kallisim oleeey yalnız bırakmadın beni bir de 3 kişiymişiz üstelik yaşasın
yazsın tabii hem de bol bol yazsın
bu tarif bizim bir zamanlar diyet grubundaki kızlarla uyguladıgımız tarif yani daha doğrusu onlar cok yapıyorlardı bundan. kesin kilo götürüp aç bırakmamasından dolayı çok popülerdi.
bir ara bütün grupçanak yapalım bunu, hem moral olsun hem birinci olalım
evet grupça katılan kim varsa yapalım kalabalık güzel olur...
çok tok tutuyor...
ben bugün fazla yapamadım sadece iki kase yiyebildim moralim kötüydü ..yediklerimi en son yazıcam bakalım..
ay sorma aebenim biliyorum çoğu böyle ama sağlık konusunda hiç çeklmez oluyorlar....neyse bizimki on beş gün yurtdışına gidiyor diyetimi kızımla sabote olmadan yapabileceğiz...hayırlı sabahlar
kalişim eşine şiflar dilerim ...
erkeklerin geneli öyle canım ,sedece seninki değil![]()
amaninnnnnn dedim ama hemen toparlarsan hemende gider o iki kiloda neymişgünaydınnnntatil bitti iş başı yaptım. tabiki diyetede iş başı yaptım. hala kendime gelemedim yol yorgunluğunu atamadım ama ruhum dinlendi en azından. tabi 2 günün bana getirisi 2.200 kg olmuşşşş
bu gün itibariyle protein artı sebze diyetime başladım .vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))
ben salatalıklı halini sevdimm..bol nane kırmızıbiber....cacık gibi biraz ...aşırı tok tutuyor çok sevdim yine..kızımda sevdi...
eheh işte ben de hayal edemedim onu![]()
ben baştan yapıyorum sonra uğraşmıyorum ya tembel biri olarak 2 saatte bir ya da acıktıkca (2 saatte acıkmıyorum ben ayrıca cok tok tutuyor bu beni) gidip kasemi doldurup geliyorum. salatalıkla ben de bir kere yapayım dedim abov döktüm yazık oldu koca corbaya. o konuda hemfikirim...
kim dürtecekse benide lütfennnnnntamamdır aklıma yattı ben de yapayım ama bakalım bu hafta hangi iki güne denk getiririm bunu :)
bir de lütfen biri beni dürtebilir mi spora başla artık diye![]()
canım yaaa karnıyarık fena olmuş sende farkındasındırGünaydın canlarım
Kallisim tşkler canım az az adapte olmaya çalışıyorum
Bugun klasik bir kahvaltı işe başladım güne az yerim hatta zorla yerim sabahları öğle yemeği okulda yiyoruz ahçımız ne hazırlarsa işte bugun karnıyaruk varmış valla kurt gibi acıktığım için öğle yemeğine hayır diyemiyorum
Ben akşamda yemek yemem malum benim en büyük sıkıntım abırcubur ve çikolatadır. Zaten 3-4 gündür bunları yemediğim için hemen fazlalılığı attım.
Telden takip etmek zor oluyor mesajlarınızı okuyorum ama tek tek cevap veremiyorum yaZarken unutuyorum malum yaşlandık ))))
Bu arada ben b12 alıyorum ama enjekte şeklinde henüz çok faydasını görmedim aşırı unutkanlık hatta diyette old bile unutuyorum )))) o kadar yani
Evime net bi bağlansa daha aktif olacam inşallah
Şimdilik bu kadar görüşürüz canlar
akşamları bizdede hiç bir şey yenmiyor...ahh şu düzenli yemek yemeyi başarabilsem
gazlı içecekGunaydin kizlar ben misafir uyeniz![]()
Okudum gecmisi bende varim ayran corbasi olayina giriyorum bugun spor salonuna basliyorum benim yemek yememeyle bi sikintim yok aebenim bilir cok istikrarli bir gece kusuyum dengesiz uyku ve gazli icecek sikintim var
Bijoux seni gozum bir yerden isiriyor 6. Ya da 2. Takimda oldunmu hic