• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melikecim takim kaptanimiz damla gelince sana kuraklari yazar . Onenli olan kilo vermeyi istemen gunluk paylasimin vede raporun .. Cumalarida bildirim gunumuz ..

selam .benide aranıza alırmısınız:KK37::KK37::KK37::KK37:
Merhaba tatlım.tabiki alırız.aramıza hoş geldin güzelim ama listeye girmen için kuralları kabul edip uyman gerek...şimdi kuralları koyuyorum.oradakı formu doldurursan da seni daha iyi tanırız kuzum...

Son düzenleme:
7.TAKIM KURALLARI...
TAKIM KAPTANI: damlanur 10
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek:KK4:
2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak:KK24:
3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak:KK6:
4. Her gün en az 2.5litre su içilecek :KK50:
5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak:KK56:

• Geçen hafta:
  • Bu hafta:
  • Fark:
  • Yüzde:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo
6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak:KK9:
7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek:stop:
8. Her yeni üyenin 1 yada 2 hafta deneme süresi vardır:D
9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak:KK62:
10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur:rolleyes:

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:

Selam,

Bugün ki menüm: sabah bitki çayı ve 2 kupa nescafe içtim.
Öğle:1 yumurta ,1 yeşil elma

Saat 4 gibi 3 kaşık yumurtalı kavurma.
Akşam:lahana çorbası..

Birazdan Leslie Sansone 4 mile fast yapacağım...

İyi akşamlar kardeş takımımızın güzelleri dün yazamadım tbrk ediyorum hepinizi harika bir sonuç :nazar::KK9::KK9::Dnotanızı da sildirdiniz darısı başımıza :KK23: başarılarınızın devamını diliyorum :KK68::KK68:

İyi geceler .

Menum
8:30
2dl. Ekmek . Peynir . Omlet . Domates .

13:30
Kiyma sote . 2dl. Ekmek , cacik .

17:00
3hurma . 1kayisi .2 yudum sut .

20:30( mecburi yemek misafirle ):(
Kavurma .salata .1dl ekmek . Kavun .

Su ve spor yok .

Ogundeki ekmekler vede aksamgec yemem Olmadi :( aslinda misafir olmasa hic yemiycektim . Ama misafire ayip olur esimde yok :( bugunde boyle olsun bakalim yarin telafi ederim .

Selam,

Birazdan Leslie Sansone 4 mil
e fast yapacağım...

Guzel
Menu pumpulum afiyet olsun sporunda guzel :)

İyi akşamlar kardeş takımımızın güzelleri dün yazamadım tbrk ediyorum hepinizi harika bir sonuç :nazar::KK9::KK9::Dnotanızı da sildirdiniz darısı başımıza :KK23: başarılarınızın devamını diliyorum :KK68::KK68:
İyi geceler swetim . tesekkurler canim ..

Menü iyi ablam.olucak bu iş olucak..
Selam,

Birazdan Leslie Sansone 4 mile fast yapacağım...

Swetim çook sağol güzelim.nehayet kaptanlığımın ilk derecesini aldık.inşallah devamlı olur.ben fıstıklarıma güveniyorummm...

İyi geceler .

Menum
8:30
2dl. Ekmek . Peynir . Omlet . Domates .

13:30
Kiyma sote . 2dl. Ekmek , cacik .

17:00
3hurma . 1kayisi .2 yudum sut .

20:30( mecburi yemek misafirle ):KK43:
Kavurma .salata .1dl ekmek . Kavun .

Su ve spor yok .

Ogundeki ekmekler vede aksamgec yemem Olmadi :KK43: aslinda misafir olmasa hic yemiycektim . Ama misafire ayip olur esimde yok :KK43: bugunde boyle olsun bakalim yarin telafi ederim .
Yine de güzel ablam.bana göre bir sorun yok.sadece akşam geç olmuş o kadar.bitanesin sen telafi edersin kesin...

ADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160

KİLONUZ:89

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik sonrası

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:daha sağlıklı olmak.daha giydiği yakışan bir bayan olmak.
:KK75::KK75::KK75::KK75:

ADINIZ:melike
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:160

KİLONUZ:89

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik sonrası

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:daha sağlıklı olmak.daha giydiği yakışan bir bayan olmak.
:KK75::KK75::KK75::KK75:
Evvet bitanemmm aramıza hoş geldinnn...şimdi senden güzel katılım,güzel diet bekliyorumm...tam destek buradayımmm...haydi başlasınnn...

Iyi aksamlar :KK66:

29 yasindayim, 7 aylik bir oglum var. Hamilelikte aldigim 30 kilonun 20'si duruyor. 75 kiloyum, hedef 55.

Takima aldiginiz icin tesekkurler:)
Sen de hoş geldin kuzummm...bir önceki sayfada takım kuralları ve katılım formu var .kuralları okur kabul edersen formu da doldurursaaaan başlasın maratonnn...

Back
X