Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüm :
sabah karatay + 3 dilim ekmek :KK51:

öğlen : muz + türk kahvesi

akşam : 2 lahmacun .. ( ev yapımıdır ):KK49:

su içmedim adam akıllı
spor yapmadım .. yapacagm inss
Bugün karatay da olmaması gerrkn herseyi yapmissin tatlım olmaz böyle. Ya canım sıkkın çünkü yarin erzurum gidicem demiştim ya eğitim için.simdi görüştüm gideceğim yerle,adamlar haberimiz yok diyo.bashemsireyle görüştüm yarin haber bekle benden dedi bu yol işi, soğuk hava filan canım sıktı. Valiz filan strese girdim

Bugün karatay da olmaması gerrkn herseyi yapmissin tatlım olmaz böyle. Ya canım sıkkın çünkü yarin erzurum gidicem demiştim ya eğitim için.simdi görüştüm gideceğim yerle,adamlar haberimiz yok diyo.bashemsireyle görüştüm yarin haber bekle benden dedi bu yol işi, soğuk hava filan canım sıktı. Valiz filan strese girdim

evet aynen öle bugün çok bozdum diyeti .. çünkü migren ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan.. spor da yapamadım .. sudan da midem bulandı gün boyu içmedim adam akıllı .. bide ablam geldi dışarı çıkmak zorunda kaldm ..

vardır herşeyde bi hayır gülüm .. stres etme kendini ..sağ salim gider gelirsin insallahh

evet aynen öle bugün çok bozdum diyeti .. çünkü migren ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan.. spor da yapamadım .. sudan da midem bulandı gün boyu içmedim adam akıllı .. bide ablam geldi dışarı çıkmak zorunda kaldm ..

vardır herşeyde bi hayır gülüm .. stres etme kendini ..sağ salim gider gelirsin insallahh
Sağol tatlim

Aynura yazinca aklima geldi. Salatani bakliyatla ya da etle zenginlestirirsen yaninda ayranla cok guzel bir ogun olur canim. Mevsim salata haslanmis yesil mercimek-fasulye-bulgur-bugday vs haslayip karistirabilirsin. Ya da tavuk&balik didikleyebilirsin:KK66:

cok guzel tatiflerin var kuzummm hepsini not aliyorum ;)

Çeyrekten biraz fazla lahana,2 yeşil 1 kırmızı biber,1 bağ maydanoz,2-3 domates,3-4 diş sarımsak,4 soğan,tavuk bulyon,kimyon,karabiber,pul biber...bu seferkine kereviz koydum bazen kabakta koyuyorum..istediğin sebzeyi koyabilirsin..düdüklüde buhar çıktıktan sonra 30 dakika pişiriyorum..soğuyunca blenderdan geçirip büyükçe turşu kavanozuna koyup hooop dolaba.acıktıkça ısıtıp içiyorum..

Ellerine saglik cok tesekkur ederim kuzucum ;)

Iyi aksamlar;)

Sosyal afiyet olsun canim. Guzeldir tabi, tatli candir. Simdilik diyet tariflerle nefsini korelt, birkac ay sonra istedigin gibi yap ye;) Kuru incir yerine kuru uzum de dene bir ara;)

Zeynep is sikintisindan moralin dustu sanirim. Insallah gitmek zorunda kalmazsin kis gunu.

Yorgun nasil oldun canim? Canim borulce cekiyor senin menune baktikca. Pek severim sarmisakli yogurtlusunu;)

Geçmişi okuya okuya geldim ancak ulaşabildim sona :-):-)

Iyi geceler perriii kizi :KK66:

Ben senden cok memnuunum esim senin azmin beni dahada cok azimlendirecek :KK15:

Diyetisyenemi gidiyorsun canim doktor derken iyisin dimi :KK43:
Evet canım akupunktura gidiyorum. Orda doktorum bana liste verdi onu uygulamaya çalışıyorum hep.

Lahanadan vazgeçip kendi menumemi donuyimm simdi kafamda deli sorular:KK58:

Kesinlikle şok diyete ihtiyacın yok bak ben 2 ayda 10 kilo verdim bu diyetle kesinlikle sıkıntıya girmeden verebileceğine eminim ;)

Back
X