Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tartiliodum aslında aynram. 59 ü gordukce yüz buldum .biraz. Bakalım inşallah sağlık olsun dà. Miktarlarim arttı benim. Kendimı kaybediorum geceden acikiorum çok. Ogluş gece çok emiyor . Sabah da ekmekli falan kahvaltı yaptım mesela . Bu hafta boyle takiliyim bi. Baktım 60 geldi . Sonra gene sıkıp dikkat edecem..
Ama var ya kıyafetlerim hani 38 beDen olanlar falann hepsi çok güzel oluo. Henüz tehlike yok ;)
Verom 60olmadan sen sıkı tut...o daha kolay inan bana...

Artı hiç beklemiyordum ada ...
Klasik ada menüleri idi ... tek fark bütün gün ayakta durman vs..
bunun üzerine daha da artı olacağına inanmıyorum haftaya ama tabii son karar senin .. misafiler vs demesen ısrar edeceğim de ... açıkcası onlar varken ne kadar diyete uyabilirsin bilemedim .

Geeeeel evlaaat geeeeel ... o 57 leri koruyalım yeter bence .:KK200:

Yaaaaaa aklında kalınca sabah köfte yiyen de olur çorba içende :)) kahvaltı da güzel tartı da :)

yok canım 1.lik gelmez ... derece de artılar olmasa gelirdi .
sekercikız telden bildirim yapıyor bana ...
ahu da içimi şişirdi zaten . @Ahu060812 1 den vazgeçtimmmmm 500 ver ....

hesap yapa yapa geliyorum ancak oluyor ..
emret babamm:cool::KK52:

:KK48:
sarp melek öldü diyo ama ben inanmıyorum :KK12::63:

Sizin enerjiniz bana yansımaz olur mu ? :KK200:
Şuraya girip ..şu sohbet muhabbet .. şu inanç olmasa ... şu sabah akşam ne yesem hangi diyeti uygulasam diye tırmalayıp durun dostlar olmasa ...inan uğraşılacak şey değil ...
sizin hevesiniz , azminiz , hedefe ulaşma istediğiniz beni motive eden ... benim sopam :) kızmalarım , gerçekten başarıyı çok istemem sizi motive eden ...
ne mutlu iki tarafa da :KK68::KK68::KK68:

Haftalık 600 gr .. biraz fazla ilk aylar için .. bu hafta sağlıklı sebze , protein ile kilonu buralarda tutmaya bak . bebeğinin abur cubura ihtiyacı yok biliyorsun
Ablam bebek olmasa da ben ne zaman mezun olsam hop geri aliom 5 liler hemen elimden kayıp gidio. Neden çünkü ekmek ve aburcubur özlemiş oluom. Geçen mezuniyet é göre daha dikkatliyim o zman da mezun olup hamis olmustum. 5 aylıkken duba gibi olmuştum bile. .bu kez dikkat etcem sayenizde. Umarım haftalık 600 gr arti olmaz :KK17:

Ben de kilo bildireyim. Emziren hamile mezun anne :anneadayı::anne::deli::nazar:
Geçen hafta
58.6
Buhafta 59.2
:dua: umarım bu yeme düzenim iyice cortlamaz. 6 li lar hemen gelmez:bicak:
vero ilk 4 ay hiç kilo almamıştım hatta vermiştim,sonra toplamda 12 kilo almıştım,biraz hızlı gidiyosun gibi beben daha kaç gramki o artılar sende hep yağ şuanda
beslenmende sağlıklı şeylerden çeşitli yediğin sürece sıkıntı yok ama nolur paketli gıdalardan uzak dur

Verom 60olmadan sen sıkı tut...o daha kolay inan bana...
Tamam Haklisn . Sabah yiyim bari bisküvi gofret neyin aldı dün eşim. :( Eskiye göre az yedim ama almicam artık ya. 63 olunca nefretlik bi hal alıo vucudm. Sadece gobusu cikmis tatlis bi hamis olmak istiyorum

Bundan sonra ipin ucunu salman kaptan diyetisyen işini eşimle görüştüm yeşil ışık yaktı bakalım başka sağlık sorunlarımda var onlarda egilmem lazım ama biri deseydin 400 Gr verecek üzüleceksin gulerdim
Eşim sordu evlendiğimizde kaç kiloydun
Ben 57
Eşim o zaman 60 olsan yeter
Ben:KK57:

vero ilk 4 ay hiç kilo almamıştım hatta vermiştim,sonra toplamda 12 kilo almıştım,biraz hızlı gidiyosun gibi beben daha kaç gramki o artılar sende hep yağ şuanda
beslenmende sağlıklı şeylerden çeşitli yediğin sürece sıkıntı yok ama nolur paketli gıdalardan uzak dur
Begosum sanırım senin miden bulaniodu. Benım çılgın gibi iştah açık .. ve mezun olmuş olmanin rahatlığı. Hele ki. Beynin ben zaten hamişim göbeğim çıksa kime ne ! Oyunlari.. dediğin doğru . Paketli aburcubur var şimdi evde . Bitsin bida sokmicam. Dün buralarda takilmadm ya unutuo insan .. özür dilerim. .. :(

Begosum sanırım senin miden bulaniodu. Benım çılgın gibi iştah açık .. ve mezun olmuş olmanin rahatlığı. Hele ki. Beynin ben zaten hamişim göbeğim çıksa kime ne ! Oyunlari.. dediğin doğru . Paketli aburcubur var şimdi evde . Bitsin bida sokmicam. Dün buralarda takilmadm ya unutuo insan .. özür dilerim. .. :KK43:

ayy yok özür dileyecek bişey yok veroo
insan sadece o aburcuburların lezzetine aldanıp amaaann ben hamileyim nolcak psikolojisine çok giriyo biliyorum,seninde çok bilinçli bir anne olduğunu biliyorum sadece hatırlatmak istedim
paketli gıdalardaki msg biliyosun bağımlılık yapan bir madde,çok tehlikeli ve zararlı,sen yedikçe bebeğin belki doğduğunda direk onlara bağımlı olarak doğacak,her zaman doğaldan yana olmak en güzeli,sebze,meyva,et,kuruyemiş,süt,yumurta,yoğurt.....

evet benim bulantılarım olmuştu

ayy yok özür dileyecek bişey yok veroo
insan sadece o aburcuburların lezzetine aldanıp amaaann ben hamileyim nolcak psikolojisine çok giriyo biliyorum,seninde çok bilinçli bir anne olduğunu biliyorum sadece hatırlatmak istedim
paketli gıdalardaki msg biliyosun bağımlılık yapan bir madde,çok tehlikeli ve zararlı,sen yedikçe bebeğin belki doğduğunda direk onlara bağımlı olarak doğacak,her zaman doğaldan yana olmak en güzeli,sebze,meyva,et,kuruyemiş,süt,yumurta,yoğurt.....

evet benim bulantılarım olmuştu
Valla kız ozenilmez ama oihghhui diyip şundan tiksindim istemiom demek isterdim. Gece gece canım simit falan istio ne kadar obuurum ben ya. Ay . Burada bi vicdan muhasebesi yapio insan ..aslında özür ü kendimden ve bebeğimden diliyorm. Haklisin bağımlılık yaptgi kesin . . 40 günü geçti benim diyet serüveni insan hiç mi ıgyyy demez hep mi özler çaya bisküvi banarak çay icmeyi. Dünkü günahım onlar di :(

Begüm dün fındık aldık sende bence ordakileriden hurmaya bak fena değil hele buzluktan çıkıpta biraz beklemiş hali süper
Olur tabi arabistandakiler kadar güzel değil ama olsun yinede guzel

Valla kız ozenilmez ama oihghhui diyip şundan tiksindim istemiom demek isterdim. Gece gece canım simit falan istio ne kadar obuurum ben ya. Ay . Burada bi vicdan muhasebesi yapio insan ..aslında özür ü kendimden ve bebeğimden diliyorm. Haklisin bağımlılık yaptgi kesin . . 40 günü geçti benim diyet serüveni insan hiç mi ıgyyy demez hep mi özler çaya bisküvi banarak çay icmeyi. Dünkü günahım onlar di :KK43:

Vazgecemiyorsan evde yap çırp bı kek yap bı muhallebi supangle hattta güllaç ama bisküvi yeme derim

Valla kız ozenilmez ama oihghhui diyip şundan tiksindim istemiom demek isterdim. Gece gece canım simit falan istio ne kadar obuurum ben ya. Ay . Burada bi vicdan muhasebesi yapio insan ..aslında özür ü kendimden ve bebeğimden diliyorm. Haklisin bağımlılık yaptgi kesin . . 40 günü geçti benim diyet serüveni insan hiç mi ıgyyy demez hep mi özler çaya bisküvi banarak çay icmeyi. Dünkü günahım onlar di :KK43:

vero bende hamileyken çok aşırı iştahlı değildim ama ne olduysa sonra oldu sanırım beyinde bitiyo bazı şeyler,ama senin şuan hamilelikte hormonal olabilir ona bişey diyemem paketli olmadıktan sonra diğerlerinden ayıla bayıla pek bişey yemiyosun o yüzden sorun olmaz,bide evde kendin kek börek yap en azından daha masum

Begüm dün fındık aldık sende bence ordakileriden hurmaya bak fena değil hele buzluktan çıkıpta biraz beklemiş hali süper
Olur tabi arabistandakiler kadar güzel değil ama olsun yinede guzel

bugün son bende gidip tekrar alıcam fındık,hurmayada bakarım teşekkür ederim:KK60:

Bak canım yüzüm kalmadı falan deme bence...istediyinde çok iyi kilolar verdiyini ben bilirim...hadi bir kez daha dene...olmazsa tamam.diyet günlüyü ile olmaz bu iş...her menünde de etiketle beni...hadi bildir kilonu yanındayım ben
Aynuraaaaaaaaaaa beni de zayıflattt :KK53: Bir olun @Lunya ile eritin beni yaaaaaa:confused:

Back
X