- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
1 saat yürüyüş bandında yurudum 15 dakika eliptik yaptim)

bende yayıldım kaldım ... ama cepte sabah yürüyüşüm var ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat yürüyüş bandında yurudum 15 dakika eliptik yaptim)
Elimde değil dibe çöktüm öyle böyle değil. Gercekten büyük hayal kırıklığı. Hadi bugün 1 kilo gitsin inanmam da buna. 72 olucam o da -500 demek geçen haftaya göre. 500 gr için mi bir haftadır açım ben. Resmen aç yattım migrenim tuttu günlerce
Bu geldiginde de lafin gecti bence paraya döksün bu isi diyor haha
Ayy ticaret dedin bizim ada'nın babası geldi aklıma ... bi kere demiş , ücret alıyor mu ? eee almıyorsa niye yapıyor![]()
Demir icin ne yazdi ??Tamam canım eşim bugün geliyor ankaraya gitti gece, hemen aldıracam. Demir içinde yazdı bir şey sanırım.
Minnakim iyiyim cok sukur sen nasilsin yoktun bi ara gözlerim aradi seniadaa
nassın?
Aksamada esimle kizimla yuruyuse çıkıyorum fena degil 40 dakikada oyle yuruyorum
bende yayıldım kaldım ... ama cepte sabah yürüyüşüm var ...
Ahu060812 50 dk yürüyüş ... dünkü yolun aynısı ama 2 dk yavaşlamışım bugün
![]()
Bi memlekete gidem gelem spor icin seni karsima alacam seni geçecemmmm çıtır çıtırAusencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik
7 de kalksam hayli hayli yeter bana
Minnakim iyiyim cok sukur sen nasilsin yoktun bi ara gözlerim aradi seni![]()
Ben ac olunca kilo veremiyorum anladim bunu....Elimde değil dibe çöktüm öyle böyle değil. Gercekten büyük hayal kırıklığı. Hadi bugün 1 kilo gitsin inanmam da buna. 72 olucam o da -500 demek geçen haftaya göre. 500 gr için mi bir haftadır açım ben. Resmen aç yattım migrenim tuttu günlerce
bende oluyor , ama ben göbeğime bakıyorumyalnız değilsin kuzum
![]()
bu aralar yapamıyorum ki, sade boş konuşma benim ki, ama çok istiyorum yapmayı, çabuk git gel, memleketime selam söyleBi memlekete gidem gelem spor icin seni karsima alacam seni geçecemmmm çıtır çıtır)))
hadi hadi küstün sen itiraf et![]()
kaptan böyle çağrı yaptı koştum geldim
iyiyim bende sağol,işlerim yoğundu biraz hala yoğunda hasretinize dayanamadım![]()
şişmanım şişman
Soylerim kuzummmbu aralar yapamıyorum ki, sade boş konuşma benim ki, ama çok istiyorum yapmayı, çabuk git gel, memleketime selam söyle![]()
ben memlekete yıllar oldu gitmeyeli kuzum, ailem istanbuldaSoylerim kuzummm) siz bu yaz gitmiyormusunuz..
Bu geldiginde de lafin gecti bence paraya döksün bu isi diyor haha![]()
Ausencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik
7 de kalksam hayli hayli yeter bana
![]()
kaptan böyle çağrı yaptı koştum geldim
iyiyim bende sağol,işlerim yoğundu biraz hala yoğunda hasretinize dayanamadım![]()
beklenen halam nihayet teşrif etti![]()
sabah saat 7 gibi kalkıp 35 dk sporumu yapıp, duşumu alıp hazırlanıp işe gitmek, zaten kahvaltımı iş yerinde yapıyorum, böyle bir plan yapabildim ancakEllerinden öperimeşim de diyor :))) erkek kafası hep aynı demek
Ben şimdi balıklama atlamayayım ... saat bana uyar ... ihtiyaç bölgem tam da oralar ... hepsi müsait :))
sadece bi bakayım yapabileceğim bi şey mi ? tamamsa yarın başlarızzzzzz
![]()
hadi hadi küstün sen itiraf et![]()
şişmanım şişman![]()