• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seum gemis olsun canim .

Bedis cislardan uzak durmussun tebrikler .
Tevecim bebis biraz buyusun cikarsin insallah canim sabret . Havalar guzel olunca onula cik sende ...

Elifim menune yorum istemistin aksam firsat olmadi .. Canim yedikleri iyi lakin cok sik besleniyirsun acikman ondan olmasin . Ogunlerinde biraz daha fazla yeki coksik acikma ...

Son düzenleme:
Geçen sene 82den 77 ye inmiştim şimdiyse daha 1 ay önce falan 78-79larda geziyordum sonra eşim akşam çalışmaya başlayınca her gece yemek yiyip yattım öyle öyle 15-20 günde 2-2,5 kilo aldım. Acaba ondan mı?
Yeni alinan kilo yerlesmemis vede diyete baslayinca su kaybi ilrak gitmistir seumum .

Seum canim ilk etapta kilo kolay gider lakin yag yakmak onemli olan ...
Menundeki o dondurma neyin nesi kizzz hemde persembe Tartidan onceki gun ..

Aman ablam ya söyleseneeee...ben söyliyim mi? Ha hayyyy...listeye faydam yok ama super..

GEÇEN HAFTA 59.500KQ
BU HAFTA 58.800KQ
FARK 700GR

Mersam ve mehalim canlar gelirseniz mesajima cevap yazin ...
Mersam rahatsizsin canim biliyorum diyetde yapamiyorsun eger birkac hafta daha boyle olacaksa izine ayiralim seni . Cunki listede olunca takimin toplam kilosunu etkiliyor .. Yok diyete dondum diyorsan ne ala cok sevinirim ...

Mehal 2 haftadir cevap yok senden demekki diyorum takima donmek istemiyorsun .. Yakin zamsnda gelerim deyorsan senide izne ayiralim yok gelmiycem diyorsan geri donmek uzere ayiralim ne dersin ? bi cevap verin kizlar buraya gelip 2 satir yazmak zor degil ...

günaydınlar hayırlı cumalar olsun hepimize

benim kilom pazartesi : 68,00 kg
bugün 68,4 kg
dün tartıda 69 görmüştüm buda demek oluyorki yavaş yavaş eksiler geliyor
dün spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş ,20 dk bisiklet çevirme ,30 dk kol bacak çalışma

bugünkü menümede gelirsek

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
peyaz peynir
5 adet zeytin

öğlen
tavuk haşlama
salata
ayran

ara
1 adet şeftali

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

bugünkü menümede gelirsek

sabah
2 dilim tam ekmeği
domates+salatalık
peyaz peynir
5 adet zeytin

öğlen
tavuk haşlama
salata
ayran

ara
1 adet şeftali

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
Supersin nazım ne demek olurki.menü süper,spor super...helal olsun.kaçamak yok...sen 5 6 hatada nasıl bu kadar kilo aldın ki anlamadım.bu hafta uruma göre deyerlendiririz listeye girip girmemeni.çünki gelicek hafta senden super eksk bekliyorum

serin izmir'den günaydınlar hayırlı cumalar

çoook mutlu kalktım bugün çünkü tartıda 72,9u gördüm :D:D

ilk başta sudan veriyorumdur tabi ama bu bile beni acayip motive etti

şu 70li rakamlarla bir daha görüşmemek üzere vedalaşmak istiyorum artık :KK55:

Birde sabah boydan gecelikten kaynaklanıyormuş fazla kilo çok şükür 77yi gördüm yarın da 76lı rakamları göreceğim inşallah. Yanlız hala bi sorun var ben hiç 3,5 kilo vermiş gibi durmuyorum elbiselerimden biraz anlaşılıyor ama kimse inanmıyor aynısın diyor herkes
Geçen sene 77ye indiğimde göbeğim falan çok farketmişti şimdi neden öyle olmadı ya

Supersin nazım ne demek olurki.menü süper,spor super...helal olsun.kaçamak yok...sen 5 6 hatada nasıl bu kadar kilo aldın ki anlamadım.bu hafta uruma göre deyerlendiririz listeye girip girmemeni.çünki gelicek hafta senden super eksk bekliyorum
aslında 2,5 ayda ben aldım kiloları beni en çok tatiller vurdu :)

Selam kızlar daha az önce geldim dişçiden ağzım yamuldu valla be kadar alet edevat varsa ağzımdaydo bir ara. Bir saate düzelir inşallah uyuyamam bu halde yoksa. Menümü yazayım gelmişken

Sabah
Sulu köfte patates bir tabak
Bir bardak ayran
Bir dilim kepek ekmeği

Ara: 1 bardak çay
Arada 1 tane de küçük kornetler varya onlardan yedim dondurma :KK43:

Öğlen
Bir kase mantar çorbası
İki kaşık bulgur pilavı

Akşam
1kk peynir doğranmış salata
Akşam salatamı 6 da yedim ve kapanış
1,5 lt su 1,5 saat yürüyüş yarım saati hızlı tempo

Aeben abla önerini dikkate aldım bugün tam buğday ekmeğine geçtim ama henüz yemedim yarın kahvaltıda
Cnm grçmiş olsun

günaydın elifçiğim . süpersin canım bana kalırsa 2 haftaya vedalaşmış olursun 7 li rakamlarla

kahvaltı yapayım sonra süpürge yapıcam daha sonra gelirim inşallah

akşam yemeğe misafirim var o yüzden bugün yemek saat 8 gibi yenicek bugün

balığı hem fırında hem kızartma olarak yapıcam. kızartmalar cıss :KK20::KK48:

Elifim güzelim başladığın kiloyu da yazrmısın kuzum

***7. TAKIM 380. ETAP***

aeben ( 66,5 /66.1 /0.4 /0,60 %)
mersa ( 86.8 / / / % )
mustang ( 76,5 / / / % )
aydasu ( 86 / / / % )
kutahya ( 73.5 / / / % )

teve( / / / ) yeni üye.hedef kilosu
seummu ( / / / )yeni üye.hedef kilosu
benelse( / / / )yeni üye.hedef kilosu
7.TAKIMIN ORTALAMASI %

GEÇEN HAFTA 66.5
BU HAFTA ..... 66.1
GİDEN 400GR..

pazartesi 68 dim bunuda not düşeyim :nazar: bu hafta sabir çıksam yeter dyordumki .takım için gitti 400 gr da:KK19:
bu hafta sonu kaçamak yok .. haftaya inşallah 65'li rakamları görürüm .:KK52:

tevecim yarışımız başladı hadi hayırlı olsun :KK76:birbirimizi gaza getirmek için eleştiri .kırmadan takılma falan mübah yani .inşallah alıngan degilsindir :KK70::KK19:

hadi diger kızlar sizde eş bulun kendinize ve yarışım . bulmayanada damlam sen bul . . :p

Back
X