- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
az kaldı 1,5 ay sonra 31 olcam bende, yaşıt sayılırmışız![]()
ben 32 yasindayim ama yasimi hic sorun etmiyorum 20li yaslarimin kiymetini bilemedim hep 17-18 yaslarinda kalmak istiyordum kafayi yemistim heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu arada sen erken anne olmusun ben 30 yasina girdigimde cocugum olmuyordu 30 yasina geldim hala anne olamadim diye agliyordum cok sukur Rabbime vakti varmis meger
canim bu arada sen erken anne olmusun ben 30 yasina girdigimde cocugum olmuyordu 30 yasina geldim hala anne olamadim diye agliyordum cok sukur Rabbime vakti varmis meger![]()
Bende bos boş oturuyorum evde .bi suru işim var ama halim yokÖğrencilerime uygulama verdim şimdi bende takılıyorum öyle :) ara ara dolanıyorum bakalım neler yapmışlar diye :) sen napıyorsun bakiiim :)
al bendende o kadar zeynep cati katim camasir dolu utulenecek benim hic halim yok yerimden kalkmayaBende bos boş oturuyorum evde .bi suru işim var ama halim yok
Senin ütü var benim daha beter.ne bulaşık ne ev isi hic bisey yapmadım yaaal bendende o kadar zeynep cati katim camasir dolu utulenecek benim hic halim yok yerimden kalkmaya![]()
Hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakalım :)Tubacım yine olmamış![]()
Aslında en büyük ibadet müslüman annelerin elinde ! ..aynen bomboş hayat çocukları kaldır, giydir, yedir, oynat, uyut, yemek yap temizlik yap kk'da face'de takıl. arada bikaç sayfa kuran okursam okuyorum başka hiç bişey yok
bal yasak kuzum :)Ama cayi şekersiz içmek için bal kullaniyordum peki taze sklms meyve suyu icsem olr mu![]()
meyve suyu için canan hocacığımın neler söylediğini biliyosun umarımBana kalırsa meyve suyu daha iyi.ama tercihim tamamen şekersiz tabi![]()
Menüm
Sabah 2 -3 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Öğlen
Etli pırasa
Ara 3 ceviz,1 kuru hurma
Aksam
Acikmadim
2 lt su
15 dk pilates
Allah razi olsun ablam yok sadece bir oglum var burda cocuklar 3 aylik olunca kutuphaneden davetiye geliyor cocugunu getirip kaydet diye ve her carsamba sabahi gidiyoruz 1 saat oglum ordaki cocuklarla oynuyo ve 1 saatte annelere toplanti yapiyolar cocugunu daha iyi nasil egitebilirsin, gelisimi icin nasil destek olabilirsin vs.. gibi seyler anlatiyorlar cocuklara kitabi daha 3 aylikken bez kitaplarla o yasta alistiriyorlar malum yabancilar kitaba cok onem veriyorlar bende oglum icin gidiyorum herhafta
Zeynebiimmm :)Tuba aaa
Senin ütü var benim daha beter.ne bulaşık ne ev isi hic bisey yapmadım yaa
Anca kk da takıl senn :)
öğlen bişey yememişsin hemşerim..o yazdığın ara öğün olabilir sadece..
Bisey çok dikkatimi çekiyor hep foto koyuyon ama genelde tabaktakinden mutlaka bi tane yemiyorum diyorsun nedenSabah
Eki Görüntüle 1460159
muzu yemedim canlar
Öğlen
- Kucuk kepekli kekim ve yarim ligt sutumu ictim
- Kabak yemegi
- bir bardak ayran
- bir dilim ekmek
aksam
- 1 adet Yesil elma
- 1 bardak yesil cay
spor
- Yarim saat bisiklet Surucem
- 200 kere ip atladim
- 4000 adim attim
- 50 kere mekik cekicem
![]()
su 2.5 litre
Bisey çok dikkatimi çekiyor hep foto koyuyon ama genelde tabaktakinden mutlaka bi tane yemiyorum diyorsun neden![]()
Çok az şeyle doyabiliyosunYa ilk basta yerim die koyuyorum foto cekiyorum ama yiyemiyorum yemedigimi belirtiyorum.