• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım zaten mühendisler üvey evlat, geneli işsiz merak etme, ama gıda özelde rahat iş bulursun, şimdi tüm firmalar almak zorundaymış,

devletin zaten gıda mühendisi atamak gibi bir faaliyeti yok, özelde çalışıyordum da bıraktım 1,5 senedir evdeyim çocukları büyütüyorum

Hey Allah senden razı olsun hülyam. Ne güzel anlatmışsın.bi tek şu takım içi gruplaşmalara grup diyelim ki karışmasın ve de yarın için yarışacak 2 deyil 4 5 grup var.svar.sadece 2si 3kişiden ibaret.
sarayca,ffiruze,aaeben
aynura,eelif,ayykız
tutrle, daydream
peri ve mucize
zeynep ve tuba

Mucize ve zeynep yarın kilp bildirecekleri için bu hafta grupa dahidahiller.ama yarından sonrakı hafta için 3er kişilik gruplar yapalım ve gruplara kimlerin dahil olmasıyla ilgili önerilere açığım.durun şimdi kafam karıştı.bi belirleyeyim takımda kaç kişi olduğumuzu:-) :-) :-)[/QUOTE

aynura cim grupta yagmur ve ben yokmuyuz

Yazmışsın cevap =) Bazen diyorum benim ruhum ev hanımı. Bebeğim olsun onunla, evimle geçsin günlerim... Sıkılabilirimde.. Çalışmama olasılığımda yok zaten pof..

Back
X