• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam kelebekolacam canımmmm

Leslie ni gördüm .

Pastayı gördüm.

Menü göremedim :cool:
görmesen iyi olur.dogumgunu vurdu bizi bide topuklu terlik.2 gündür AVM geziyoruz.
Sabah 1 yumurta
3 yk biber kavurma peynir 1 yuvarlak ekmek parçası kızarmış
Maydanoz
öğle 2 diyet bisküvi
akşam ton balıklı tam buğday makarna salata
ara 1 ince dilim pasta
berbat ötesi oldu .
bida olmaz .çok pişmanım. Onca AVM gezmeye sonra 5 mil yaptım bida cesaret edemem.

Ausencia Ausencia canım kaptanım akşam 1kase çorbayı unutmuşum çorbamla birlikte 10ekmekti 2dlm axalttım canım
Kaptanım burada 31 kilo verdiğimde aeben yanlızca sabahları 2 dlm ekmek yiyerek verdim fakat belirli yerden sonra gitmedi kıramadım dirençi
Yanii az ekmek yemeğe alışığım canım dr 2 ye dese yerim o çok ısrarlı 3 kilodan en fazla onuda istemiyorum da 4 kilo ayda vermelisin dedi bakalım nasıl olacak bukadar yiyince süreç yzuyor böyle olmazssa direnç kırılmıyır
Hayırlısı artık sporu havalar ısınıyor hem dışarda hem kwsli yaparak belki düreçi hızlandırırım

Tamamdır :KK70: ama bu şimdi haksızlık olmadı mı herkes gördü eğer ben kaybedersem göremem seni :KK43:

Yok herkes görmedi yahuu ... 4 kişi ... sen 5. Şanslısın .
Amaaaaaa
Mimu kazanırsa seni gören ilk ve tek kişi olacak .
Ay vazgeçtim mimu kazansın . Azıcık tüyo verir senin hakkında .

Ausencia Ausencia canım kaptanım akşam 1kase çorbayı unutmuşum yazmayı çorbamla birlikte 10ekmekti 2dlm axalttım canım
Kaptanım burada 31 kilo verdiğimde aeben yanlızca sabahları 2 dlm ekmek yiyerek verdim fakat belirli yerden sonra gitmedi kıramadım dirençi
Yanii az ekmek yemeğe alışığım canım dr 2 ye dese yerim o çok ısrarlı 3 kilodan en fazla onuda istemiyorum da 4 kilo ayda vermelisin dedi bakalım nasıl olacak bukadar yiyince süreç yzuyor böyle olmazssa direnç kırılmıyır
Hayırlısı artık sporu havalar ısınıyor hem dışarda hem lesli yaparak belki düreçi hızlandırırım

Ausencia Ausencia canım kaptanım akşam 1kase çorbayı unutmuşum yazmayı çorbamla birlikte 10ekmekti 2dlm axalttım canım
Hayırlısı artık sporu havalar ısınıyor hem dışarda hem lesli yaparak belki düreçi hızlandırırım

Amaaaaaa
İstanbul buluşmasına davet edilirsem tüyo verirler :KK70: bkz. zorla kendini davet ettirmek :KK70: neyse bu güzel rekabet oldu hemen gidip bi 2 mil leslie mi patlatsam :KK70:

görmesen iyi olur.dogumgunu vurdu bizi bide topuklu terlik.2 gündür AVM geziyoruz.
Sabah 1 yumurta
3 yk biber kavurma peynir 1 yuvarlak ekmek parçası kızarmış
Maydanoz
öğle 2 diyet bisküvi
akşam ton balıklı tam buğday makarna salata
ara 1 ince dilim pasta
berbat ötesi oldu .
bida olmaz .çok pişmanım. Onca AVM gezmeye sonra 5 mil yaptım bida cesaret edemem.

:confused:

Bugün pek pozitifimmm .
Hiç bir menü içimdeki şahikayı çıkaramaaaz .
Hu hu betül gelse de ona sarsammm azıcık :KK73:

Hehe kaptanım güzel gaza getirme taktiği :KK70:

Benim işim taktik :cool: nasıl yürür bu gemi yoksa :KK70:

Ausencia Ausencia canım kaptanım akşam 1kase çorbayı unutmuşum çorbamla birlikte 10ekmekti 2dlm axalttım canım
Hayırlısı artık sporu havalar ısınıyor hem dışarda hem kwsli yaparak belki düreçi hızlandırırım

Fatmacım 2 dlm zaten azmış.
10 da çok.
Arasında buluşmayı ısrarla teklif ediyorum.
:KK66:

Ayy bide canimmm demişsin. Canım çıksını hakettim

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Canın sağolsun senin .

Ayyy çok heyecanlıııı :KK17:

Yalnız ben saadeti az tanıyorsam , yemez içmez o fotoyu sana yollatır

Tamamdır :KK70: ama bu şimdi haksızlık olmadı mı herkes gördü eğer ben kaybedersem göremem seni :KK43:

Amaaaaaa

işe motivasyon katmaktı canımm amaç :) seninde merak ettiğini görünce ee bende seni merak ediyorum bu konuda yarışalım dedimm :) iyi olan gizli kalsın hadi bakalım :D

bugün keçi boynuzu özü aldım. şeker katkısız imiş. bi tarif görmüştüm bizim burada yaptığımız pudingin kuru meyve yerine keçi boynuzu özü kullanılıyor. deneyeceğim bakalım yarın :)

İstanbul buluşmasına davet edilirsem tüyo verirler :KK70: bkz. zorla kendini davet ettirmek :KK70: neyse bu güzel rekabet oldu hemen gidip bi 2 mil leslie mi patlatsam :KK70:

Istanbul buluşmasıda mıııı vaar ?
Benim niye haberimmm yokkk ?
Saksı değilimmm bennn !!! :confused:

Back
X