- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak seni nasıl da geçerli nedenin varmışşş kızzz...Dunden beri 3tane baklava yedim dun kendimi durduramadim meger bugun regl olcakmisim![]()
Yaaaa ahahaBak seni nasıl da geçerli nedenin varmışşş kızzz...
İnşallah sen de dikkat eder olursun böyle...ah ah zamanında uysaydın ona şimdi sen de mezundun...neyseki yine salı diyelim...salı seni kararlı bi şekilde bekliyorum burada...fıstıklar tam okumaya başlıyorum bişeyler yazıcam bişey çıkıyor hoop kalk yine pc başından yazamıyorum
pazartesi gidiyor annemler ,salıdan itibaren daha çok burdayım eskisi gibi nasipse
arzuuuuuböyle oldum kilonu görünce , harikasın birtanesin
![]()
Çeyrekten biraz fazla lahana,2 yeşil 1 kırmızı biber,1 bağ maydanoz,2-3 domates,3-4 diş sarımsak,4 soğan,tavuk bulyon,kimyon,karabiber,pul biber...bu seferkine kereviz koydum bazen kabakta koyuyorum..istediğin sebzeyi koyabilirsin..düdüklüde buhar çıktıktan sonra 30 dakika pişiriyorum..soğuyunca blenderdan geçirip büyükçe turşu kavanozuna koyup hooop dolaba.acıktıkça ısıtıp içiyorum..Seninkinin tarifi ne canim bende arada yapar icerim saglikli bi corba
Ben uyuyorum kaptanimİnşallah sen de dikkat eder olursun böyle...ah ah zamanında uysaydın ona şimdi sen de mezundun...neyseki yine salı diyelim...salı seni kararlı bi şekilde bekliyorum burada...
Menün super..keşke o lahmacun olmasaydl...Selam kızlar ben geldim
Menünün8:30
2yumurtadan küçük sosisli omlet
1cay kaşığı labne
4zeytin
Yarim yuvarlak çavdar ekmeği 1kutu süt
Ara
1bardak sodali ayran
1yesil elma
14:45
Yarim lahmacun
Akşam 16:45
1haslanmis tavuk but
1kase salata
2-2.5 lt su içtim 45dk step + jilian level 2 yaptım
Niye ne oldu kuzum?tuğba yok ya bugün ondan her halde.gelsin düzelirsin...Bugün ki menüm
Sabah 10:00 ,
Karatay kahvaltısı
Aksam 17:00 ,
Sac tava,salata mercimek çorba ,ayran.ama çok az yedim ya stresten yiyemedim.çayını içtim ,sporumu da yaptım.canım sıkkın ama birden içimdeki kilo verme isteği gitti az önce nedense
Bak hayrını göreceksin.ben bu hafta sana çok güveniyorum...Ben uyuyorum kaptanim![]()
Bugün ki menüm
Sabah 10:00 ,
Karatay kahvaltısı
Aksam 17:00 ,
Sac tava,salata mercimek çorba ,ayran.ama çok az yedim ya stresten yiyemedim.çayını içtim ,sporumu da yaptım.canım sıkkın ama birden içimdeki kilo verme isteği gitti az önce nedense
Hah zeynebin morali düzelir hemen...hoş geldin tubam.nerelerdeydin?aa niye gidiyormuş o istek yaa .. daha yeni başlıyoruz kuzuuummm .. biri bişey mi dedi yoksa ?
Top sende zeynebimmmm....menüm :
sabah karatay + 3 dilim ekmek
öğlen : muz + türk kahvesi
akşam : 2 lahmacun .. ( ev yapımıdır )
su içmedim adam akıllı
spor yapmadım .. yapacagm inss
Hah zeynebin morali düzelir hemen...hoş geldin tubam.nerelerdeydin?
canim banada oluyo sik sik kendimi belede guzel buluyom ben.(hep kocamin yuzunden senin neyin var zayiflayacak deyip duruyo.)ondan bazen hevesim kaciyo ama artik vazgecmek yok yaza 60 kilo olarak antalyaya gidicemaa niye gidiyormuş o istek yaa .. daha yeni başlıyoruz kuzuuummm .. biri bişey mi dedi yoksa ?