• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70::KK70::KK70:

az kaldı 1,5 ay sonra 31 olcam bende, yaşıt sayılırmışız :KK48:

ben 32 yasindayim ama yasimi hic sorun etmiyorum 20li yaslarimin kiymetini bilemedim hep 17-18 yaslarinda kalmak istiyordum kafayi yemistim heralde :KK70: simdi dusunuyorum her yasin ayri bir guzelligi var :KK68:

canim bu arada sen erken anne olmusun ben 30 yasina girdigimde cocugum olmuyordu 30 yasina geldim hala anne olamadim diye agliyordum cok sukur Rabbime vakti varmis meger:KK68:

çok erken anne olmadım aslında ilk oğlumu 28 yaşında ikinci oğlumu da 30 yaşında doğurdum

Tubacım yine olmamış:KK43:
Hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakalım :)

aynen bomboş hayat çocukları kaldır, giydir, yedir, oynat, uyut, yemek yap temizlik yap kk'da face'de takıl. arada bikaç sayfa kuran okursam okuyorum başka hiç bişey yok
Aslında en büyük ibadet müslüman annelerin elinde ! ..

ALLAH' A SECDE EDECEK YENİ KULLAR BÜYÜTME ŞANSI VERİLMİŞ SİzLERE ..

Ne mutlu size !

Ama cayi şekersiz içmek için bal kullaniyordum peki taze sklms meyve suyu icsem olr mu :-)
bal yasak kuzum :)

Bana kalırsa meyve suyu daha iyi.ama tercihim tamamen şekersiz tabi :KK66:
meyve suyu için canan hocacığımın neler söylediğini biliyosun umarım :63:
Menüm
Sabah 2 -3 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
Peynir
Zeytin

Öğlen
Etli pırasa

Ara 3 ceviz,1 kuru hurma

Aksam
Acikmadim

2 lt su
15 dk pilates

10 Numara 5 Yıldızzz :KK9::KK9::KK9::KK9:

Allah razi olsun ablam yok sadece bir oglum var burda cocuklar 3 aylik olunca kutuphaneden davetiye geliyor cocugunu getirip kaydet diye ve her carsamba sabahi gidiyoruz 1 saat oglum ordaki cocuklarla oynuyo ve 1 saatte annelere toplanti yapiyolar cocugunu daha iyi nasil egitebilirsin, gelisimi icin nasil destek olabilirsin vs.. gibi seyler anlatiyorlar cocuklara kitabi daha 3 aylikken bez kitaplarla o yasta alistiriyorlar malum yabancilar kitaba cok onem veriyorlar bende oglum icin gidiyorum herhafta

Enfes bişey yaaa ..

Sabah
20150318_163648.webp
muzu yemedim canlar

• Kucuk kepekli kekim ve yarim ligt sutumu ictim
Öğlen

• Kabak yemegi
  • bir bardak ayran
  • bir dilim ekmek

aksam

• 1 adet Yesil elma
  • 1 bardak yesil cay

spor

• Yarim saat bisiklet Surucem
  • 200 kere ip atladim
  • 4000 adim attim
  • 50 kere mekik cekicem:KK66:

su 2.5 litre

Sabah
Eki Görüntüle 1460159
muzu yemedim canlar

• Kucuk kepekli kekim ve yarim ligt sutumu ictim
Öğlen

• Kabak yemegi
  • bir bardak ayran
  • bir dilim ekmek

aksam

• 1 adet Yesil elma
  • 1 bardak yesil cay

spor

• Yarim saat bisiklet Surucem
  • 200 kere ip atladim
  • 4000 adim attim
  • 50 kere mekik cekicem:KK66:

su 2.5 litre
Bisey çok dikkatimi çekiyor hep foto koyuyon ama genelde tabaktakinden mutlaka bi tane yemiyorum diyorsun neden ;)

Back
X