Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adım yasemin 43 yaşındayım boy 157 kilo 80 haşimato ve insilin direnci bunlara bağı depresyon ve ilaçlar kilo alma sepeblerim ve kilo vermek isteyişim artık sağlıklı yaşamak istiyorum çünkü yerimden kalkamıyom bacaklarım ağrıyo vucudum un her kemiği ağrıyo giydiklerim yakışmıyo çok üzülüyom( genelde duygusal ve arkadaş canlısı biriyim değer verene değerinin iki katı veririm.
Hb teşekkürhoşgeldiniizz![]()
Hb teşekkürleryasom7272 hoşgeldin
giriyorum canm hatta hafta içi çalıştığım için hafta sonu daha rahatım.bugün biraz geç kalktım sonra çocuklarla gün ve babaanne ziyareti yağtık evde yoktum.ilk fırsatta kulüp başıyımKizlar dun gelen arkadas meleklerim ve ben bugun yok. Hafta sonu giremiyormu aceba .
Sabah sabah bu nasıl da güzel haber.inşallah devamlı olur ablacım.peki işte gire bilecekmisin buraya?Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olması nı diliyorum.benim için yavaş verdiğim kilo serüveninde sonunda yedili rakamları gördüm çok şükür yola devam pes etmek yok kahvaltımı yaptım ve işe gidiyorum .hepinize kolay gelsin güneşli bir gün burda bende verdiğim altı kilonun sevinciyle çok mutluyum
Tabi güzelim ,konuştukca daha iyi tanıyacaksınkızlar hepinize ii geceler tatlı rüyalar.geçmişi 10 sayfa kadar okudum ama isimleri b,r zamana kadar oturtamayacağım sanırım kafamda :)
adım yasemin 43 yaşındayım boy 157 kilo 80 haşimato ve insilin direnci bunlara bağı depresyon ve ilaçlar kilo alma sepeblerim ve kilo vermek isteyişim artık sağlıklı yaşamak istiyorum çünkü yerimden kalkamıyom bacaklarım ağrıyo vucudum un her kemiği ağrıyo giydiklerim yakışmıyo çok üzülüyom( genelde duygusal ve arkadaş canlısı biriyim değer verene değerinin iki katı veririm.
evet aynen bende disari lazere gitmek istemiyorum bu arada kontrol ettim aynisi 170 euro burda
Sabah sabah bu nasıl da güzel haber.inşallah devamlı olur ablacım.peki işte gire bilecekmisin buraya?
Sabah sabah bu nasıl da güzel haber.inşallah devamlı olur ablacım.peki işte gire bilecekmisin buraya?