• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Emin
süper..yediklerini fazlasıyla yakmışsın..Eminim adını sorabilir miyim?birde menünü arkadaşlarınki gibi altalta sabah ,öğle,akşam,spor,su diye belirterek yazarsan daha iyi olur hepimiz için :KK66:
emine canım ben telefondan giriyorum biraz zor oluyor öyle ama pc den girmeye çalışacağım

Dambil var evde bu gün baktım bi kaç programa başlıcam canım

Çember nasıl oluyor ki bilemedim bi an:)

kuzum ise yarıyor mu akupunktur diyete başlayınca hemen mi başladın akapunktura fark ettiriyor mu tavsiye ediyor musun çok sordum sanki:KK43: bende bu ara düşünmeye başladım da:)

bu gün edindiğim bilgilere göre hafta da 3gun 10dk programı buldum bi tane 1-2kglik dambillar kas yaptirmiyormus daha fazla ağırlık kas yaptırır diye öğrendim

Bende gittim diyetisyene ve günlük 8dilim ekmek vermişti ben normalde de ekmek yemedigim için o kadar yemedim ama dolu doluydu liste hiç bişey yasak değildi hatta ayda 1gun pizza bile vardı(pizzayi ben kendim eklettim) ve 2haftada 4.5 kilo verdim 200gr sudan gitmişti kalan hepsi yağdan gitmişti ama sonra vize final derken devam edemedim ben
Ben patates pirinç bezelye mısır ekmek yememek gerektiğini burda öğrendim ama anladığım kadarıyla çok da doğru değil bu çünkü hepsinde almamız gereken bizim için faydalı şeyler var özelikle pirincte b vitamini ve potasyum var (bende tüketmemeye özen gösteriyorum) geçenlerde okuldaki hemşire albaya söyledim de birsürü kızdı azda olsa ye dedi yani bilemiyorum genel olarak boyle olsada onlarda o kadar eğitim aldı ben dene bi derim belki başta sende sıkıntı olabilir aeben aeben in de dediği gibi az yemeye alıştığın için ama mutlaka verirsin diye düşünüyorum birde direnç varsa ona göre vermiştir
Birde son olarak annem şeker hastası olduğu için biliyorum pirinç yerken yanında yoğurt yersen birden yukseltmiyor şekeri:)
haklısın o kaadr okumuşlar vardır bir bildikleri denemeye karar verdim

Benim eşimde mezun oldu yaaa bana da vurdu mu oturtacak onu görünce gaza geleceğim bir eş istiyorum. Yok mu talip olaaan ? :KK60:
sen gel bizim yanımıza
yağmurla benim yanıma :)

Kesinlikle dene güzelim.
denicem kararımı verdim :)

7.takım ruhu geri gelmiş sanki :)
kesinlikleee :)

4-5 yil once hipogilisemi teshisi kondu bana , ve yoneltikleri diyetisyen 8 ogun verdi 8 dl de ekmek . 1 hafta uyguladim 800 gr kaybettim sasirmistim :-)
Sonraki haftalar gr oynamadi :KK43: ve biraktim ..
Sabahlari yedigim 2-3 dl ekmek bile bazan fazla geliyor diyet yaparken . Ben bunyemi tanidim ne sekil kilo veririm ne kilo aldirir biliyorum bunyem icin ...

Deme o ki bunyenizi taniyin . Bunun en iyi yolu ; sabahlari
tartilip bi onceki gunun size ne
kaybettirip kazandirdigini tespittir .
:KK66:
ben daha tam olarak tanımıyorum onun için bide o listeyi denicem

salgın var her yerde...havalar ne sıcak ne soğuk..eşim hasta geldi eve yatak döşek yatıyor şimdi :KK43:
eweet herkes hasta bende hasta olcam burası birden soğudu

Sabah
  • Bir bardak süt (light)
  • 1 kuru kayisi
  • az peynir
Öğlen
  • Salatalik
  • 1 kizarmis tahil ekmegin ustune az peynir koydum
  • 1 bardak ayran
Akşam
  • Yumurtali ispanak (2 yemek kasigi)
  • yarim kase yogurt corbasi
  • 2 dilim tahil ekmek
Spor
  • 3000 adim attim
  • yarim saat bisiklet
  • 50 kere mekik
Su 2.5

takımın hemen hepsi buradayken yeni kararlar alınsa,beyin fırtınası yapılsa,nasıl olur?akıl akıldan üstündür..herkes bir fikir atsa ve değerlendirilse..bence zamanı geldi..

Back
X