Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elimde değil dibe çöktüm öyle böyle değil. Gercekten büyük hayal kırıklığı. Hadi bugün 1 kilo gitsin inanmam da buna. 72 olucam o da -500 demek geçen haftaya göre. 500 gr için mi bir haftadır açım ben. Resmen aç yattım migrenim tuttu günlerce

tam cevap yazacaktım işim çıktı, kuzum hakikaten çok sinir bozucu bir durum, seni çok iyi anlıyorum, bu pazartesi 300 gr artım vardı ve ona moralim bozulmuştu, ama şu an 1,6 kg eksideyim, arada 3 gün geçti.

şimdi sen şöyle düşün, bu kilolar senin direnen gıcık kiloların, dikkat edip bu direnci kırmalısın, nasılsa daha sonra tıkır tıkır gidecek kilolar...

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

bende yayıldım kaldım ... ama cepte sabah yürüyüşüm var ...

Ahu060812 Ahu060812 50 dk yürüyüş ... dünkü yolun aynısı ama 2 dk yavaşlamışım bugün :confused:
Aksamada esimle kizimla yuruyuse çıkıyorum fena degil 40 dakikada oyle yuruyorum ;)))

Sen yapmissin cepte spor ;)

Ausencia Ausencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik:confused:

7 de kalksam hayli hayli yeter bana
Bi memlekete gidem gelem spor icin seni karsima alacam seni geçecemmmm çıtır çıtır ;))))

Minnakim iyiyim cok sukur sen nasilsin yoktun bi ara gözlerim aradi seni :KK200:
images

kaptan böyle çağrı yaptı koştum geldim :KK55::KK70:
iyiyim bende sağol,işlerim yoğundu biraz hala yoğunda hasretinize dayanamadım:KK200:

Elimde değil dibe çöktüm öyle böyle değil. Gercekten büyük hayal kırıklığı. Hadi bugün 1 kilo gitsin inanmam da buna. 72 olucam o da -500 demek geçen haftaya göre. 500 gr için mi bir haftadır açım ben. Resmen aç yattım migrenim tuttu günlerce
Ben ac olunca kilo veremiyorum anladim bunu....

Bu geldiginde de lafin gecti bence paraya döksün bu isi diyor haha:KK70:

Ellerinden öperim :halay: eşim de diyor :))) erkek kafası hep aynı demek

Ausencia Ausencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik:confused:

7 de kalksam hayli hayli yeter bana

Ben şimdi balıklama atlamayayım ... saat bana uyar ... ihtiyaç bölgem tam da oralar ... hepsi müsait :))

sadece bi bakayım yapabileceğim bi şey mi ? tamamsa yarın başlarızzzzzz

images

kaptan böyle çağrı yaptı koştum geldim :KK55::KK70:
iyiyim bende sağol,işlerim yoğundu biraz hala yoğunda hasretinize dayanamadım:KK200:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

beklenen halam nihayet teşrif etti:KK70:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Ellerinden öperim :halay: eşim de diyor :))) erkek kafası hep aynı demek

Ben şimdi balıklama atlamayayım ... saat bana uyar ... ihtiyaç bölgem tam da oralar ... hepsi müsait :))

sadece bi bakayım yapabileceğim bi şey mi ? tamamsa yarın başlarızzzzzz

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
sabah saat 7 gibi kalkıp 35 dk sporumu yapıp, duşumu alıp hazırlanıp işe gitmek, zaten kahvaltımı iş yerinde yapıyorum, böyle bir plan yapabildim ancak

Back
X