• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok teşekkürler çok duygulandım saolasın, ve ben bu arada yazmayı unuttum 2011 de 7 sene içtiğim sigarayı bıraktım , asla yapamam derdim ama oldu ve günde 1 paket içiyordum. hala nasıl başardım bilmiyorum. içimden diyorum onu yapan bunu yapamaz mı?
Hoşgeldin canmm :-)

günde en az 2,5 lt su içmeye çalışıyoruz , alkali değil normal bildiğin su :KK48: o neymiş öyle 50 tl :KK57:

sabah dışında ekmek tüketmeyen, makarna pilav hamurişleri ve tatlılardan uzak durmaya çalışan, yemeklerimizi yoğurt ve salatayla desteklemeye çalışan, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi kendine ilke edinmiş bir grubuz :KK19:

gülesim geldi yazdıklarıma :KK70::KK70:
evet ben de bu şekilde yapmaya çalışıyorum sabah veya öğlen karbonhidrat alıp akşam almıyorum ve evet ben de çılgın gibi su içiyorum:)

ADINIZ: Elmira Şeyma Çiğdem :)

YAŞINIZ: 21,5 (19 Ağustos'da 22)

BOYUNUZ: 1,60 (Tahmini ama ölçmedim hiç)

KİLONUZ: 59.6

HEDEF KİLONUZ: 45 - 48

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzenli beslenmekten, abur cubur yemekten :( oturarak çalışmaktan.)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Beğenmiyorum kendimi böyle, anne tarafım da böyle. Ayrıca kalp rahatsızlığım var ve kilo vermemin sağlıklı olacağından eminim.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben şuan İl Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan, dünyasının merkezinde olan bir adama aşık :):KK60:, abur cuburu çok seven :KK47: cesaretli hırslı dediğim dedik birisiyim :)))

İsim ne nlr yapıyorsun bu yolculukta bize nasıl katilacaksin hedef kaç anlat bakalm tanisalim :-) bu arada BN yağmur 21 yasindayi m kilomu yarin yazacgm kopya cekmesinler buradan meraklansin grubu m :KK70:

Benimde Elmira Şeyma Çiğdem :) bende 21.5 yaşındayım 22 diyelim artık memnun olduuum :) benim hedef 45 - 48 arası verdiğim yere kadar yaniii :) aaa olmadı amaa sende anlat biraz :)

Benimde Elmira Şeyma Çiğdem :) bende 21.5 yaşındayım 22 diyelim artık memnun olduuum :) benim hedef 45 - 48 arası verdiğim yere kadar yaniii :) aaa olmadı amaa sende anlat biraz :)
:-) kilon öyle çok değil ama sen boyun için istiyorsun herhalde aslında kotu de durmaz ama neyse BN 165cm cigim ama kilom çok balım haylm 69 68 Lee inmek 98 kusurle geldim :confused::confused: uç basamakliya ramak kalmıştı gecen cuma 93 kusurdum yarind a tartı günümüz burada kilo verirken eglenecegini garanti verebilirim başka ne anlatayım yav bilemedim ki :-):KK49:

naz sen 80 li kilolardan ellili kilolara inmişsin şimdi tablodan baktım nasıl yaa maşallah, anlatsana neler yaptın lütfeeeennn

canım ben montignac diyeti ile verdim kilolarımı yaklaşık olarak 14 ay gibi bir sürede arada ramazandır tatildir derken ara verdim canım . daha vermek istediğim bir kaç kilom var. 15 kilosu doğum sonrası kalan kilolarımdı onun için onlar hızlı bir şekilde gitti .

:-) kilon öyle çok değil ama sen boyun için istiyorsun herhalde aslında kotu de durmaz ama neyse BN 165cm cigim ama kilom çok balım haylm 69 68 Lee inmek 98 kusurle geldim :confused::confused: uç basamakliya ramak kalmıştı gecen cuma 93 kusurdum yarind a tartı günümüz burada kilo verirken eglenecegini garanti verebilirim başka ne anlatayım yav bilemedim ki :-):KK49:

Benim boyum kısa kuzum yaa :( bu yüzden işte kötü duruyor birde erkek arkadaşım 1,85 onun da var kilosu ama o boyundan göstermiyor kalıplı duruyor sadece bende kutuplardan basık ekvatordan şişik gibi aslında göbeğim çok :( güzelim vücudumu bozduum :( ooo sen iyi kurtarmışsın ve vermişsinde yine biraz :) peki burada neler yapıyoruz yani her gün neler yapılması gerekli yasak yiyecekler var mı ?

çok teşekkürler çok duygulandım saolasın, ve ben bu arada yazmayı unuttum 2011 de 7 sene içtiğim sigarayı bıraktım , asla yapamam derdim ama oldu ve günde 1 paket içiyordum. hala nasıl başardım bilmiyorum. içimden diyorum onu yapan bunu yapamaz mı?
yaparsın elbette . zaten burda kilo verdikçe insan hevesleniyo .

sadece benim gibi verecek kilon az kalıp kilo vermen durunca o zaman sinirlenirsin :KK51:

Back
X