• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin arkadaslar dun gecmisi okurken yorgunlukta uykuya dalmisim :oops:menumude yazamadim
neyse simdi yazayim bari:oops:

sabah smoohtie
ogle 1 bucuk dilim kepek ekmegi, ve bol salata
aksam sebzeli tavuk sote, 1 dilim kepek ekmegi ve bol salata
spor 6 km yuruyus ve aksama kadar kosusturma :oops:
su yaklasik 2 litre ben regl oldugum icin bilerek az ictim
Suyu neden az ictin anlamadim

Hepinizden ALLAH razi olsun canlar bu veda konusmasi degil cunku arada gelicem :KK66: sizi birakmam ama teşekkür etmek istedim iyiki bu takima gelmisim @Daydream15 sayesinde bu takima geldim cok tesekur ederim kuzum bana bu sansi verdin :KK66: @Aynura88 kaptanim sende bana kucak actin yanimda oldun destek verdin cok cok sagol bitanem :KK66: @perigunlugu esim oldun teşekür ederim yardımların icin desteginle basardim @_SARAYCA_ sende bana cok destek verdin günlüğüme geldin hep yanimda oldun cok sağol ablam aeben aeben ablam seninde cok destegini gordum cok tesekur ederim @tatlibikiz tatliliginla desteginle yanımda oldun sagol balim @ay__060 kuzum sende derdimi dinledin destek oldun cok sagol N no name zeynebim desteklerin icin cok sagol :KK66: takimca butun herkese cok tesekkur ederim siz benim buyuk sansimsiniz sizleri cok seviyorum Hepinizden ALLAH razı olsun INŞALLAH herkes hedefine ulasirsiniz takimdaslarim:KK19:
Buketcim allah yolun her daim açık etsin.istediğin herşey olur inşallah.özel hayatında da mutlu mesut olursun canım çok azimli birisin. Hep mutlu ol ;)

Adı Emine Nur'dan YAŞ 27 kilo almam sebebim doğum . Evlendiğimde 63 170 boyundayım hamilipimde 28 kilo aldım yaklaşık bir Yıldır kilo vermeye çalışıyorum 12 kilo verdim bu sürede su an 73-74 arasıyım hedefim 60 eskisi gibi sağlıklı ve güzel alımlı bir kadın olmak . Hataylıyım öle yağsız ve salçasız yemek yiyemiyorum herşey az yiyerek verdim bu kiloyu haftada 3 4 spor yapabiliyorum yürüyüş gibi. 19 aylık bir oğlum var o benim herşeyim . Üçretli öğretmenlik yapıuorum ayrıyeten KPSS ye çalışıyorum . Menüleri resimli paylaşabilir miyim

Hoş geldin canım benm
KPSS derdini bilirim ablam da uzun zamandr muzdarip .. Rabbim yardımcın olsun ..

Hep beraber sağlıkla kilo verecez inş

Selam kızlar

Geçen haftanın muhasebesini yaptık sanırım. o_O

Yaa bi de grup çok boş kimse gelip yorum yapmıyo heveslendirmiyo. :KK12: Ilk geldiğimde ne guzel bi bakıyodum sayfalar uçmuş tek tek okuyodum.
Şimdi sayfalar hep aynı. Herkeste bi bosvermislik var.:KK22:

Ben burdan çok etkileniyorum. Sırf burda kilo vereyim diye o kadar işimin arasında bi de platese yazıldim kilo vermem durmasın diye. :KK49:Gerçi bu hafta yine durdu ama . Ben yine hep düşünüyodum Ya kilo vermem durursa diye bu korkuyla gidip Platese yazıldim ve bu hafta kilo veremedim. Yani beynimi sartlandirdim bi nevi.:KK43:

Neyse bu kilo duraksamasi bir haftalık bi engel. Haftaya bomba gibi gelicem inşallah.:KK73:
Geçen hafta ekmek çok yedim. Tam tahıllı diye 3 4 dilim yedim:kk77:
Bu kilo verimi mi etkiledi tabi. Ekmeği haftada 3 gün ile sinirlandiriyorum. Meyveyi de ekmek Yemedigim günler yicem.:KK71::KK71::KK71:

Ah aynı ben :)
Ben de ekmek varsa bilin ki gitti o hafta hele bi de şekerli şeyler varsa :(

Benimde tubadan ötürü beaa :-)

Aşk olsun görüşecez bu haftayla ayrıca eşler mi değişiyo gülüm yaaaa ???

Aynura beni kesin dövecek :(

İstersek yapamiycagimiz bisi yok dimi kizlar ?????

Bu hafta isi sıkı tutuyoruz kizlar , hafta sonu kacamak yok !!!!
Tekrar dereceye giricez efsane 7. Takim geri donuyorrrr hadiiiii :KK66:

:) Vuhhuuu :) Hadi bakalım kızlar yepyeni bi başlangıçç .. Yeni başlangıçları çoook severim :) Hepinize iyi haftasonları :)

Hoş geldin canım benm
KPSS derdini bilirim ablam da uzun zamandr muzdarip .. Rabbim yardımcın olsun ..

Hep beraber sağlıkla kilo verecez inş

Ah aynı ben :)
Ben de ekmek varsa bilin ki gitti o hafta hele bi de şekerli şeyler varsa :(

Aşk olsun görüşecez bu haftayla ayrıca eşler mi değişiyo gülüm yaaaa ???

Aynura beni kesin dövecek :(

:) Vuhhuuu :) Hadi bakalım kızlar yepyeni bi başlangıçç .. Yeni başlangıçları çoook severim :) Hepinize iyi haftasonları :)
Sana yazmıştı bi yerde zaten kilo vermek istemiyon mu diye.hakker kız vermek istemiyonmu ;)

aeben ablacığım benim dolapları bir görsen hepsinde ya kilit var yada bağlılar . zaman zaman benim dolabın hepsini aşağıya alıp dağıtıyor toplaması bana kalıyor . hatta masa etrafında bir pufum var onu masanın yanına koyduğum an bir bakıyorum masanın üstünde prizlerle oynuyor . çamaşır makinamı kurtarayım diye oyuncak
sandığını koydum önüne ama
nafile onun istüne çıkıp dolabı
açıp kurcalıyor yine makinayı .
Baksen yumurcaga :-)..
Sabirli olun gun gelip ozliyceksiniz bu gunlerinizi ;).

aeben ablacığım benim dolapları bir görsen hepsinde ya kilit var yada bağlılar . zaman zaman benim dolabın hepsini aşağıya alıp dağıtıyor toplaması bana kalıyor . hatta masa etrafında bir pufum var onu masanın yanına koyduğum an bir bakıyorum masanın üstünde prizlerle oynuyor . çamaşır makinamı kurtarayım diye oyuncak sandığını koydum önüne ama nafile onun istüne çıkıp dolabı açıp kurcalıyor yine makinayı .

ben tam kurtuldum derken yine başladık karıştırmalara ege yuvarlana yuvarlana geziyor boyunun erdiği yerleri karıştırıyor

Elif kiz ne cok temizlik yapiyon sen kiz :-)

napıyım ablam hergün dağıtıyorlar sağolsun ortalığı, mecbur süpürüyorum

annemin dediği gibi temizlik değil sadece süpürge :KK48:

her yeri siler süpürürdük, temizlik yaptık dedirtmezdi, temizlik olması için halılar,kapılar, vitrin içleri her yerin silinmesi gerekiyormuş. temizlik hastasıdır annem biraz, kar da yağsa yağmur da yağsa camını sürekli siler. haftaya cts günü varmış bu haftadan dip bucak temizliğe başladı :KK48: ben annemin 10da 1i olamam bile

Back
X