• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saat başı sıfır açlık yaşıyorum diyerek psikolojik tacizde bulunacağım sana ... ama cidden aç değilim .

tamamdır ekleyeyim ... hemen onu da iki kulvarda yarışın ...

Hadi bakalım ... benim yüzde belli max. %1.5 ortim @Ahu060812 coşacak ama ....

oyyy kuzummmmm:KK200:

Haftaya güzel bir rakam görmek için daha kararlı olmalısın fulya ...
diyet yolunda ne iyi gelecekse onu seç ve başla lütfen

Yahu başına onca iş gelmiş .. yine de alınmaya fırsat bulmuşsun arada :halay::halay::halay:

telefon için geçmiş ola çok ... çok önemli özel fotolar yoktu inşallah .

ben sana telimi yazarım yine özelden .

kilonu bildir kuzu bildirmeden olmaz ... sen dönünce yazarım dedin bizde dönmeni bekliyoruz yahu

aha krep yok :deli::deli::deli:

güzel menü çok .

eşillik salata eksik ve evet su miktarı az
Kreple birlikte çok olacaktı sen ayni gün olsun istemedin :D yulaf kepeginin tadından cekiniyorum bir de. Sanırım hic krep yemicem o sebeple :D normale izin verirsen belki. Ama sanmıyorum vereceğini. :rolleyes:

Salata eksik ama bol bol yoğurt var :KK71:

Ayy kuzum olurmu ben bugün dısardaydım eve gelincede bir sıcak carpması oldu bence herkes istedigi sonucu almadı malum bayram haftası ya biraz moraller bozuk herkes kendi derdine düştü yoksa unutulmuş olmasın :KK19:
Canım sıkkın ya kuzum ondan sanırım :KK61:
Sağol kuzum :KK74:

saat başı sıfır açlık yaşıyorum diyerek psikolojik tacizde bulunacağım sana ... ama cidden aç değilim .

Yahu başına onca iş gelmiş .. yine de alınmaya fırsat bulmuşsun arada :halay::halay::halay:

kilonu bildir kuzu bildirmeden olmaz ... sen dönünce yazarım dedin bizde dönmeni bekliyoruz yahu

güzel menü çok .

Orti tehlikeli diyosun :rolleyes:
Benim orti duy bunları @_SARAYCA_
Sakın yarın salma kendini :KK3:Pazartesi toplarız nasıl olsa deme sakın :rolleyes:

güzel menü çok .

Sağolasın Ausum, moralim bozuk telefon nedeniyle :KK42: hatırlamıyorum resimleri tatlım :KK43: umarım önemli değillerdi :KK43: artılardayım kilomu yarın bildiririm canım
@_SARAYCA_ Saraycamda ortimdi bayram sonrası ama hatırlıyor mu acaba? :110:

Merhaba herkese dün antik şehir gezerken telefonumu düşürdüm ekran kartı gitti :KK43: geçici telefonum var şuan. Canım sıkkın :KK43: hafıza kartı da düşmüş telefon düşünce, yeni fark ettik birinin eline geçtiği diye düşünceler sardı :KK43: @Ausencia numaran şu an yok canım, kilo bildirmeyeyim ona da canım sıkıldı :KK43: zaten etiketimde yoktu, merak edenim de olmamış :KK61:
Cancazim olur mu hiç merak ettim ben ama sen gezmelere gittin diye okumustum. :KK19::KK36::KK36::KK36:
Telin için çok geçmiş olsun kuzum.. :( :(

@Ahu060812 kaptanlığında 7.takımda spor puanlaması

[tr][td][/td][/tr][tr][td]SPOR DALI[/td][td][/td][td]ZORLUK DERECESİ[/td][/tr] [tr][td]KOŞU[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN NMTZ[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]İP ATLAMA[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]ELİPTİK/KOND.BİSİKLET[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]TEMPOLU YÜRÜYÜŞ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]PİLATES[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]EGZERSİZ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN LEVEL 1[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]LESLİE [/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][/tr]

Spor puanlaması zorluk derecesi * dakika olarak hesaplanır .

Canım telefondan ziyade hafıza kartına üzüldüm birilerinin eline geçerse diye korkuyorum da :KK43: resimlerim gitti :KK43:
Kaybolmadı kırıldı dedin o_O
Kuzum üzülme aklına öyle kötü şeyler getirme aslında hepimiz ihmal ediyoruz bu resimleri ara ara bir filaşa yada pc aktarsak en azından garantiye alırır hafızayıda boşaltmış oluruz...

Abooooo kaptanım beni @masumm la eslestirmissin...
Valla en güçlü rakip benim için.
Kabul ederse ben varım :KK17::KK17::KK17::KK17:

Menüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta
3-4 patates kızartması
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 etiform

Akşam 17:00
5 tane küçük köfte
Beyaz peynir

Su 2
3 mil Leslie + Leslienin yerde yaptığı bacağa Karina yönelik hareketleri 11 dk
Toplam : 60 dk
@Ausencia ~ ~ ~ @Ahu060812
Vee
@Antepia27

@Ahu060812 kaptanlığında 7.takımda spor puanlaması

[tr][td][/td][/tr][tr][td]SPOR DALI[/td][td][/td][td]ZORLUK DERECESİ[/td][/tr] [tr][td]KOŞU[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN NMTZ[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]İP ATLAMA[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]ELİPTİK/KOND.BİSİKLET[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]TEMPOLU YÜRÜYÜŞ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]PİLATES[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]EGZERSİZ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN LEVEL 1[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]LESLİE [/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][/tr]

Spor puanlaması zorluk derecesi * dakika olarak hesaplanır .

Arkadaşlar paylaşım alanına bildirimde bulunacağım , daha önce de sormuştum kimse el kaldırmadı gerçi :KK12:

Kaptan yardımcısı olarak sevgili ahu'nun yamacına bir isim daha arıyorum .. Yüzde hesapları , paylaşım alanı takibi , takım işleyişi vs..konularında gözlemci olabilecek , takıma yeterli zamanı ayırabilecek , sopa çıkaracak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yavaş yavaş alttan yetişmeli birileri artık . Bekliyorum canlar . Ona göre yazacağım yönetim kadrosu değişikiliğini paylaşım alanına:KK19:

Abooooo kaptanım beni @masumm la eslestirmissin...
Valla en güçlü rakip benim için.
Kabul ederse ben varım :KK17::KK17::KK17::KK17:

evet canım , banunun sarayca ile de iddiası varmış ... kabul ederse iki kulvarda esecek :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

izinde olduğu için onun hedef yüzdesini çok yüksek tutmadım ama artık kendi coşarım bu hafta derse :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sağolasın Ausum, moralim bozuk telefon nedeniyle :KK42: hatırlamıyorum resimleri tatlım :KK43: umarım önemli değillerdi :KK43: artılardayım kilomu yarın bildiririm canım

Tamam canım bekliyorum bildirimini .

Ben bugün kilo bildirimi yapanlar üzerinden eşleştirme yaptık .

Cuma kilosunu bilmeden kaç verdiğini hesaplayamayacağım için doğal olarak ...

bak @kelebekolacam da hiç etiketlemedim bugün .. o da yok ... her türlü yarışta varım demişti ... kelebek kilo bildirimin nerdeee ?

sende sıkma canını tatlım ... düşmüşse de toprakla karışıp yok olmuştur hafıza kartı

Kreple birlikte çok olacaktı sen ayni gün olsun istemedin :KK70: yulaf kepeginin tadından cekiniyorum bir de. Sanırım hic krep yemicem o sebeple :KK70: normale izin verirsen belki. Ama sanmıyorum vereceğini. :rolleyes:

Salata eksik ama bol bol yoğurt var :KK71:

tabii ki de asla ... normal krep = :mapus::mapus::mapus::mapus:

nasıl gidecek o en az 1.5 kilo dediğin hedef .... :halay::halay::halay:

İnşallah düştüğü yerde toprağa karışıp kaybolur...
Zaten minicik bişey kimsenin eline falan geçmez...

Kaybolmadı kırıldı dedin o_O
Kuzum üzülme aklına öyle kötü şeyler getirme aslında hepimiz ihmal ediyoruz bu resimleri ara ara bir filaşa yada pc aktarsak en azından garantiye alırır hafızayıda boşaltmış oluruz...
Canım düşünce ekran kartı kırıldı hafıza kartı da kayboldu :KK43: aktardım birkaç gün önce ama hafızada vardı yıne bişeyler

Back
X