• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adım yasemin 43 yaşındayım boy 157 kilo 80 haşimato ve insilin direnci bunlara bağı depresyon ve ilaçlar kilo alma sepeblerim ve kilo vermek isteyişim artık sağlıklı yaşamak istiyorum çünkü yerimden kalkamıyom bacaklarım ağrıyo vucudum un her kemiği ağrıyo giydiklerim yakışmıyo çok üzülüyom( genelde duygusal ve arkadaş canlısı biriyim değer verene değerinin iki katı veririm.

hoşgeldiniizz ;)

arkadaşlarım maşallah size ya sabah cevap yazacaktım .yazamadan evden cıktım.şimdi bakayım dedim cocukları uyutup.20 sayfa ilerlemişsiniz.sabah akşam girmem gerekecek akıllı telim yok .sabah ve akşam girip size yetişmeye başlıyacağım.ayrıca bugün güne gittim menü bol beyazlı pazartesi itibari ile toparlanıyorum...

Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olması nı diliyorum.benim için yavaş verdiğim kilo serüveninde sonunda yedili rakamları gördüm çok şükür yola devam pes etmek yok kahvaltımı yaptım ve işe gidiyorum .hepinize kolay gelsin güneşli bir gün burda bende verdiğim altı kilonun sevinciyle çok mutluyum

Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olması nı diliyorum.benim için yavaş verdiğim kilo serüveninde sonunda yedili rakamları gördüm çok şükür yola devam pes etmek yok kahvaltımı yaptım ve işe gidiyorum .hepinize kolay gelsin güneşli bir gün burda bende verdiğim altı kilonun sevinciyle çok mutluyum
Sabah sabah bu nasıl da güzel haber.inşallah devamlı olur ablacım.peki işte gire bilecekmisin buraya?

Kızlar uzun zamandır sağlıksız beslenmenin(içine 1sürü şey dahil) su içmemenin hem de spor yapmamanın etkisiyle sadece 2.5kilo almışım.ki bu günden başlıyorummmmm.eminimki yarına 1.5kilosu ya da en az 1kilosu gidecek.çünki saat 12de yediyum lvız zıvıra rağmen bu kilodayım...ayyy başladığım için acccayip mutluyummmmm....

Sabah kahvaltim

Eklentiler

• 20150323_074135.webp
    20150323_074135.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 82
günaydın hanımlar, mutlu bir gün bizlerle olsun, yeşil çay eşliğinde :KK50:

aeben aeben cim senin menüne bakmıştım ama sucuk gözden kaçmış demek ki :KK48:

adım yasemin 43 yaşındayım boy 157 kilo 80 haşimato ve insilin direnci bunlara bağı depresyon ve ilaçlar kilo alma sepeblerim ve kilo vermek isteyişim artık sağlıklı yaşamak istiyorum çünkü yerimden kalkamıyom bacaklarım ağrıyo vucudum un her kemiği ağrıyo giydiklerim yakışmıyo çok üzülüyom( genelde duygusal ve arkadaş canlısı biriyim değer verene değerinin iki katı veririm.

merhaba hoşgeldin, umarım güzle oynaya hepberaber veririz kilolarımızı :KK24:

evet aynen bende disari lazere gitmek istemiyorum bu arada kontrol ettim aynisi 170 euro burda

bende 1 defa gittim, bir daha gitmedim :KK30: oo baya fark varmış :confused:

Back
X