- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Teşekkür ederim canım.senin de ellerine sağlık.inşallah haftays sonuçlar daha iyi olacak...listeyi paylaşım alanına koydum damlacığım ellerine sağlık İNŞALLAH haftaya daha iyi sonuçlar alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım.senin de ellerine sağlık.inşallah haftays sonuçlar daha iyi olacak...listeyi paylaşım alanına koydum damlacığım ellerine sağlık İNŞALLAH haftaya daha iyi sonuçlar alırız
Evet canım paylaşdık.sen gelicek hafta düzenlemeye çalış,kilon ikiye bölünecek.paketin ne zaman yenilenir kuzum?seummu: 37254147 .!.:Kzlarrrr benim hala paketim yenilenmedi kpmşum evde yoktu bugün gelir gelmez hemen geldim ama saat beşi geçti paylaşmışsınızdır listeyi herhalde yine de ben bu hafta 200 gr artım var. 76.600üm geçen hafta 76.400düm
Şimdi yenilendi hemen geldimEvet canım paylaşdık.sen gelicek hafta düzenlemeye çalış,kilon ikiye bölünecek.paketin ne zaman yenilenir kuzum?
Vallaha ben de bijomla aynı fikirdeyim.ben söylemiştim de zaten önceleri.55kiloyla nasıl şişman olunur ki.sende özgüven eksikliyi var bence.bazı insanlar ne kadar büyük kilolarda olsalarda kendilerini güzel zann ederlee.ben universitede hep 63kiloydum ve hiç kendimi şişman hiss etmiyordumhatta 1ara 68de olmuşdum yine de bu kadar kötümser deyildim.lütfen canım kendine piskolojine yazık etme...Kizlaar su an cok kotuyum. Diyete basladigimda 64.250 kg idim. Bugun tartildim 55.9 kg. Ideal kilomsa 55.7 kg ama hala zayif degilim. Birazdan arkadaslarla didari cikacagiz ve ev arkadasim etek giydi cok guzel oldu. Bacaklari falan bayagi ince durdu. Aramizda 5 kilo var ve ben ondan 6 cm uzunum.
Kizlar ya cok uzuluyorum gercekten ve 8-9 gun sonra regl olacagim. Strese girdi galiba vucudum. Habire yemek yemek istiyorum. Bugun fark ettim onu da.
Diyeti bozup kurabiyelere abanmak istiyorum 1-2 gun. Biraz ara mi versem? Ama hala sismanim be kizlar! Cok mutsuzum.![]()
Çok şükür canım benim.özledim vallaha...Şimdi yenilendi hemen geldim![]()
İyi akşamlar ablam hoş geldin..iyi akaşamlar kızlar inanın yeni evdeyim![]()
seum hoşgeldin paketinin yenilenmesine sevindimAyy bende fargant gibiydim 65 kiloydum kendimi şişman görüyordum hep bir göbeğim vardı ondan rahatsız oluyordum sonra seksen seksenbeşlere çıkınca o halimle giydiğim etekler bir tek bacağıma bile girmeyince o fotoğraflarımı açıp bakıyorum ve kendi kendime kızıyorum fargantcım diyeti bozmak için bahane arama madem ideal kilona ulaştıysan artık eskisi kadar sıkı diyete gerek yok bence kilonu koru bölgesel egzersizler yap belki de sıkılaşmamışsındır sarkmıştır o seni üzüyordur korkma onlar da düzelir ben sezeryan doğum yaptım o göbek nasıl toparlandı bi görsen ama hep bölgesel egzersizlerle. Bak şimdi de zayıflıyorum ama hiç toparlanmıyor çünkü egzersiz yok sadece yemekten kısıyorum
Teşekkürler aeben ablacım iyi diyelim iyi olsun artık akşamları aç yatma silahını kullanıyorum sürekli. Bayram dönüşü eşimla canımız tost istedi o gün ikibuçukta bir yarım tost devirdim ama sonra başka birşey yemedim beşe kadar sadece bir elma ya da incir yemiş olabilirim zaten beşten sonra hiçbirşey yok. Bu taktikle bayramı kilo almadan atlattım sana duacıyım :) ben her bayram minimum 2 kilo eklerdim hele de kurban bayramıseum hoşgeldin paketinin yenilenmesine sevindim
nasıl gidiyor diyetin ?
Teşekkürler aeben ablacım iyi diyelim iyi olsun artık akşamları aç yatma silahını kullanıyorum sürekli. Bayram dönüşü eşimla canımız tost istedi o gün ikibuçukta bir yarım tost devirdim ama sonra başka birşey yemedim beşe kadar sadece bir elma ya da incir yemiş olabilirim zaten beşten sonra hiçbirşey yok. Bu taktikle bayramı kilo almadan atlattım sana duacıyım :) ben her bayram minimum 2 kilo eklerdim hele de kurban bayramıseum hoşgeldin paketinin yenilenmesine sevindim
nasıl gidiyor diyetin ?
faydam olduysa ne mutlu bana seum ..Teşekkürler aeben ablacım iyi diyelim iyi olsun artık akşamları aç yatma silahını kullanıyorum sürekli. Bayram dönüşü eşimla canımız tost istedi o gün ikibuçukta bir yarım tost devirdim ama sonra başka birşey yemedim beşe kadar sadece bir elma ya da incir yemiş olabilirim zaten beşten sonra hiçbirşey yok. Bu taktikle bayramı kilo almadan atlattım sana duacıyım :) ben her bayram minimum 2 kilo eklerdim hele de kurban bayramı
Vallaha ablam ben de o konuda ömür boyu sana minnettarım...faydam olduysa ne mutlu bana seum ..