Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia
Hayirli aksamlar herkese
Bugun okudum hep ama yazamadim.
Bende sok diyetlere karsiyim.
Az az ama saglikli verelim ki almayalim sonra .
Sevgili minnak kaptanim
Kilomu bildireyim.
Gecen hafta: 76
Bu hafta. :73.6
Fark. : 2.4
Yuzdeyi hesaplayi yazarim simdi
Çooook iyi:KK9::KK9::KK9:

tadı nasıl oldu?

tadı nasıl canım. ben hiç yapmadım da merak ediyorum vicdan çorbasını.

inşallah olursun tatlım:KK19:

ödem mi var ki?

benim de halam bugün geldi. fenayım:ruh:

çarşı evine çok yakın sanırım.
Tadı güzel öyle rahatsı edici bir yanı yok diyorum ya normal zamanda bile yapıp birsz tuz ekleyerek çırba niyetine içilebilir.

Ausencia Ausencia
Hayirli aksamlar herkese
Bugun okudum hep ama yazamadim.
Bende sok diyetlere karsiyim.
Az az ama saglikli verelim ki almayalim sonra .
Sevgili minnak kaptanim
Kilomu bildireyim.
Gecen hafta: 76
Bu hafta. :73.6
Fark. : 2.4
Yuzdeyi hesaplayi yazarim simdi
Ay ne güzel bir sonuç maşallah, tebrikler:KK9:

Dur kaptanim daha yeni cay icmeye basladim :KK70:

Ben de tam elimde çay bardağıyla gördüm mesajı bür an bıraksam mı diye düşündüm :KK70:

Tadı güzel öyle rahatsı edici bir yanı yok diyorum ya normal zamanda bile yapıp birsz tuz ekleyerek çırba niyetine içilebilir.
orijinal tarifinde maydanoz nane dereotu her birinden 1 er demet. çok keskin bir tadı olur diye düşünmüştüm de. yoksa onları daha az mı koydun canım?

Benim pek agrim olmuyor ama bazen bende fena oluyorum
benim bütün vücudum etkileniyor. ben de miyom var. ee tabi kilo da olunca malum hormon dengesi de zayıflara göre farklı oluyor. acayibim şu an:KK43: gözüm bir şey görmüyor.

Eve geldim tartıma kavuştum :rolleyes:akşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle :rolleyes:
Yarın sabah atibiyotikte bitiyor çok şükkür.... inşallah haftaya daha iyi bir performans sergilerim :dua:
Sarayca Sarayca kuzum durumlar nasıl senden bu hafta ümitliyim ben sabah tartımı tahmin edemiyorum inşallah güzel olur sana destek olurum :KK19:

Eve geldim tartıma kavuştum :rolleyes:akşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle :rolleyes:
Yarın sabah atibiyotikte bitiyor çok şükkür.... inşallah haftaya daha iyi bir performans sergilerim :dua:
Sarayca Sarayca kuzum durumlar nasıl senden bu hafta ümitliyim ben sabah tartımı tahmin edemiyorum inşallah güzel olur sana destek olurum :KK19:

çok güzel. ne güzel eksidesin yani

Back
X