Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kzlarrrr benim hala paketim yenilenmedi kpmşum evde yoktu bugün gelir gelmez hemen geldim ama saat beşi geçti paylaşmışsınızdır listeyi herhalde yine de ben bu hafta 200 gr artım var. 76.600üm geçen hafta 76.400düm

seummu: 37254147 .!.:
Kzlarrrr benim hala paketim yenilenmedi kpmşum evde yoktu bugün gelir gelmez hemen geldim ama saat beşi geçti paylaşmışsınızdır listeyi herhalde yine de ben bu hafta 200 gr artım var. 76.600üm geçen hafta 76.400düm
Evet canım paylaşdık.sen gelicek hafta düzenlemeye çalış,kilon ikiye bölünecek.paketin ne zaman yenilenir kuzum?

Kizlaar su an cok kotuyum. Diyete basladigimda 64.250 kg idim. Bugun tartildim 55.9 kg. Ideal kilomsa 55.7 kg ama hala zayif degilim. Birazdan arkadaslarla didari cikacagiz ve ev arkadasim etek giydi cok guzel oldu. Bacaklari falan bayagi ince durdu. Aramizda 5 kilo var ve ben ondan 6 cm uzunum.

Kizlar ya cok uzuluyorum gercekten ve 8-9 gun sonra regl olacagim. Strese girdi galiba vucudum. Habire yemek yemek istiyorum. Bugun fark ettim onu da.

Diyeti bozup kurabiyelere abanmak istiyorum 1-2 gun. Biraz ara mi versem? Ama hala sismanim be kizlar! Cok mutsuzum. :@

aah ah fargantcım.. üniversitedeyken 57 kiloydum ve kendimi şişman görüyordum... halbuki şimdi bakıyorum da et denen bişey yokmuş.. muhtemelen sen de öylesin ama kendini şişman görüyorsun. koyabilirsen bir foto koy vallahi sen böyle dedikçe merak ediyorum. yüzünü koymasan da olur ama şişman 55 kilo fargant nasıl bir görelim..

ara verirsen yedikçe yersin motiven düşer.. değişik tarifler dene derim..

Kizlaar su an cok kotuyum. Diyete basladigimda 64.250 kg idim. Bugun tartildim 55.9 kg. Ideal kilomsa 55.7 kg ama hala zayif degilim. Birazdan arkadaslarla didari cikacagiz ve ev arkadasim etek giydi cok guzel oldu. Bacaklari falan bayagi ince durdu. Aramizda 5 kilo var ve ben ondan 6 cm uzunum.

Kizlar ya cok uzuluyorum gercekten ve 8-9 gun sonra regl olacagim. Strese girdi galiba vucudum. Habire yemek yemek istiyorum. Bugun fark ettim onu da.

Diyeti bozup kurabiyelere abanmak istiyorum 1-2 gun. Biraz ara mi versem? Ama hala sismanim be kizlar! Cok mutsuzum. :mad:
Vallaha ben de bijomla aynı fikirdeyim.ben söylemiştim de zaten önceleri.55kiloyla nasıl şişman olunur ki.sende özgüven eksikliyi var bence.bazı insanlar ne kadar büyük kilolarda olsalarda kendilerini güzel zann ederlee.ben universitede hep 63kiloydum ve hiç kendimi şişman hiss etmiyordumhatta 1ara 68de olmuşdum yine de bu kadar kötümser deyildim.lütfen canım kendine piskolojine yazık etme...

İyi akşamlat canlarım.neyse ki bir cumayı daha geri de bıraktık.4.olucaz herhalde.yine 4.artık gelicek hafta derecede olalım lütfen.bayram bitti,tatil bitti herkes düzenini oturtdu.tam gaz devam.raporumu da vereyim
11.00 2yumurta,2dilim ekmek,salatalık,peynir,çay
17.00 yaprak sarma,yoğurt,dereotu,2dilim ekmek
18.00nar
1.5litre su

Teve abla özelden cevap yazmış.diyet modunda deyilmiş,ondan gelmiyor takıma,hem de bildirim için tartısı yok.ben de sohbey için gelmesini söyledim.inşallah gelir yani

Ayy bende fargant gibiydim 65 kiloydum kendimi şişman görüyordum hep bir göbeğim vardı ondan rahatsız oluyordum sonra seksen seksenbeşlere çıkınca o halimle giydiğim etekler bir tek bacağıma bile girmeyince o fotoğraflarımı açıp bakıyorum ve kendi kendime kızıyorum fargantcım diyeti bozmak için bahane arama madem ideal kilona ulaştıysan artık eskisi kadar sıkı diyete gerek yok bence kilonu koru bölgesel egzersizler yap belki de sıkılaşmamışsındır sarkmıştır o seni üzüyordur korkma onlar da düzelir ben sezeryan doğum yaptım o göbek nasıl toparlandı bi görsen ama hep bölgesel egzersizlerle. Bak şimdi de zayıflıyorum ama hiç toparlanmıyor çünkü egzersiz yok sadece yemekten kısıyorum

bediş mezun hedefine gelmişsin canım tebrikler ....

mersam bencede bijom gibi sende gel bir süre duruma göre bakarız sonra .. tekrar diyete dönmene sevindim ....

aydam takımdan izne çıkmamana sevindim . aslında takima daha sık gelmek senin için daha iyi olur biraz dagıtmış olursun içinde bulundugun durumu ..:KK14: kuzucuk şimdi nasıl ?

nazlım tebrik ederim senide :KK19:

haftaya inşallah hepmizde vermiş oluruz :KK51:
damlam sende artık çıkmamışsın ne güzel .. akşam aç yapmak gerçekden süper ....

aklımda başka ne vardı yahu ha fargant sana yazacaktım .. damlama katılıyorum seninki piskolojik 55 kloda şişmanmı olunur :KK14: her yazdıgın mesajda ayrı bir duyguyla geliyorsun kız ..
....dukan ara verilecek bir diyet DEğİLLLL ! şu durumda böyle bir lüksün yok ! devammmmm

Ayy bende fargant gibiydim 65 kiloydum kendimi şişman görüyordum hep bir göbeğim vardı ondan rahatsız oluyordum sonra seksen seksenbeşlere çıkınca o halimle giydiğim etekler bir tek bacağıma bile girmeyince o fotoğraflarımı açıp bakıyorum ve kendi kendime kızıyorum fargantcım diyeti bozmak için bahane arama madem ideal kilona ulaştıysan artık eskisi kadar sıkı diyete gerek yok bence kilonu koru bölgesel egzersizler yap belki de sıkılaşmamışsındır sarkmıştır o seni üzüyordur korkma onlar da düzelir ben sezeryan doğum yaptım o göbek nasıl toparlandı bi görsen ama hep bölgesel egzersizlerle. Bak şimdi de zayıflıyorum ama hiç toparlanmıyor çünkü egzersiz yok sadece yemekten kısıyorum
seum hoşgeldin paketinin yenilenmesine sevindim :KK19:
nasıl gidiyor diyetin ?

menüm ..
sabah .
2 dl ekmek ..
peynir . dom. sal. bib .

ikindi ..
misafirlikde allah ne verdiyse ...
ve finiş..

aç yatılacak bugun ..
45. dk kadarda yürüdüm ....

nasıl gidiyor diyetin ?
Teşekkürler aeben ablacım iyi diyelim iyi olsun artık akşamları aç yatma silahını kullanıyorum sürekli. Bayram dönüşü eşimla canımız tost istedi o gün ikibuçukta bir yarım tost devirdim ama sonra başka birşey yemedim beşe kadar sadece bir elma ya da incir yemiş olabilirim zaten beşten sonra hiçbirşey yok. Bu taktikle bayramı kilo almadan atlattım sana duacıyım :) ben her bayram minimum 2 kilo eklerdim hele de kurban bayramı

nasıl gidiyor diyetin ?
Teşekkürler aeben ablacım iyi diyelim iyi olsun artık akşamları aç yatma silahını kullanıyorum sürekli. Bayram dönüşü eşimla canımız tost istedi o gün ikibuçukta bir yarım tost devirdim ama sonra başka birşey yemedim beşe kadar sadece bir elma ya da incir yemiş olabilirim zaten beşten sonra hiçbirşey yok. Bu taktikle bayramı kilo almadan atlattım sana duacıyım :) ben her bayram minimum 2 kilo eklerdim hele de kurban bayramı

faydam olduysa ne mutlu bana seum ..

Back
X