Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni alinan kilo yerlesmemis vede diyete baslayinca su kaybi ilrak gitmistir seumum .Geçen sene 82den 77 ye inmiştim şimdiyse daha 1 ay önce falan 78-79larda geziyordum sonra eşim akşam çalışmaya başlayınca her gece yemek yiyip yattım öyle öyle 15-20 günde 2-2,5 kilo aldım. Acaba ondan mı?
Bildirmiyom bananeeee ha hayGünaydın fıstıklarımmmm....hadi kilo bildirimleri gelsin bakalımmmm....inşallah bu gün derecede oluruz sayenizde...
Supersin nazım ne demek olurki.menü süper,spor super...helal olsun.kaçamak yok...sen 5 6 hatada nasıl bu kadar kilo aldın ki anlamadım.bu hafta uruma göre deyerlendiririz listeye girip girmemeni.çünki gelicek hafta senden super eksk bekliyorumbugünkü menümede gelirsek
sabah
2 dilim tam ekmeği
domates+salatalık
peyaz peynir
5 adet zeytin
öğlen
tavuk haşlama
salata
ayran
ara
1 adet şeftali
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
Birde sabah boydan gecelikten kaynaklanıyormuş fazla kilo çok şükür 77yi gördüm yarın da 76lı rakamları göreceğim inşallah. Yanlız hala bi sorun var ben hiç 3,5 kilo vermiş gibi durmuyorum elbiselerimden biraz anlaşılıyor ama kimse inanmıyor aynısın diyor herkes
Geçen sene 77ye indiğimde göbeğim falan çok farketmişti şimdi neden öyle olmadı ya
aslında 2,5 ayda ben aldım kiloları beni en çok tatiller vurdu :)Supersin nazım ne demek olurki.menü süper,spor super...helal olsun.kaçamak yok...sen 5 6 hatada nasıl bu kadar kilo aldın ki anlamadım.bu hafta uruma göre deyerlendiririz listeye girip girmemeni.çünki gelicek hafta senden super eksk bekliyorum
Cnm grçmiş olsunSelam kızlar daha az önce geldim dişçiden ağzım yamuldu valla be kadar alet edevat varsa ağzımdaydo bir ara. Bir saate düzelir inşallah uyuyamam bu halde yoksa. Menümü yazayım gelmişken
Sabah
Sulu köfte patates bir tabak
Bir bardak ayran
Bir dilim kepek ekmeği
Ara: 1 bardak çay
Arada 1 tane de küçük kornetler varya onlardan yedim dondurma
Öğlen
Bir kase mantar çorbası
İki kaşık bulgur pilavı
Akşam
1kk peynir doğranmış salata
Akşam salatamı 6 da yedim ve kapanış
1,5 lt su 1,5 saat yürüyüş yarım saati hızlı tempo
Aeben abla önerini dikkate aldım bugün tam buğday ekmeğine geçtim ama henüz yemedim yarın kahvaltıda
serin izmir'den günaydınlar hayırlı cumalar
çoook mutlu kalktım bugün çünkü tartıda 72,9u gördüm
ilk başta sudan veriyorumdur tabi ama bu bile beni acayip motive etti
şu 70li rakamlarla bir daha görüşmemek üzere vedalaşmak istiyorum artık![]()
Elifim güzelim başladığın kiloyu da yazrmısın kuzumserin izmir'den günaydınlar hayırlı cumalar
çoook mutlu kalktım bugün çünkü tartıda 72,9u gördüm
ilk başta sudan veriyorumdur tabi ama bu bile beni acayip motive etti
şu 70li rakamlarla bir daha görüşmemek üzere vedalaşmak istiyorum artık![]()