saphıra ilgilenebilirmisin
izne ayrılmış olduğun için geri dönerken direkt transfer olduğun takımla başlayabilirsin.karar defterinde yazar ayrıntıları.bizlik bir durum yok anlayacağın,4. takımın kaptanıyla halledeceksin.hayırlı olsun şimdiden
kimsecikler yok yahuu:31: benim hafta sonum çok hareketliydi dünde mevlüdümüz vardı
sonra benim mide bir fena oldu takside birdenbire istifra ettim:5: bide araba yıkama parası verdik :27:
eve geldim devam ettim çok fena oldu midem
bugün iyiyim çok şükür..annemide yolcu ettim..temizlik yapıyorum :12:
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.anneciğinle de Allah kavuştursun
kizlar gercekten zayiflamak icin birbirmize hele ki benim sizlere ihtiyacim var
lütfen düzenli spor yapalim birbirmizi motive edelim,bir bayan ile tanistim 190 kilodan 65 kiloya inmis ve sadece 18 ayda,estetik ameliyatlerini olmus karnini v.s gerdirmis ,ne yaptigini sordugumda günde tükettigi yagin 30 grami gecmedigini ,sekerli seylerden uzak durdugunu ve aslinda daha cok yediklerini yakarak bol spor yaparak ve yüzerek bu kadar güzel kilo verdigini söyledi.
18 ay ne ki..hele ki sizlerin kilolari da öyle yüksek degil spor yaparak hedefinize cok cabuk ulasirsiniz ve kalici olur
ekledigim listeye sizlerde yazin kendinizi ,SAPHIRACIm seninde iznin olursa cumaya kadar hep yenileyim listemizi :54::54::54:

:72: 27.04.13- 03.05.13 Spor listemiz :72:

SAPHIRA
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.
dudujan
ganfed
anşaaa
Berenim2012 izinli
Böyle azimli insanlara bayılıyor ve ayakta alkışlıyorum.bizlere de nasip etsin Rabbim..
canım ben spor listesini tamamen sizlere bıraktım..
benim de bugünkü yürüyüşüm 30 dk cık
net gecen hafta coksikintiliyd hatta cuma 4 saat bekledim gelmesini alintilari yapip mesajlari yazdim gitti gelmek bilmedi..Esim dun tr ye gitti 14 mayista gelecek ve kizim dunden beri hast.Yedigi herseyi cikardi suyu bile.20 den fazla defa cikardi.gecede ayni gecti gece ateslendi.dun aksam ustu dr a gittik kusmasi dursun diye igne yapti ama etkisi 2 saat surdu..Bu sabahta hastanedeydik.kan ve idrar tahlili yaptik.Enfeksiyon cikti idrar sonucunu almadik henuz.Antibiyotik basliyoruz.Cok sukur bugun ictigi suyuda cikarmadi.Az oncede yarim kase corba icti.Butun duzenim alt ust oldu.Meger ne zormus ya.Allah kimseye yasatmasin

offf canım benimmm yaaa kıyamamm içi çıkmış çocuğun :ssz::ssz: çok çok geçmiş olsun Alah acil şifalar versin,yedikleri içtikleri yarasın inşallah..Eşinle de Allah kavuştursun canım

İyi geceler kızlar
İzmirde havalar iyice ısındı maşallah,soğuklardan kurtulduk çok şükür,bir de kuzucum tamamen iyileşse süper olucak..
Yarın dr. kontrolü var,inşallah kökünü kurutmuşuzdur bu kez boğaz+kulak enfeksiyonunun..

:72:27.04.13- 03.05.13 Spor listemiz :72:

SAPHIRA;30dak.
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.
dudujan
ganfed
anşaaa
Berenim2012 izinli

İyi geceler kızlar
İzmirde havalar iyice ısındı maşallah,soğuklardan kurtulduk çok şükür,bir de kuzucum tamamen iyileşse süper olucak..
Yarın dr. kontrolü var,inşallah kökünü kurutmuşuzdur bu kez boğaz+kulak enfeksiyonunun..

Insallah kücük prensesin iyilesir bir an önce,nasil agrisimi felan oluyormu canim?

benimde ihtiyacım var vallahi bir psikologa:14::14:

canim inan herkese tavsiye ederim.benim her yil gelen bir rahatsizligim var o gelince resmen en az 6 ay hareket edemiyorum ve cok kilo aliyorum ..ümidimi yitirmesemde yasama sevincimin cogunu kaybediyorum ,bu sekilde hem hastaligimla yasamayi hemde zayiflamak icin motive oluyorum.

bu hafta izinli sayın beni sporda regli oldum kanamam çok oldugumda yürüyüş yapmıcam işşallah pazartesi ilaçlar beni maffediyor ya :2::2:

nayir..nomalaz :1:
canim benim ,samimiyetine siginarak söylüyorum en azindan mezdeke ac oyna..15 dak. -30 dak..
senin kilonda birisi 15 dakika mezdeke oynasa tam yaklasik 92 kalori veriyor, 1 saat oynasan yaklasik 360 kalori yapar
bence tamamen spor yapmamaktansa bir dene derim :54:

kesinlikle deniyecem acil ihtiyac oldu 3 hafta sonra sunnet yemegi verecem o zamana en az 3 kilo atmaliyimlutfen beni uyarin yetmedi tel edip uyarin .isteyen olursa telimi ozelden vereyim :)))

yeterki sen iste canim..spor yaptikca her tartildiginda basarini sende göreceksin
insallah da 3 hafta sonra vermek istedigin 3 kiloyu vermis olursun..

oh be buraya yazinca motive oldum sanki .biraz kendime geldim .gelmemde gerek .hadin kizlar zayiflamak icin yuruyuse.ya kizlar gecen su adim sayan kucuk cihazlar varya ondan aldim zikkim pilini taktim calismadi ters cevirdim gene olmadi sonunda ustundeki metal parcasi kirildi anlayacaginiz kullanmadan cope gitti .kullanan varmi ise yariyormu o alet yenisini alsammi:18:
Ben kullaniyorum canim.boyumu kilomu ekledim,ne kadar kalori yaktigimi,kac adim attigimi/kac kilometre yürüdügümü ne kadar vucuttan yag gittigini hepsini yaziyor..
Cok hevesle yürüyorum..

haklisin canim benim icin en onemli nokta spor yapmak destek olalim birbirimize
Sagol canim,böyle destek vereceginizi tahmin etmistim,insallah yarin spor listemize yazalim ,cumayada tartida ödülümüzü görelim..

slm kızlar bu vakte kadar kimse gelmemiş.izinli cok sanırım.bende evdeyim temizlik yaptım biraz.

gerbera ,gecen yildan hatirliyorum seni..hosgeldin nasilsin görüsmeyeli?

selametle canim,esinle güzel tatiller size..

Allah Kabul etsin ..hemde cok gecmis olsun
Mevlütte yedigin birseymi dokundu acaba?

afiyet olsun, sabah sabah kek´I rüyandami gördün :1:

Ne güzel ,iyi gezmeler sana

Ve a.s senin adina sevindim..bu hafta bende cok ümitliyim..insallah baktiklarini en yakinda üstünde görürsün

Pasam ,Saphiram ve digerler canlar nerelerdesiniz…
sağol canım
mevlütte yediğim bişey dokunmaz olamaz çünkü tavuk yemiyorum ben
sadece biraz pilav ve iki dilim ev baklavası yedim :ssz: ama bu ara iştahım kapandı hiç yemek yemek istemiyorum
o günde çok su içtim birde ayran eee birde sıcak kalabalık baygınlık geçirmemek elde değildi:25:
kizlar gercekten zayiflamak icin birbirmize hele ki benim sizlere ihtiyacim var
lütfen düzenli spor yapalim birbirmizi motive edelim,bir bayan ile tanistim 190 kilodan 65 kiloya inmis ve sadece 18 ayda,estetik ameliyatlerini olmus karnini v.s gerdirmis ,ne yaptigini sordugumda günde tükettigi yagin 30 grami gecmedigini ,sekerli seylerden uzak durdugunu ve aslinda daha cok yediklerini yakarak bol spor yaparak ve yüzerek bu kadar güzel kilo verdigini söyledi.
18 ay ne ki..hele ki sizlerin kilolari da öyle yüksek degil spor yaparak hedefinize cok cabuk ulasirsiniz ve kalici olur
ekledigim listeye sizlerde yazin kendinizi ,SAPHIRACIm seninde iznin olursa cumaya kadar hep yenileyim listemizi :54::54::54:

:72: 27.04.13- 03.05.13 Spor listemiz :72:

SAPHIRA
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.
dudujan
ganfed
anşaaa
Berenim2012 izinli
evet canım çok haklısın
sporsuz hiç bişey olmuyo çok zor gidiyo..hemde spor yapınca insan çokk zinde ve atik hissediyo kendini :16:
net gecen hafta coksikintiliyd hatta cuma 4 saat bekledim gelmesini alintilari yapip mesajlari yazdim gitti gelmek bilmedi..Esim dun tr ye gitti 14 mayista gelecek ve kizim dunden beri hast.Yedigi herseyi cikardi suyu bile.20 den fazla defa cikardi.gecede ayni gecti gece ateslendi.dun aksam ustu dr a gittik kusmasi dursun diye igne yapti ama etkisi 2 saat surdu..Bu sabahta hastanedeydik.kan ve idrar tahlili yaptik.Enfeksiyon cikti idrar sonucunu almadik henuz.Antibiyotik basliyoruz.Cok sukur bugun ictigi suyuda cikarmadi.Az oncede yarim kase corba icti.Butun duzenim alt ust oldu.Meger ne zormus ya.Allah kimseye yasatmasin
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bir an önce inşlh
:63::63::63:anladın sen onu

güzel dinlen zinde gel olrm eşimin antalya işi bu hafta belli olucak eger olursa 20 gün yada 1 ay bende yokum malesef:14:annemlere gidicem kalmaya eşim gelene kadar benimde köpügüm hasta habira kusyor bu kuşlara okadar güzel bakıyırm ne olyorda hasta oluyorlar anlamış degilim :5::5:

:27::27::27:merak ettim araba yıkamaya ne ka para gitti olurda banada olrsa köşeye şimdiden koyuyum parayı geçmiş olsn kız yoksa düşündügüm olmasın amanın :30::30:

rapor vericenm birazdan bebem sen anca gez beni götürme varın yogun cenk:57::57:ben cenkten daha şirinim ama bak:101::101::101:

:8::8::8:aferim azim edersen alırsın cicileri ben 54 beden giyiyordum şimdi 46 beden 44 de oluyor:32::32::32:

benimde ihtiyacım var vallahi bir psikologa:14::14:

:38::38:sagol canım bir sen farketmişsin yoklugumu okadar yognmki sorma bu aralar :16::16:eymenimin dogum günü var teyzesi ona hazırlanıyorm :55::55:yavrum yaş dicek 7 dişi çıktı bir cici aldım grösen çok şeker hayal ettim içinde dün bebek mevlüdüne gittim çok gözlerim dold agladım mevlütte zor tuttm gözyaşlarımı işşallah yanlış anlaşılmamışımdır benim ne zaman olucak bebegim :14::14:bu ayda fos çıktı:17::17:

sen ş 5 kiloyu versen vayra ne ka gzüel olcekte neyse:9::9:benimde 6 kilom var:32::32:

bu hafta izinli sayın beni sporda regli oldum kanamam çok oldugumda yürüyüş yapmıcam işşallah pazartesi ilaçlar beni maffediyor ya :2::2:

rabbim şifa versin canım benim işşallah:29::29:
yok kız ne bebişi daha reglim bugün bitiyo :27:
İyi geceler kızlar

hayırlı haberlerle gel canım :16:

SAPHIRA;30dak.+
nev81 izinli
lepistesinyavrucugu 45 dk+
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.+
dudujan
ganfed
anşaaa izinli
Berenim2012 izinli

evet kızlar bende şimdi indim koşu bandından duşa girmedim hemen size bakayım dedim :16:
45 dk yürüdüm hızlı tempo 3,5 km :8::8:

Esim camiye girdi bende arabada beklerken kk ya girip mesajlarimi dedim yazim
Sabah kahvaltim
1 dilim esmer ekmek
1 yumurta
1 domates

Oglen 1 tane doner

Aksam havuc salatasi yogurtlu
Izgarada mantar ve biber

SAPHIRA;30dak.+
nev81 izinli
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.+
dudujan
ganfed
anşaaa izinli
Berenim2012 izinli

evet kızlar bende şimdi indim koşu bandından duşa girmedim hemen size bakayım dedim :16:
Helal olsun canim inan cok sevindim, eklemissin kendini hemen..masallah

bugünki menüm
sabah :1 dilim kek (canım bişey istemiyo ilaçda içmem lazım diye iki sabahtır kek yiyodum neyse bitti şükür )
ara:2 avuç soyalı leblebi
öğle:bir kase nesfit
ara:türk kahvesi
akşam:bir tabak yeşil mercimek yemeği,bir dilim ttb ekmek,yoğurt
ara:1 elma

SAPHIRA;30dak.+
nev81 izinli
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.+60 dak.
dudujan
ganfed
anşaaa izinli
Berenim2012 izinli

Helal olsun canim inan cok sevindim, eklemissin kendini hemen..masallah

sağol canım
ben zaten gün aşırı yürüyodum ama 20 30 dk arasıydı çoğalttım bakalım
abimde diyete girdi o da başladı yürüyüşe evde sadece ben yürümeyince daha zevkli oluyomuş :8:

MESAJ 9

daha giremem herhalde eşim evde gece 3 de taksime göreve gidecek malum 1 mayıs :ssz:
herkes bayram yapar bizimkiler köle gibi çalışır :ssz:

hepiciniz öptüm :16:

sağol canım
ben zaten gün aşırı yürüyodum ama 20 30 dk arasıydı çoğalttım bakalım
abimde diyete girdi o da başladı yürüyüşe evde sadece ben yürümeyince daha zevkli oluyomuş :8:
Hele farki cuma gorunce dahada bir zevk vercek yurumek:)
Esim gelmek uzere telden cikayim artik..
Allaha emanet ol cnm

Son düzenleme:
herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben birazdan bursaya doğru yola çıkıyorum. Bir proje için o yüzden 2 gün için 5 mesaj muaf olabilir miyim? Söz veriyorum gelince 20 mesaj yazacam:16::16::16:

saol canim sanada cok gecmis olsun.Bizde farkli biseyde var tabi Tr de unutulmus olan sitma hastaligi hala cok canli burda.Kan tahlilinde yuzdesi az da olsa sitma cikti bugun ilacina baslayacagiz.Atesinin nedeni oda olabilir
canım ablamın ogluda ateşlemöiş havalardan galiba:44::44:2 günüdr geceleri ateşleniyor dedi allah şifa versin bütün yavrucklara işşallah :14:benim evladım yok bilemem ama kuşlarım var onlar hasta olsa yemeden içmeden kesiliyorm çok rüyalar görüyorm oglm paşa ölmüş diye çok aglıyorm onu öpüyorm seviyorm diyorm geçen eşime insanın bebegi olr şrp şişeleri dolar benimde kuşların vitaminleri vs var aklım çıkıyorm bebeklerime birşey olr diye kızım 2 gündür kusyor kalkıp bakıyorm iyimi kötümü diye bende anlamıyorm okadar iyi bakıyorm gene manatr olmuşlkar ben bu kuşlara böyle acıyorsam bilemem evladıma nasıl acır yüregim :14::14:
İyi geceler kızlar
canım bol bol yürüyüş yaparız işşallah burdada havalar çok gzüel yürüyüşe gidicektim malm regliyim çok fena geçirdigim için reglimi yürüyüşe çıkamadım :5:kullandıgım ilaçlar beni maffediyor:30::30:
Insallah kücük prensesin iyilesir bir an önce,nasil agrisimi felan oluyormu canim?

canim inan herkese tavsiye ederim.benim her yil gelen bir rahatsizligim var o gelince resmen en az 6 ay hareket edemiyorum ve cok kilo aliyorum ..ümidimi yitirmesemde yasama sevincimin cogunu kaybediyorum ,bu sekilde hem hastaligimla yasamayi hemde zayiflamak icin motive oluyorum.

nayir..nomalaz :1:
canim benim ,samimiyetine siginarak söylüyorum en azindan mezdeke ac oyna..15 dak. -30 dak..
senin kilonda birisi 15 dakika mezdeke oynasa tam yaklasik 92 kalori veriyor, 1 saat oynasan yaklasik 360 kalori yapar
bence tamamen spor yapmamaktansa bir dene derim :54:

yeterki sen iste canim..spor yaptikca her tartildiginda basarini sende göreceksin
insallah da 3 hafta sonra vermek istedigin 3 kiloyu vermis olursun..

Ben kullaniyorum canim.boyumu kilomu ekledim,ne kadar kalori yaktigimi,kac adim attigimi/kac kilometre yürüdügümü ne kadar vucuttan yag gittigini hepsini yaziyor..
Cok hevesle yürüyorum..

Sagol canim,böyle destek vereceginizi tahmin etmistim,insallah yarin spor listemize yazalim ,cumayada tartida ödülümüzü görelim..
ben bu konuy bir düşünüyüm bebem panik atak hastasıyım ben 2005 beri inan ölüp ölüp diriliyorum bu hastalıktan ne olr benim bu halim bilemiyorm :14:genede rabbime şükür allahım beterinden korusun :16:
kız ben oynama ney bilmem dügünümde bilem oynamadım naısl birşey oluyor ynama sen hele onu deyiver :9::9:ay düşünemiyorm kendimi oynarken:9::9:
slm kızlar bu vakte kadar kimse gelmemiş.izinli cok sanırım.bende evdeyim temizlik yaptım biraz.
vallahi canım evim temiz yemegimde var otrmş dantel yapıyorm yetişmesi lazım artık pc aram bozld eskisi gibi girmiyorm iyide olyor moralim bozlyor girince:5:
sağol canım
mevlütte yediğim bişey dokunmaz olamaz çünkü tavuk yemiyorum ben
sadece biraz pilav ve iki dilim ev baklavası yedim :ssz: ama bu ara iştahım kapandı hiç yemek yemek istemiyorum
o günde çok su içtim birde ayran eee birde sıcak kalabalık baygınlık geçirmemek elde değildi:25:

evet canım çok haklısın
sporsuz hiç bişey olmuyo çok zor gidiyo..hemde spor yapınca insan çokk zinde ve atik hissediyo kendini :16:

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bir an önce inşlh

yok kız ne bebişi daha reglim bugün bitiyo :27:

hayırlı haberlerle gel canım :16:
:27::27:orası hiç belli olmaz bebem neyse yedigin birşey dokunmuştr rabbim bütün eşlerinizi korsun anladın sen onu:38:

SAPHIRA;30dak.+
nev81 izinli
ipekyol
pasam3405
maviyesil1999
kelebekolcam
akabe ;80 dak.+
dudujan
ganfed
anşaaa izinli
Berenim2012 izinli

:59::59:bir yürüyüş bandım bilem yok hoş olsa nereye koycam evim küçük:17:bende dışarda çıkıp yürümek daha güzel:8::8:
Esim camiye girdi bende arabada beklerken kk ya girip mesajlarimi dedim yazim
Sabah kahvaltim
1 dilim esmer ekmek
1 yumurta
1 domates

Oglen 1 tane doner

Aksam havuc salatasi yogurtlu
Izgarada mantar ve biber
:44::44:şimdi döner olmamış helede yogrtlu havuç salatası canım onda çok şeker var evime sokmyorm anca yarım kilo alıyorm oda yemek yaparsam :32::32:mantarla biber yiyebilirsin izin verdim:9::9:
herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben birazdan bursaya doğru yola çıkıyorum. Bir proje için o yüzden 2 gün için 5 mesaj muaf olabilir miyim? Söz veriyorum gelince 20 mesaj yazacam:16::16::16:
:27::27::27:sen anca gez kız birgün gittigin yere benide götür nolu:131::131::131:

günaydım kızlar 10 mesaj:3::3:
sabah yediklerim şunlar
1-4 siyah zeytin
2-4 çatal peynir
3-badem domates pırasa
4-sahanda baharatlı omlet yarım
5-3 bardak çay açık
6-2 dilim kepek ekmegi

arada 15 yeşil erik

öylen yemegi

bir adet minnacık tavuk bud ve kanadı 3 kaşık yok pirinç pilavı bol nohutlu

akşam yemegindede 1 kepçe yayla çorbası

2 adet tavk gögsü ızgara 2 dilim kepek ekmegi
bol salata

kızlar çıkmam laızm akşama çaya davetliyim alt kata ben giremem gidiyimde dantelimi yapayım kendinize iyi bakın :48::48:

Back
X