- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
Evet denedim ama malesef cok faydasi olmuyor.kimyon denedin mi mumu gaza iyi gelir
Aslinda idare edebilirim ama kilo vermeye etkisi varmidir ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet denedim ama malesef cok faydasi olmuyor.kimyon denedin mi mumu gaza iyi gelir
ben derece alsam şok olurum.çünkü gercenten çok emek verilen enfes şeyler var.benim tarif en basiti sanki ama dediğim gibi iddalı girmedim ogün hem eğlenceli oldu hem de dşyettekilere amme hizmeti.Kelebeğim yıllardır yarışmaları takip ederim ve bayada katıldım sanırım .
Çok eskiden dereceler inan toplamda 20-30 kişinin oyuyla belli oluyordu o vakitler derece tanıdıklara gidiyor adil olmuyordu .
Sonrasında kazen tüm üyelere bildirim gönderince buda değişip ohlama adil oldu.
Evet tanıdık için oy kullanan oluyor kakin bu oylar % 1 bile etmez artık . O yüzden derece kk hatunlarının elinde .
Onuda kestirmek hiç mümkün olmuyorçünki misal vereyim börek yarışlarında yarım gün uğraşip 3 katlı bir börek yapmıştım sunumda görçekten göz dolsuruyordu ama o kategöride eşine sabah acele acele yapılan sıgara böregi 1. Olmuş yapan arkadaş bile şok olmuştu
![]()
Laz inadı boşa dememişlerbenimkide cok inat en cok kullandıgı söz benim dediğim olacak tmm senin dediğin olsun desemde derki yooo benim dediğim olacak.
gereksiz inatlar.hemen düşünmeden hayır der inadından vazgecmez sırf onun için isteklerimden vazgecmemi bekler.
o zaman da ne oluyor gizli kapaklı iş sayısı artıyor ki hiççç sevmem.
Bende baktim tanidik cok hatir olmasin diye verdim oyu valla hatirlayamadim bile kime verdigimi. Roportaj gondermisler oradada yazdim evdekilere yapiyodum yarismaya katilayim bari. Yoksa yarisma kelimesini hiç sevmem .tadını bilmeden neye oy verilir ki maksat muhabbet olsun degisik tarif gorelim..senin uyutmayi ilk kez duydum misal tarif defterine kayıt..budur iste :))aeben cim cok iyi yapmışsın canım ben açıkcası o tatlıyı millet görsün de yapsın diye ekledim.bence oylama genel olarak tanıdık işi yürüyor eminim senin gibi oylayanlarda çoktur.
benim hayalim unsuz şekersiz ama kıvamlı bi tatlı bulmaktı,buluncada paylaşayım istedim.
Inşallah Ausum inşallahÜtüye girişeceğim şimdi ...
Telefon trafiğine yakalandım .
Bende daha oy kullanmadım . Kararsızım çok. Kararsız kalınca hep Mr değneğe gösteririm fotoları... kimseyi tanımıyor ya en adil oylama :))
saydin78 her şey iyi , güzel olacak . Öyle düşün . Gerginliğin ne sana ne babacığına faydasına yok.
kelebekolacam o hastaları ben yolladım hep , çıkın çıkınnn gidin kafasını kaşıyacak vakit bulamasın dedim :))
3Günaydınnnn
saydin78 gerçekten kötü menü !
Ve biz bu hafta aldığımız o notayı silmek zorundayız .
Bu 4 gün nasıl bir yol izlersin bilemem ama bu Cuma dereceye girip o uyarı silmek zo-run-da-yız.
BlueDesertRain hocammm kaç kilo aldın de hele kulağıma
@fatmanurkaya menü beni çok ürkütmedi okurken . Senin menüler uzun ve dolu dolu olunca bu gözüme az geldi herhalde:) yine de listeye dikkat. Cezamızı silmek için 3 e 5 e değil yüksek yüzdelere ihtiyaç var.
@arselka uykusuz çocuk zordur , uykusuz ve sürekli ağlayan çocuk daha zor. Sakin kalmaya çalış. Sen gerildikçe bu çocuğa yansır , daha da uyumaz ... daha da ağlar .
Bu arada 2 dlm ekmek unutulur mu yahu:)
Ahu060812 menün biraz fazla geldi gözüme , hazır gitmiş 600 gr , onu arttırmak lazım .
Diğer meseleye gelince ... okurken içim şişti.
Bana göre değil ama anladığım kadarı ile sen biraz kızsan da çokta delirmiyorsun bu durumlara.
BenceDaydream- çok doğru demiş. Bence direkt söylenmeli ... yarın yola çıkıyorum , çok işim var . Dönünce beklerim.
Açıkcası bunu dedim diye surat yapacak kişi zaten gelmesin bana .
MuMu85 canım ben olsam gaz sancısını yaşamayı göze almam , yemezdim .
Menünde de ekmek fazla
Bir de krem peynir![]()
@Dersaadet_ 1 lt su ne kuzum ?
Diyetin baş yardımcısı su .
Hemen yanında bi şişe taşımaya başla, bittikçe doldur . En az 2 lt.
Patates kızartmaları da![]()
Ve en giremediğin gün bile menünü yaz. Bu hafta son .
Bu menü ile geçen haftayı telafi etmek zor gibi ama gesin metabolizman kaynıyordur senin şimdi.
@ada81 canım hayırlı yolculuklar babacığına ... Allah kavuştursun
kelebekolacam geçmiş olsun çook .
Asm de o iki tatlı meslektaşının olmamasına,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :)
@begüm75 o nasıl menüüüüüneyse yine de tebrikler ... bak yazmaya başladın buraya veeee ucundan da olsa 59 ceee demiş
ben dar vakitte daha cok yerim,bence sen o hastaları geri çekkelebekolacam o hastaları ben yolladım hep , çıkın çıkınnn gidin kafasını kaşıyacak vakit bulamasın dedim :))
gel kuzum gel baş hasta benim zaten.seni bahane ederim içerde muayene var yazısı asarız söz sedye senin ben koltugumda uyurum.1 büyük bardak ayranı devirdim
doktorumkelebekolacam bende hastaların arasına karışsamda sedyede kıvrılıp azcık uyusam
ne dersin?
ya maşallah cok güzel tarifler var ama bana ters.ben krem şanti kullanmam ,kabartma tozu nadir,nişasta eser miktarda.Bende baktim tanidik cok hatir olmasin diye verdim oyu valla hatirlayamadim bile kime verdigimi. Roportaj gondermisler oradada yazdim evdekilere yapiyodum yarismaya katilayim bari. Yoksa yarisma kelimesini hiç sevmem .tadını bilmeden neye oy verilir ki maksat muhabbet olsun degisik tarif gorelim..senin uyutmayi ilk kez duydum misal tarif defterine kayıt..budur iste :))
ben dar vakitte daha cok yerim,bence sen o hastaları geri çek
gel kuzum gel baş hasta benim zaten.seni bahane ederim içerde muayene var yazısı asarız söz sedye senin ben koltugumda uyurum.
ya maşallah cok güzel tarifler var ama bana ters.ben krem şanti kullanmam ,kabartma tozu nadir,nişasta eser miktarda.
yemek yedim geldimm,
ay bunlaaa nasıl doyulur sadece salata
içindeki 100 gr ton balıgını niye kmse görmüyorki ?![]()
karbonat ilk tercihim lakin benim oğlan onu farkediyor.ben öyle çok değişik şeyler yapmam zaten yaptıklarımın da kıvamını biliyorum az cok.geliyorum doktorum
aramızda kalsın,şalımı katladım yastık yaptım,kafayıda pc nin önüne indirdim bi 10 dakka hiç gözümü açmadım,sesler duyunca kalktım ama odaya gelmediler bileydim az daha yatardımazcık kendime gelmişim
kabartma tozu neden kullanmıyosun? onun yerine karbonat mı koyuyosun? ben ölçüsünü bilemem diye kullanmaktan korkuyorum
afiyet olsun
akşama kadar acıkmazsın inşallah
başka ne yemek vardı ki?keşke çorba falanda olsaydı
bende kuru fasulye,ayran yarım dilimde ekmek yedim ama acayip uyku bastırdı,bide pazartesi rehaveti var![]()
oğlunda bi rahatsızlık mı vardı doktorumkarbonat ilk tercihim lakin benim oğlan onu farkediyor.ben öyle çok değişik şeyler yapmam zaten yaptıklarımın da kıvamını biliyorum az cok.
istnabulda bi alternatif tıp merkezi vardı orda tedavi gördü bi arkadas onları tavsiyesi.
ve şifa buldu çok şükür.
yok acayip tad kabiliyeti var.tadını alıyor kerata.oğlunda bi rahatsızlık mı vardı doktorumgeçmiş olsun
oğlunun farketmesi çok ilginç sanırım tat olarak değilde vücudu reaksiyon veriyodur demi![]()
yok acayip tad kabiliyeti var.tadını alıyor kerata.
Ahu060812 nasıl gidiyor hazırlık.uff yorgun yorgun yola çıkıyoruz hep.