Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisaca spora başladı ama menüleri fazla fatma![]()
Oruç tutuyor .
Ben aşırı fazla buluyorum beslenme şeklini.
Umarım seninle yarışı biraz toparlar onu.
Ben 2 nize de yeterim.( Sanırım meydanokur gezerim bu ne özgüven ya yanlış bişey mi ictim)
mimu88 senden pasta olmaz olsa olsa eskiler bilir cubuk şeker vardı eskiden ebruli o olursun .
Bende yarın dolaptaki lahana çorbasına talim etmezsem. Bırakın leyn küçük enisteyi
Ben de şimdi seni merak ediyorum bi sosyal medya da senle patlatak sonra meşhur ederim seni kaset yaparız kızz
Aaaa bende merak ettim şimdiii her gören sarı papatya sarı papatyacanımm benimmm sende tam bir sarı papatyaymışsın hakkaten maşallah :)
Mimu profil fotonu düğünde ki yere bakan fotonu bide Kayseri fotolarını gönderdim şekerimkaptanıımmmm o güzel sözlerin için çok teşekkür ederim hangi fotomu gördün acaba merak ettim çok teşekkür ederim...
salı gecesi dönüş inşallah kaptanım. Kıbrıs mutfağı güzel yaa ne yalan söliim![]()
ama akdeniz doğal olarak ağırlık zeytinyağlı aslında... ama ben yanıma leblebidir cevizdir alacağım. malum uçakta başlıyor yemeler içmeler:)
ay maşallah kocaman evlatlarınız var maşallah maşallah
Ahucum maşallah cok güzelsin, hakkaten ceylan gözlüsün maşallah şekerimBen de şimdi seni merak ediyorum bi sosyal medya da senle patlatak sonra meşhur ederim seni kaset yaparız kızz
Aaaa bende merak ettim şimdiii her gören sarı papatya sarı papatya
Mimu profil fotonu düğünde ki yere bakan fotonu bide Kayseri fotolarını gönderdim şekerim![]()
İnşaallah iyi olur abla ya.
Sanada maşallah ablam artık bende sana sarı papatya diyebilirimAhucum maşallah cok güzelsin, hakkaten ceylan gözlüsün maşallah şekerim![]()
Kaptanim yoğurdu yedim burası kurabiye pasta ortam fena kızma birader oynuyor uz herkes ye ye sanki kilom var vs taciz ediyor ama lokma atmadım ağzıma merak etme yani tutuyor um kendimi
Pamuuuuuk merak ediyorummmm
Menü tam telafi ...
Su az...
Spor
Vaaay begümm , beğendim çok.
Çooook beğendim sherryhatta vero gibiii ne güzel menü ... ne güzel spor ... keşke benim olsa dedim
Güzel idare etmişsin günü ... akşam yoğurdu da yemişsindir umarım .
Valla demeseydin kesin sorardımm , fırın kapalı mıydı ada biberler nerde diyemenün güzel canım , temizliğinde dibine vurmyşsun bugün
Ben telime kaydettim 22 si dg diye :)) ama çoktan kutlamalar başlamış . Kusur kalmayayım bende .
Yeni yaşın kutlu ... mutlu ... huzurlu olsun canım
Sen yaparsın kafaya koyduysan tatlımm
Güne çikolata ile başlama saadet , onu illa yiyeceksen arada ye.
10 bademde 5 olsun.
Onun dışında gayeeet güzel.
Sporunu da gördüm , gayet iyi tuba .
Hadi bakalım , artık yakala şu modu .
Su iç ahummmm , su candır . Az olmuş 2,5 yap günde .
Eveet evettt bu menülerle gelir 58 ... ama sporsuuz
Ne güzel işte .
Bizde de küslük olmaz . Bana kalka katır inadım var da , eşim sağolsun hemen laf atar.
Bugünde uyandı , ilk iş barışma faslı
Aminnnnn canım aminnnn
Çok sevindim . Evde gizli saklı zulası kalmasın bakıverin .
Inşallah çok iyi olacak canım.
Ayyyyyy
Baktım
Bi vaaay dedim
Bi wooow dedim
Çok hoş ... çok güzelsin canım .
Fotolarda kilonuda aradım ama bulamadım
Öğle kuruyemişler olmamış gülüm ...akşamda hepsi bi arada fazla .
Sabah heyyy maşallah
Gerisi kıtlık .
Ne kadar yoksun canım , dönüş ne zaman kısmetse ?
Veeee Kıbrıs mutfağı berbattır di miiiiii
Mimuuuuu bende 7 var
Çekil bakayımm hanımmmm sırada ben varım
Akşam arası
Sabahta 1,5 yumurta ile 2 dlm fazla canım .
7 dlm saydım ekmeği ... 3 dlm azalmış .
Nasıl bu şekilde de aç hissetmedin değil mi ?
Bu fotolar nerde merak ettim iyice bende herkes i görmek istiyorum ama yaaaaBen de şimdi seni merak ediyorum bi sosyal medya da senle patlatak sonra meşhur ederim seni kaset yaparız kızz
Aaaa bende merak ettim şimdiii her gören sarı papatya sarı papatya
Mimu profil fotonu düğünde ki yere bakan fotonu bide Kayseri fotolarını gönderdim şekerim![]()
Evet sevgili ortağım yarişimiz ikimiz içinde hayırlı olsunnnnnMerhabalar kızlar menüm
Sabah
2 light etimek
1 kk peynir
4 zeytin
3 dilim sucuklu yumurta
1 kırmızı biber biraz dere otu
1 ceviz 2 kuru kayısı
3 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2 avuç antep fıstığı ay çekirdeği
1/2 portakal suyu
Akşam
1 tabak pırasa
3-4 y.k. kuru fasulye
3-4 y.k. bulgur pilavı
Havuç salatası yoğurt biraz turp
Ara
Kayısılı çay
Gece
Karışık bitki çayı
Su: 2lt.
Spor: yokAusencia
Ahu060812
pamukskr canım yarışımız hayırlı olsun sevgili ortağım :)
Canım ben evimde olmadığım için spor yapamadim ama ptedi acısı çıkacak spor kaptanim özür dilerim sakin kızma bana
Cook tesekkurler canim
Tesekkurler canimDoğum günün kutlu olsun canım![]()