• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seum bu durumlarla hep karsilacagiz . Ben hep boyle gezmelerlede kilo veriyorum insallah .. Ne zamana kadar evde oturacagizki mutlaka gidecegiz misafirlige ..
Ben soyle yapiyorum ; oyleden sonra gideceksem oyleni cok Az yiyorum bazanda yemiyorum oyleden sonra yedigim kacamakla ( abartmadan tabi ) yatiyorum zaten yatana kadar onu eritmis oluyorum . Gecede leptin isin icine girince kilo almadan atlatiyorum cok sukur ...

Hasgul asagida seni goruyorum canim nerelerdesin kilo vermekten vazmi gectin ?

günaydınlar herkese nasılsınız bugünkü menümüde yazayım ama evden yemek getiremedim bugünlük bu şekilde idare edicem artık

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
beyaz peynir

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salatalık
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

dün spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş, 20 dk bisiklet çevrme sonrasında kol bacak sırt çalışmaca

günaydınlar hatta tünaydınlar. kalk kahvaltı yap, çocuklarla ilgilen, etrafı topla, ütü yap, çamaşırları katla yerleştir derken şimdi oturdum bitki çayımı içiyorum

dün akşam yemeğin yanına 1,5 bardak ayran içtim yazmamışım onu da söyliyim

yemekten sonra da hiçbişey yemedim yani 18:30dan sonra

3 lt belki daha fazla içine limon dilimleri koyduğum sudan içtim gün boyu

Sağ olasın ablam...inşallah.benim için edilecek en büyük dua huzur ablsm,içimde huzura ihtiyacım var : (((
Damlananur nice yaşlara hayatım.
Aebencım hıç zorlanmadım ac uyumaktan ki Ege gece uyumafı hep sıçrayarsk uyandı.
Bırazdan kahvaltı yapacsğım.
Oğlen ixin gunletınızde akşamı es gecmeniz yurruyus yapmanız artıları engellet.ben gun sonrası evde tepiniyor ya da yuruyuş yapıyordum.

Damlananur nice yaşlara hayatım.
Aebencım hıç zorlanmadım ac uyumaktan ki Ege gece uyumafı hep sıçrayarsk uyandı.
Bırazdan kahvaltı yapacsğım.
Oğlen ixin gunletınızde akşamı es gecmeniz yurruyus yapmanız artıları engellet.ben gun sonrası evde tepiniyor ya da yuruyuş yapıyordum.
tevecim demekki sıkı rakibem olcaksın :KK52::KK9:AMAAAAA bende boş durmadım 2 sene sonra ilk pilatesimi yaptım efenim :KK55:duş alıp çıkıcam .akşama görüşürüz inşallah :KK19:

cancazım senin kaç bebe var ve kaç yaşındalar yazdıysan kaçırdım kusuruma bakma :KK15:

günaydınlar hatta tünaydınlar. kalk kahvaltı yap, çocuklarla ilgilen, etrafı topla, ütü yap, çamaşırları katla yerleştir derken şimdi oturdum bitki çayımı içiyorum

dün akşam yemeğin yanına 1,5 bardak ayran içtim yazmamışım onu da söyliyim

yemekten sonra da hiçbişey yemedim yani 18:30dan sonra

3 lt belki daha fazla içine limon dilimleri koyduğum sudan içtim gün boyu
elifim seni tanıdıgımdan bu yana senin böyle adepte olarak diyet yaptıgını görmedim desem :nazar::KK52:

tevecim demekki sıkı rakibem olcaksın :KK52::KK9:AMAAAAA bende boş durmadım 2 sene sonra ilk pilatesimi yaptım efenim :KK55:duş alıp çıkıcam .akşama görüşürüz inşallah :KK19:

cancazım senin kaç bebe var ve kaç yaşındalar yazdıysan kaçırdım kusuruma bakma :KK15:
ooo süpersın maşsllah Abenim
Akşam kesınlikle lokma yok kararlıyım
3erkekim bı de baboşumuz.evimixin dıreği toplam 4 erkekim var
1 yaş.14 yaş ve 18 yaş
Zor ama sınayıcı bır durum.gucumı.hıçduxşüğümü aynı snda görmemi ssğlayan sıpalar.Rabbim ysvrulatımıza sağlık.analarona da bol bol sabır versın.sen ne durumdasın bakim

Canlarım geldim ve çıkıyorum.kızımı uyuttuğum için vakit buldum gelmeye.ama şimdi den çok yoruldum.kutlayan arkadaşlara teşekkürler.siz de çok iyi gidiyorsunuz..böyle devam kuzularımmm.herhalde vakit bulmsm gelmeye ama akşam uğrarım.çok öptüm sizi. Bu arada bir idealdan parfum bir de mangodan hediye kartım var hediye olarak... : ))))))

Bu arada bu cumadam donra kilosu yakın olan arkadaşlar yarışacak kendi arasında. eyer sizin içim bir sorun yoksa .ceza ve ödül de belirleriz isterseniz...çok motive edici oluyor bu.hele şu hafta bir dereceye girelim sonra. Bu hafta takım odaklıyız.ne olur dikkat edin kızlar.dereceye girmeliyiz.vallaha ben listedr olsam varya doğum günümde bile yemezdim yani.çünki takım olaral bu hafta dereceye ihtiyacımız vaaaaarrr...

Damlam kolay gelsin

Tevem kiz 4 erkekle allah kolaylik versin sana .. Canum benimde 3 tane 19 ve 15 yaslarinda kizlarim birde 14 dubde oglusum var . Rabbim cumlemizin evladini korusun ...
Seninki 14 seneden sonra zor olur . Gercekden zorlanirsin . Ben cocuklari cok srviyorum esim istede 4. De yapacamda
İstemiyo . İlerde oisman olacakda ne yaparsin iste ...
Bir genc bir ergen birde bebwginle sana kolayliklar vede bolll sabirlar diliyorum . Simdi bizim takimdaki kizlar anlamazlar hepsinin bebeleri daha kucuk . Ama sen ne dedigimi anlarsin .:)

Damlam kolay gelsin

Tevem kiz 4 erkekle allah kolaylik versin sana .. Canum benimde 3 tane 19 ve 15 yaslarinda kizlarim birde 14 dubde oglusum var . Rabbim cumlemizin evladini korusun ...
Seninki 14 seneden sonra zor olur . Gercekden zorlanirsin . Ben cocuklari cok srviyorum esim istede 4. De yapacamda
İstemiyo . İlerde oisman olacakda ne yaparsin iste ...
Bir genc bir ergen birde bebwginle sana kolayliklar vede bolll sabirlar diliyorum . Simdi bizim takimdaki kizlar anlamazlar hepsinin bebeleri daha kucuk . Ama sen ne dedigimi anlarsin .:)
R
Evet anlıyorum cnm durumumu çok iyi ifade eden cümlemi yazıyorum:Beni sınayam.gücümü.güçsüzlüğümü aynı anda bana gösteren Yaratıcıya şükürler olsun.
Sabah hafif klasik şeyler ilavrten het kahvaltıda tereyağ tüketiyorum
Tartım eksilerde:)

Gunaydın

Damlanur yeni yasin hayirliolsun canım

Nazlim sporun ilk gunleribende fazlaca artı cıkıyorumuzulme sen o yemeyle o sporla alırsanda artik snin motebolizmayı odunla kovala mak lazım

Aydasuuuuu oyy böcekler ilk gelince dürdü beni duvarlar puantiyei sanki mutfakta dolaplar tabak canak 1000 defaindir yika sil kaldir uyurken tependeler 6 ay etkili macun ilaçgecirdi bzde elektirik anahtarlarinafalan sıkıyorlarya tane kalmıyor vaktinden once yeniletin bu yaz basi basladı hemen ilaclatma geckalinca
Teve dun iyiydi dimi bugunde guzel birperformans bekliyorum senden

Elif aebenim haklı maşAllah. Sana ne düzenli ne iyi gidiyorsun

Seummu evde ye eden git ordada tadimlik ye canimbisiy olmazbzı yerlerde gercekten yemiycem diyemiyosun
Diyetteyim deyince tavsiyeler zayiflayinca yüzün çirkin olmuşlar azcık ye kurtul kısacası

kuto ne az yiyosun kız manken mi olucan başıma :KK57:
nazcım senin menülerini de çok begeniyorum :KK68:

aebencim kursun başlamış ne güzel ben de gitsem baksam kendime bir kurs harika olacak aslında :KK54:

ben de dukana devam. bugün sebze protein günümdü az önce yağsız musakka yedim. temizliğim de az kaldı.. en uyuz olduğum bölüme geldim yazlık kışlık ayarlaması :cry:

kaçamaksız günleeer.. :KK55:

Çarşıdan geldik şimdi oğlumla pantolonlar gömlekler efendime söyliyim ciciler aldık kendimize 4 saatde gezdik misafirliğe gîdecek hal kalmadı bizde :)

Çiğköfte dürüm ayranla kurtardık öğleni:KK50: Ama başbaşa yedik oğlumla bi eğlendik allahım herkesin evladına sağlık yuvasına huzur versin bizim babayla pek huzurumuz yok ama oğlumla var çok şükür.

Aeben ve teve ablalar bizim çocuklarımız küçük evliliğimiz de yeni inşallah bizde huzurlu mutlu bir şekilde yavrularımızı büyütür sizin gibi söyleriz biri 19 yaşında biri filan yaşında diye :(

Gunaydın

Damlanur yeni yasin hayirliolsun canım

Nazlim sporun ilk gunleribende fazlaca artı cıkıyorumuzulme sen o yemeyle o sporla alırsanda artik snin motebolizmayı odunla kovala mak lazım

Aydasuuuuu oyy böcekler ilk gelince dürdü beni duvarlar puantiyei sanki mutfakta dolaplar tabak canak 1000 defaindir yika sil kaldir uyurken tependeler 6 ay etkili macun ilaçgecirdi bzde elektirik anahtarlarinafalan sıkıyorlarya tane kalmıyor vaktinden once yeniletin bu yaz basi basladı hemen ilaclatma geckalinca
Teve dun iyiydi dimi bugunde guzel birperformans bekliyorum senden

Elif aebenim haklı maşAllah. Sana ne düzenli ne iyi gidiyorsun

Seummu evde ye eden git ordada tadimlik ye canimbisiy olmazbzı yerlerde gercekten yemiycem diyemiyosun
Diyetteyim deyince tavsiyeler zayiflayinca yüzün çirkin olmuşlar azcık ye kurtul kısacası
Aynen kütahyacım gideceğimiz yere ilk defa tanışmaya gidecektik kalabalık şimdi diyet yapıyorun diyemezdim insanlara neyse gitmedik

Back
X