• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi geceler guzeller;)

Okudum tum mesajlari, geldim Aynura;) Oncelikle hayatindaki olumlu gelismelere cok sevindim. Hergun daha da iyi ve hafiflemis hissedeceksin;) Evin tertemiz olmus, misler icinde otur guzelim. Bayraminiz da kutlu olsun simdiden;)

Elif 30 yas ne ki guzelim, daha buyukanne olacagiz;)

Funda hos geldin guzelim. Annene de babana da cok gecmis olsun canim.

Gulru Allah rahmet eylesin arkadasina, cennet ehli olsun insallah.

Aeben abla yavrularin buyudu, birak kendi yemeklerini hazirlasinlar;) Menu vermeye baslamissin yeniden;)

Mirjam farkli bir beslenme tarzina ve ozellikle egzersizlere ilk baslandigi donemde adetin gecikebilir canim. Stres sikinti yapmamaya calis kendine. Bu aydan sonra duzene girecektir.
Sağol arzum.dün bekledim seni ama gelmedin,ben de uyudum. İnşallah sen de iyisindir.özletme kendini sık sık gel;)

Günaydın nazım kuzum ben dinlenmedeyim,kızım annemde olduğu için.ben de şu an yatağlmda keyif çakıyorum:KK66:
Sen nasılsın?hayat nasıl gidiyor?

ooo süper aynuram keyfini çıkar . bende nasıl olsun canım ev,iş spor gidip geliyorum . oğluşumla bol bol zaman geçirmeye çalışıyorum .

Çok teşekkürler kuzum.sen at okurum ben.
IMG_20150319_085907.webp

Eklentiler

• IMG_20150319_090006.webp
    IMG_20150319_090006.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 70
günaydın güzeller :KK68:

camları, lambaları sildim, smoothiemi aldım geldim. kapıları da silcektim ama ege bey yeter bu kadar sabrettiğim dedi :KK48:

dip bucak temizlik yapasım var ama ege'yi sallayıp uyutçak biri lazım :KK14:

Günaydın kızlar bugun daha iyiyim şükür kaç gündür eve gidip yemek yeyip direkt yatıyorum nasıl bir yorgunluk ve depresyon içindeysem demek ki.Allaha şükür daha iyi hissediyorum bugun.Evim berbat 2 günlüğüne diye çıktım 2 hafta ugrayamadım hayat çok garip ya nerde ne zaman ne yaşayacagın belli değil.sen plan yapıyorsun kafana göre Allah benim planım seninkinden üstte diyor.Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin sırtımıza.Bugunumuze de bin şükür.

Hafta sonu evi baştan aşşağıya temizlemem gerek hatta direkt bahar temizliğine girişesim var ama daha erken mi bilemedim hava yağışlı hala.Evin bu hali de ruhumu daraltıyor şöyle kapı pencere girişsem yetişirmi ki 2 günde,azcık ağırım da bu işlerde:)Listede olmamam biraz da iyi oldu 2 hafta kafa dinler düzeni oturtur aranıza dönerim eksi kilolarla inşallah.

Back
X