- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi diyosun ablam?ama ben doyamamaktan çoook korkuyorum.onda yiyom ekmekleri.doyamam ki yoksa.o zaman yarını da ekmeksiz deneyeyim.bir günnen ölmemki.hem ne güzel cumaya daha bir elsilirim.şimdi sen öylr söyledin ki gaza geldim vallaha.o mil 60tan adam akıllı inecek yaaa...Damla varya bu menude o ekmekler olmayaydi yarina bide bu sporla 59.5 dun en az ...
Menun guzel bu aradada... o kahvaltidaki meyveler neyin nesi da ?
Kizlar biz sizin menulere yorum yapiyoruz hani bizim menulere yorum ? Bizde herseyi duzgun yapmiyoruz yani ..
eh zaten sen biliyorsun ne yediyini ben sana ne diyimki.spor yerine de olmuş işte ev işleri.ben akşam sporumi 25dakika yaptım...bugün 65dakika sporum var...yehhhu....ve açım aççç...kahvaltıyı iple çekiyorummm...ama ekmek yemiyceyimi düşündükce doyamaktan tırsıyorum...Su an acim ama yemiycem cumaya kilo vermek istiyorum .. Yarinda evde degilim menumu kontrol edemem bari aksam ac yatma silahini kulanayim :)
Menum .
Sabah .
1dl ekmek . Domtis .
Peynir, yumurta ,zeytin .
Oyleyin yemek yemedim ama pisirdiklerimin tadi tuzu derken . Yarim kepce corba . 2de kabak cicegi dolmasi yedim ....
İkindi misafirlerimle .
Corba . Az salata .4 catal cicek dolmasi . 1 dl kadarda sutlu meyveli tatli ..
Spor sayacak bisiyim yok . Kosturmaca vede pazara gittigim sayilmazsa ...
Su gene istedigim kadar icemedim ..
İyi geceler .
Pazardan aldiklarimi yerlestireyim 15 kilo domatea aldim hengi ara sos ve menrmen yapacaksam . Bu sene erken galdi yagmurlar ayas domateslerimiz cabuk bitecek . Birazdaha yapabilsem bari . Cokuklar domatesi bi oyle yiyorlar bende cok yapmaya calisiyorum ..
Oğlum varya o peynir zeytin tek tek yemiyor ona yaparken ikimize de yapıyorum zaten çok severim 3 öğün olsa yerim yani o yüzdenEvet canım 3 gün yemedim.bugün de mutemelen yemem.şu iki öğün de iyiydi takii köfteleri fırına koyana kadar.kokusu çıktımı açlıktan geberdim.ve 3köfte yedim 2dilim ekmekle ne kadar yanında yoğurt ve salata yesem de doymadım.sonradan 1ni de yedim...ben saat 12de falan uyuyorum ona kadar da sadece su içiyorum...
vallaha 9aydır falan ben tereyağ kullanmıyorum,kaşar da yiyodum.sen kahvaltını neden normal şekilde yapmıyorsun ki?mıhlama yeyeceyine,güzelce domates,salatalık,yeşillik pul bib.den oluşan salata yap yanına da peynir,siyah ekmek,doymazsan yumurta da haşla...
E o zamam mıhlamanın cıs olduğunu bildin şimdi.bir daha yenemeye çalış hatta yeme...Oğlum varya o peynir zeytin tek tek yemiyor ona yaparken ikimize de yapıyorum zaten çok severim 3 öğün olsa yerim yani o yüzden
seni çok iyi anliyorum biz ailece eşim ve ben yani eskiden anormal birseydik ben aksama kadar kola icer aksamda bi makarna abur cubur la yasardim vejateryendim esiminde arasi yok etle oda pateates kizartmali menemenli kahvaltiyi ver sabah aksam eve protein girmezdi yogurt yumurta peynir süt dahil sonra kilo vermece isi basladi. Et sut yumurta azda olsa yiyorum artik evde tencere yemekleri pisiyor cesitli cözümler urettim ayni yemegi evdekilere ve kendime gore uyarlardim karataydan once mesala yag olayi corlarin yagini sonra eklerdim once kendime ayirip pirinc degil bulgur pilavi yapardim ekmekle pek isim olmazdi ama esimide alistirdim oda siyah ekmek yiyor ve yillardir beyaz ekmek eve girmez ve bakarim istahim kabarik olan bi gundeysem yiyemedigim bir yemekten yaparim ona balik ciger menemen bol kiymali yemekler gibi boylece ben salata yogurt la idare etmek zorunda kalirim doymassam kalkar iki patlican kozlerim kış zamaniysa haslanmis karnabahar lahanayı ekmek niyetine bolca yerim cekinmeden duzenimizi degistirmemiz lazim eski duzen yanlistiki kilo aldik vermek kolay (tabiki kolay degil)geri ama almamak zor ben daha once yine burada 23 verdim ve aldim emegime vucuduma sagligima yazik ettim ömür boyu sürecek farkliliklari benimsemek lazim akıllandim diyet bitti eskiye devam yok artik ömürlük bi yol olsa olsa arada eski dostlarla bi merabalasma olur kola makarna cips gibi eski köt⅞ dostlar oyy ne çok yazdım özlemisim buralarıDamlaaa!
Eve yoğurt ve süt aldım. Sabah kahvaltı için hep reçel falan var evde.Onları da yersem şişerim. Pilav makarna falan yapıyoruz hep maalesef.
Ama ben az az yiyorum ve yuruyus yapiyorum. Tam anlamiyla bir diyetim yok sanirim. Ne bulursam onu yiyorum ama az yiyorum.
Eve yogurt ve sut aldik simdi. Oglen yogurt yerim biraz ya da ayran yapip icerim.
Sabah birazcik tost yedim. Helva vardi 2 kasik tadina baktim. Cay iciyorum bir de.
Bir de karatayda ekmek yasakmış yerine ceviz,badem,fımdık yenicekmiş.ama burda onlar pahalı olduğu için ben onları her daim kullanamam.onun için gün içinde 3 4 dilim siyah ekmek yiyorum.
mina hoşgeldin . nicin tanidik geldi daha önce yarıştınmı takımlarda .... kızlar sana takım kuralları anlatır şu an çıkmama lazım ....Merhaba kızlar bende zayıflamak için burdayım beni de kabul eder misiniz gruba![]()
konmuyoruz derken konuşmuyorsunuz dogrumu anladım ..... ana bunamı mutlu oldun kızBu arada neden mutluyum biliyomusumuz?çünki kaynanayla konmuyoruzzzz....yehhhuuuu...son nahar geldi bayılırımmmm....ve güzel bir kahvaltı yapıcam inşallah...darısı başınıza kızlaaaarrrr...