Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar :cool:

Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil .. :KK58:

vallaa ben yiyemiyorum sevmedigim şeyleri
eziyet gibi geliyor insanaa, avokadonunda hiç yiyebilitesii yok , gitmiyor hiç bi şekilde
şu ilaç biraz iyi geldi bakalımmm

gerçi yan etkiymiş ama olsun ,

Beni tutuyor bu sebeple hiç diyet modunda olmuyorum koruyorum en azından saldırmıyorum devam etmiyorum kaldığım yerden devam ediyorum sadece diyete :halay::rolleyes:
bu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dedi :KK57::KK57::KK57:

hadi yaa en sonki diyetisyen raporuna bakalım dedim:ukala:
*olması gereken yağ yüzde aralığı %20-28 arası diyodu,benim sonucum %24,küsürdü (ağırlık olarakta 14,400 kg)
*olması gereken kilom 60,1 diyo ben o gün 58,2 çıkmışım ( obezite oranım -3,2 gibi bişeydi)

şimdi bu rapora göre söyle nasılım dedim:KK8:
ooooo sen iyiymişsin dedi

ama aklımda deli sorular:deli:önemli olan diyetisyen raporumu:deli::confused:görüntümü:confused::KK42:

Allah yardımcın olsun inş güzel bir şekilde atlatır sağlığına kavuşursun

Sana bir sır vereyim asıl kilo son gün gidiyor:sus:

bende öyle umuyorum, regl olamadım olsaydım daha fazla giderdi belki, ama cumaya çok var daha :)

Günaydın kızlar
dün bir gittim bir daha gelemedim spor yaptım spordan sonra yemek telaşına düştüm sonra çocuklar geldi küçük bir tencere yaprak sardım beni çok oyaladı ondan sonra daha sofrayı toplayamadan kızımın proje ödevine geçtik bir çöplükte iki horoz etmez atasözünün üç boyutlu olarak Maketli açıklayacaktık
düşün bul et çok uzun sürdü mutfağa bile toplamadan gece bire kadar onla uğraştık şu anda da mutfak geçiyor ama önce geçmiş okudum spor puanlarını kayıt altına aldım dün menümü de yazmadım Aussss akşam tat koku geldi benim frenler tutmadı :KK23:

Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Bu horozlar kağıtı çekince birbirine kafa atıyo :KK70:
Eki Görüntüle 1984327

ellerinize sağlık canım
Yumurtalar ve yeşil çay midede :KK66: gelsin ütü masası :KK70::KK70:bir sürü ütüm var:confused: sonra kalan birkaç yer var tozu alınacak :temizlik:sonra da alışveriş yapılıp yemek pişirilecek :ıslık:
kolay gelsin canım, ben hafta sonu ütü yapmadım ve hala yapamadım, dağ gibi ütü ne ara yapacağım bilmiyorum
Sarayca Sarayca :KK200:

@Sherrysherrylady :KK200:

hedefi tutturacak gibi ... nehirnil111 nehirnil111 ve pamukskr pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir

benim hedefime çok çok az kaldı

Bugün ekinleri ekelim canlar yarın sulayacağız Cuma günü hasat zamanı :rolleyes::KK71::KK73::halay::KK49::21::rapci:

ayneeeen

Merhaba güzel takımımın güzel hanımlar ı hayırlu günler diliyorum

hayırlı günler fatmam

Bugün niyetli değilim gördüğüm lekelerden dolayı
Ayy mende diyorum kaotanım acaip bi şişliğim var soğanmı kaynatsam acaba sökermi
dene bence
dün internetteki araştırmamda kullanılan soğanların kırmızı yada beyaz kabuklu olanlarını kullanın diyodu,yani yemek için aldığımız şu standart bildiğimiz soğan olmayacakmış

upload_2017-4-19_11-9-30.webp

yani burdaki beyaz ve mor gibi olanı kullanın diyo
kahverengi olanı kullanmıycaz

ayrıca başka yerde şunuda okudum
beyaz soğan kuru fasulye,nohut gibi bakliyatlara
kırmızı soğanda salatalarda daha güzel oluyomuş
diğer yemekler için kahverengi soğanı kullanın diyo çünkü kırmızı daha sertmiş mesela kolay yumuşamıyomuş beyaz olanda sanırım biraz acıymış
buda dipnot olsun :KK70:belki bilenler vardır ama ben yeni öğrendim:-)demekki öğrenmenin yaşı yokmuş:KK9:

*olması gereken yağ yüzde aralığı %20-28 arası diyodu,benim sonucum %24,küsürdü (ağırlık olarakta 14,400 kg)
*olması gereken kilom 60,1 diyo ben o gün 58,2 çıkmışım ( obezite oranım -3,2 gibi bişeydi)

ama aklımda deli sorular:deli:önemli olan diyetisyen raporumu:deli::confused:görüntümü:confused::KK42:
canım biraz ağırlık çalış, kas yap incelirsin.

PAMUK.webp
pamukskr pamukskr canım geç kalmış kupa için özür ... o_O

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Mezuniyetini tekrar tebrik ediyorum canım :KK200:

Listede olduğun sürece istikrarın , telafilerin ...azminle her daim bana destek ve moral oldun :KK68: teşekkürler ...

roxen2303 roxen2303
Ausencia Ausencia :))
B Bebetomm
vorones vorones
pamukskr pamukskr

2017 kaptanlığımda mezunlar :KK15:
:KK15::KK15::KK15::KK15:

Canım sende yağ kaldığını sanmıyorum görünüşün gayet ortada :deli:Bende var yağ ama sporla destekleyeceğim inşallah:halay:
dene bence
dün internetteki araştırmamda kullanılan soğanların kırmızı yada beyaz kabuklu olanlarını kullanın diyodu,yani yemek için aldığımız şu standart bildiğimiz soğan olmayacakmış

Eki Görüntüle 1984343
yani burdaki beyaz ve mor gibi olanı kullanın diyo
kahverengi olanı kullanmıycaz

Aaa bunu bilmiyordumo_O

Önemli olan oğlun dermişim:KK45:kemiklerinide vermenin yolunu bulman gerek:KK53:
Bu çoçuklar bi alem 40kilo nasıl giderdeki ecede oğlu oyun çadırına sen girme sığmazssın çok yer kaplarsın gibi bişey demiş kadın bunun üzerine 40kilo verdi oğluyla cadıra giriyor çoçuk hala şişmansın gibi biley diyor
Yanii çoçklar bi alemm:anne:

Offf ben çok skldmmm üstelik havà güneşli yani neyime şu depresif halim... sukredecek o kadar çok şeyim var ki .. ama nieyse vücudum kırılıyor dökülüyor gibı. Birazdan eve gidecem. K.valde gene sinir ziplatio . Allamm aslında buna da şükretmeliym amà yok. Şu halden cikmaliyim. 59 um benimle henüz kaybetmedim onu ;) bunları düşünüyim bari ;)

2 gün sonra 23 Nisan Hedefleri Yarışı Son Bulacaktır ... Hedefler ... ( listede olmayan arkadaşlar takıma daha sonradan katılmıştır , bu yarış Mart ayının başında başlamıştı :KK200: )

:KK49::KK49:23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ? :KK49::KK49:

:sampiyon:OLACAĞIIIZZZZZ ... :sampiyon:

HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...

@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 Nare83 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
kelebekolacam kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
Antepia27 Antepia27 98
@ada81 66