• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosgeldin melike neden olmasin :)
Gogo seni bize yonlendirmis .

Kendini biraz tanitirmisin ?

Bende tanitayim yaklasik6- 7 senedir buralardayim 39 yasinda 3 de cocuk pardon ergen annesiyim . Verecek cok bir kilom yok Buralarda olmak kilo almamayada fayda sagliyor :)
merhaba canım sanırım doğru yere gelmişim.

Yeni kan her daim iyidir :)

Kizlar daha once baska takimlarda yaristinizmi ? Diyet guruplarina ilk katiliminizmi ?

Kurallari okudum ve kabul ediyorum.

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Arzu

YAŞINIZ:29

BOYUNUZ:160 cm

KİLONUZ: 75 kg

HEDEF KİLONUZ: 55 kg

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ: Normal kiloma donmek, daha rahat hareket etmek ve saglikli olmak istiyorum.

Kızlar ben de hamilelikden aldığım 14kiloyu hatta ve hatta 5kilo da cabası verdim..onun için emin olun ki başaracaksınız.diyet yapıyormysunuz şimdi?

Bijom topraga hayirli yaslar ve hayirli omurler dilerim . Kiz akrep burcumuydu senin oglan ...
Sen ondan gelemedin 2 gundur .:)

Bijom topraga hayirli yaslar ve hayirli omurler dilerim . Kiz akrep burcumuydu senin oglan ...
Sen ondan gelemedin 2 gundur .:)
Ayy ondan mı yok bijom?ben de canı gönülden kutluyorum...İnşallah nice yaşlarını kutlarız burda...

Kızlar ben de hamilelikden aldığım 14kiloyu hatta ve hatta 5kilo da cabası verdim..onun için emin olun ki başaracaksınız.diyet yapıyormysunuz şimdi?

Ben bugun karar verdim aslinda, vakit kaybetmeden de destek almak&paylasimda bulunmak icin guzel bir grup bulmak istedim. Diyetten ziyade saglikli beslenmeye yeniden baslamak istiyorum. Bugun itibari ile de basladim. Kosu bandi ile egzersiz yapiyordum eskiden (hergun 40dk yururdum). Bugun yeniden basladim.

Oldukca motiveyim. Kilo alip&verme sikintim olmadi benim. O yuzden istikrarli bir sekilde verecegimi biliyorum;)

Kizlar sizlere iyi sohbetler beni uyku basti . Yarin gorusuruz insallah..

Ben bugun karar verdim aslinda, vakit kaybetmeden de destek almak&paylasimda bulunmak icin guzel bir grup bulmak istedim. Diyetten ziyade saglikli beslenmeye yeniden baslamak istiyorum. Bugun itibari ile de basladim. Kosu bandi ile egzersiz yapiyordum eskiden (hergun 40dk yururdum). Bugun yeniden basladim.

Oldukca motiveyim. Kilo alip&verme sikintim olmadi benim. O yuzden istikrarli bir sekilde verecegimi biliyorum:KK66:
Supersin Arzummm...evet ben de tam 10aydır sağlıklı besleniyorum.diyet olsaydı çabuk bıkardım.ama bıkmak ne kelime hayat biçimim bu benim...çok huzurlu çok mutluyum...

Kizlar sizlere iyi sohbetler beni uyku basti . Yarin gorusuruz insallah..

Iyi uykular&tatli ruyalar;)

Supersin Arzummm...evet ben de tam 10aydır sağlıklı besleniyorum.diyet olsaydı çabuk bıkardım.ama bıkmak ne kelime hayat biçimim bu benim...çok huzurlu çok mutluyum...

Ayni fikirdeyiz bu konuda. Ben gelemiyorum oyle siki listelere. En guzel saglikli bir yasam tarzi benimsemek;)

Iyi uykular&tatli ruyalar:KK66:

Ayni fikirdeyiz bu konuda. Ben gelemiyorum oyle siki listelere. En guzel saglikli bir yasam tarzi benimsemek:KK66:
Aynen güzelim.hem daha zevkli hem daha sağlıklı.istediyin her şeyi sora bilirsin canım.inşallah katılımınız iyi olur ve cuma ikinizi de listemizde görürüm

Aynen güzelim.hem daha zevkli hem daha sağlıklı.istediyin her şeyi sora bilirsin canım.inşallah katılımınız iyi olur ve cuma ikinizi de listemizde görürüm

Ben kararliyim canim. Gecmise bakiyordum, takim arkadaslarimizi tanimak icin. Kendi adima ben buradayim, cuma gunu yuzunu guldurecegim;)

Honey_ball post: 37478183 .!.:
Ben kararliyim canim. Gecmise bakiyordum, takim arkadaslarimizi tanimak icin. Kendi adima ben buradayim, cuma gunu yuzunu guldurecegim:KK66:
İnşallah canım benim güveniyorum sana.yarın pazar çok gelen giden olmasa da pazartesiden canlanır burası.çok üyemiz yok zaten.inşallah yeni meleklerimizle birlikde canlanıcak takımımız...

Back
X