- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degisimiz harika tebriklerrrrrOyyy oyyyy de bakam bana kaç Kilosun
Ablacimiyiyim çok şükür, sıcakta bunalıyorum bi tek, sen nasılsın
![]()
sulu kuru karıştırırım her türlü içerim bacım.![]()
![]()
![]()
![]()
Sana da afiyet olsun canım.
Ben sütlü Nescafe içtim.
Onu sade içemiyorum ama Türk kahvesini sade içiyorum.
8 senedir çapaklanma sorunu yaşatmadı bana hiç lens. hatta sık sık da uyuruz kendisiyle mışıl mışılyanlış biliyorum ama oluyor ne yapayım. sabahına da ekstra bir çapaklanma sorunu yaşamıyorum. bende durum ne olur anca hamilelikte anlarım, ki şu an evli bile değilim
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun.
ben de güya leslie yapayım diyordum ama halam izin vermiyor. fena yaptı beni. geceye kadar yolu var napayım artık.Bende içiyorum şimdi bitsin spor yapcemm
Ausencia kaptanicem
senin tartın ne gıcık ya hep az gösteriyorAz once tardildim 73.9olmusum.
Tarti bozukmu diye esim tartildi esim ayni ciktie
![]()
@Ausencia veAhu060812 kaptanicelerim
mekik. ama az daha incel ondan sonra yap. çünkü şimdi vücut yağlıyken yağ tabakası kasın altında kalır olmaz. beli yana çevirmeli hareketler de yapabilirsin canım.Benim sezeryandan dolayi bi gobegim var.
Onun nicin hangi sporlari yapabilirim.???
plank tavsiye ederim.@Ausencia veAhu060812 kaptanicelerim
Benim sezeryandan dolayi bi gobegim var.
Onun nicin hangi sporlari yapabilirim.???
Mısafirim uzak yollandan geliyor eski evde kalmak istiyor zaten bizimde oraya taşınma vakti geldi gećiyor hatta orası burdan hareketli gecer bakalım bana spor olacak mı tartımıda yanıma aldım![]()
Misafirlikte sıfır kacamak 12 kiraz olayı kapattıkakşam menüsü belli de geç yenecek o canımı sıkıyor
![]()
Kız Fulya halana ne yap leslının
Yoksa zayıflıyacanımı kıskanıyor
Neysem canım karatayda yazıyon bakıyom arada
Ausencia tebrıkler başarı hıkayenı okudumda
Bu kıloda bu kıloyu vermen büyük başarı
Bas donmesı halsızlık yasadınmı
Bır de sabah ıctıgın karışım ne ıcın
Ayrıca tez zamanda ıstedıgın olur ınsallah
5 çocuklu tecrubelı bır teyzede ben olurum
Sevgılerle
Ya kusura bakmada halan metobolızma ne alakabu halam bütün metabolizmamı değiştiriyor yaa![]()
ne güzel bugün çarşıda işim de vardı dışarı çıkacaktım. ama sabah öyle fena kalktım ki gezmeye çıkamadım. ne güzel yürüyüş yapacaktım. dökülüyorum resmenvücut ayarlarım şaştı valla. şimdi de 1 kupa limonlu civanperçemi çayı içtim. leslie yapayım diyorum ama halim yok. neyse
![]()
Allah ne deyım bensüpersin ne güzel kurtarmışsın
r.... nin 7. takımdaki adı: halam geldine bileyim kıskanıyor herhalde izin vermiyor
![]()
Yaprak sarması ve kuabiye ceşitlileri vardı yemedim kadına birde aniden gittik iyiki öyle olmuşsüpersin ne güzel kurtarmışsın
r.... nin 7. takımdaki adı: halam geldine bileyim kıskanıyor herhalde izin vermiyor
![]()
Allah ne deyım ben
Kılo bahane kk şahane 40 ımda halayıda ögrendım ya
Yaprak sarması ve kuabiye ceşitlileri vardı yemedim kadına birde aniden gittik iyiki öyle olmuşçaydan sonra meyve vardı tamda ara öğün vaktiydi çok güzel oldu
![]()
Akşamıda sıfır kaçamakla kapatırsam çok güzel olcak![]()
Bizim buralarda eskiden kadınlar erkekli yada yabancı küçük çocuklu bir ortam olursa kimse anlamasın diye bu gibi bir şifremeleme yapmıslar bende bu takıma gelmeden önce sadece biz biliriz bunu zannederdim önceleri işi çözmeye çalışırken bu bizim hala demiştimAllah ne deyım ben
Kılo bahane kk şahane 40 ımda halayıda ögrendım ya
Bizim buralarda eskiden kadınlar erkekli yada yabancı küçük çocuklu bir ortam olursa kimse anlamasın diye bu gibi bir şifremeleme yapmıslar bende bu takıma gelmeden önce sadece biz biliriz bunu zannederdim önceleri işi çözmeye çalışırken bu bizim hala demiştimmesala benim görümcem kızım küçüktü anlamasın diye bu kızın halası geldimi diye sordu kızımda yanımdasın ya dedi
![]()
Yıne olmadıben de kızlar arada halam gelecek yok halam geldi yok halamın gitmesini bekliyorum diye yazışıyorlardı. aman diyordum ne bu halalar. hepsinin de halası mı gelecek niye geriliyorlar falan diye. en son birinin yazısında çaktım
aman dedim bu hala benim bildiğim hala değil
sen de öğren şifrede sınır yok
![]()
Tesekuurler ortim onlarida yapayim.ben de güya leslie yapayım diyordum ama halam izin vermiyor. fena yaptı beni. geceye kadar yolu var napayım artık.
senin tartın ne gıcık ya hep az gösteriyor
mekik. ama az daha incel ondan sonra yap. çünkü şimdi vücut yağlıyken yağ tabakası kasın altında kalır olmaz. beli yana çevirmeli hareketler de yapabilirsin canım.