Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sana da afiyet olsun canım.
Ben sütlü Nescafe içtim.
Onu sade içemiyorum ama Türk kahvesini sade içiyorum.
sulu kuru karıştırırım her türlü içerim bacım.
bunu da türk kahvesini de sade içerim.
aslında bu kolayıma geliyor diye yoksa türk kahvesi sade olarak çok faydalı ve ben içerim. tembelliği bırakıp türk kahvesini de içeyim arada.
sana da afiyet olsun. sütsüz olunca da başka güzel be kahve. sütlüsü de doyurucu olur. bazen kafein komasına girmiyim diye kafeinsiz olanı da içiyorum oda var evde.
hatta filtre kahvem var. sade ve vanilyalı ama vanilyalısını sevmedim sadesi bitti biticek.
ayrıca ben soguk kahveli sütü de çok severim. acayip güzel oluyor sıcak günlerde.
her türlü kahve içilir :D

8 senedir çapaklanma sorunu yaşatmadı bana hiç lens. hatta sık sık da uyuruz kendisiyle mışıl mışıl :KK70: yanlış biliyorum ama oluyor ne yapayım. sabahına da ekstra bir çapaklanma sorunu yaşamıyorum. bende durum ne olur anca hamilelikte anlarım, ki şu an evli bile değilim :KK70: :KK70: :KK70:

bende genel olarak bi kıllık var kesin. o yüzden. yoksa seninki normal eminim.
eskiden bende arada yatardım kendisi ile olurdu çapak ama bu kadar olmazdı.
ben 39 oldum 40 MErdiven dayadım. belki ondandır. sen belliki gençsin daha.
kısmetse ve istiyorsan bi gün evlenirsin de umarım. hiç bi zaman geç değil emin ol ;)

Bende içiyorum şimdi bitsin spor yapcemm
ben de güya leslie yapayım diyordum ama halam izin vermiyor. fena yaptı beni. geceye kadar yolu var napayım artık.

Az once tardildim 73.9olmusum.
Tarti bozukmu diye esim tartildi esim ayni cikti:halay::halay:e:halay::halay:
senin tartın ne gıcık ya hep az gösteriyor:KK53::KK53::KK53:

@Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 kaptanicelerim
Benim sezeryandan dolayi bi gobegim var.
Onun nicin hangi sporlari yapabilirim.???
mekik. ama az daha incel ondan sonra yap. çünkü şimdi vücut yağlıyken yağ tabakası kasın altında kalır olmaz. beli yana çevirmeli hareketler de yapabilirsin canım.

Ausencia Ausencia tebrıkler başarı hıkayenı okudumda
Bu kıloda bu kıloyu vermen büyük başarı
Bas donmesı halsızlık yasadınmı
Bır de sabah ıctıgın karışım ne ıcın

Ayrıca tez zamanda ıstedıgın olur ınsallah
5 çocuklu tecrubelı bır teyzede ben olurum
Sevgılerle

@Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 kaptanicelerim
Benim sezeryandan dolayi bi gobegim var.
Onun nicin hangi sporlari yapabilirim.???
plank tavsiye ederim.
netten araştırabilirsin.
bende sezaryenliyim. bi ara epey yaptım plank. karın kaslarını hedeflemiyor gibi görünebilir ama acayp agrıyordu kaslarım.
hatta birazdazorluyor. çok uzun tutmamalı 20 sn lik 3 x3 set yeterli günlük olarak.

Mısafirim uzak yollandan geliyor eski evde kalmak istiyor zaten bizimde oraya taşınma vakti geldi gećiyor hatta orası burdan hareketli gecer bakalım bana spor olacak mı tartımıda yanıma aldım :rolleyes:
Misafirlikte sıfır kacamak 12 kiraz olayı kapattık :rolleyes:akşam menüsü belli de geç yenecek o canımı sıkıyor :işsiz:

bu halam bütün metabolizmamı değiştiriyor yaa:mad::mad::mad:

ne güzel bugün çarşıda işim de vardı dışarı çıkacaktım. ama sabah öyle fena kalktım ki gezmeye çıkamadım. ne güzel yürüyüş yapacaktım. dökülüyorum resmen:KK20: vücut ayarlarım şaştı valla. şimdi de 1 kupa limonlu civanperçemi çayı içtim. leslie yapayım diyorum ama halim yok. neyse:işsiz:

Mısafirim uzak yollandan geliyor eski evde kalmak istiyor zaten bizimde oraya taşınma vakti geldi gećiyor hatta orası burdan hareketli gecer bakalım bana spor olacak mı tartımıda yanıma aldım :rolleyes:
Misafirlikte sıfır kacamak 12 kiraz olayı kapattık :rolleyes:akşam menüsü belli de geç yenecek o canımı sıkıyor :işsiz:

süpersin ne güzel kurtarmışsın:21::21::21:

Kız Fulya halana ne yap leslının
Yoksa zayıflıyacanımı kıskanıyor
Neysem canım karatayda yazıyon bakıyom arada

r.... nin 7. takımdaki adı: halam geldi:KK70::KK70::KK70: ne bileyim kıskanıyor herhalde izin vermiyor:-)

bu halam bütün metabolizmamı değiştiriyor yaa:mad::mad::mad:

ne güzel bugün çarşıda işim de vardı dışarı çıkacaktım. ama sabah öyle fena kalktım ki gezmeye çıkamadım. ne güzel yürüyüş yapacaktım. dökülüyorum resmen:KK20: vücut ayarlarım şaştı valla. şimdi de 1 kupa limonlu civanperçemi çayı içtim. leslie yapayım diyorum ama halim yok. neyse:işsiz:
Ya kusura bakmada halan metobolızma ne alaka
Ben cokmu yaslandım acaba

süpersin ne güzel kurtarmışsın:21::21::21:

r.... nin 7. takımdaki adı: halam geldi:KK70::KK70::KK70: ne bileyim kıskanıyor herhalde izin vermiyor:-)
Yaprak sarması ve kuabiye ceşitlileri vardı yemedim kadına birde aniden gittik iyiki öyle olmuş:cool:çaydan sonra meyve vardı tamda ara öğün vaktiydi çok güzel oldu :rolleyes:
Akşamıda sıfır kaçamakla kapatırsam çok güzel olcak :KK66:

Allah ne deyım ben
Kılo bahane kk şahane 40 ımda halayıda ögrendım ya

:KK70::KK70::KK70: ben de kızlar arada halam gelecek yok halam geldi yok halamın gitmesini bekliyorum diye yazışıyorlardı. aman diyordum ne bu halalar. hepsinin de halası mı gelecek niye geriliyorlar falan diye. en son birinin yazısında çaktım:-) aman dedim bu hala benim bildiğim hala değil:confused::confused::confused: sen de öğren şifrede sınır yok:halay::halay::halay:

Yaprak sarması ve kuabiye ceşitlileri vardı yemedim kadına birde aniden gittik iyiki öyle olmuş:cool:çaydan sonra meyve vardı tamda ara öğün vaktiydi çok güzel oldu :rolleyes:
Akşamıda sıfır kaçamakla kapatırsam çok güzel olcak :KK66:

kapatırsın canım hiç takılma. çok güzel gidiyorsun sen maşallah:nazar::nazar::nazar:

Allah ne deyım ben
Kılo bahane kk şahane 40 ımda halayıda ögrendım ya
Bizim buralarda eskiden kadınlar erkekli yada yabancı küçük çocuklu bir ortam olursa kimse anlamasın diye bu gibi bir şifremeleme yapmıslar bende bu takıma gelmeden önce sadece biz biliriz bunu zannederdim önceleri işi çözmeye çalışırken bu bizim hala demiştim :rolleyes:mesala benim görümcem kızım küçüktü anlamasın diye bu kızın halası geldimi diye sordu kızımda yanımdasın ya dedi :KK70:

Bizim buralarda eskiden kadınlar erkekli yada yabancı küçük çocuklu bir ortam olursa kimse anlamasın diye bu gibi bir şifremeleme yapmıslar bende bu takıma gelmeden önce sadece biz biliriz bunu zannederdim önceleri işi çözmeye çalışırken bu bizim hala demiştim :rolleyes:mesala benim görümcem kızım küçüktü anlamasın diye bu kızın halası geldimi diye sordu kızımda yanımdasın ya dedi :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: ben de kızlar arada halam gelecek yok halam geldi yok halamın gitmesini bekliyorum diye yazışıyorlardı. aman diyordum ne bu halalar. hepsinin de halası mı gelecek niye geriliyorlar falan diye. en son birinin yazısında çaktım:-) aman dedim bu hala benim bildiğim hala değil:confused::confused::confused: sen de öğren şifrede sınır yok:halay::halay::halay:
Yıne olmadı
Benım halam yok yuppıııı

ben de güya leslie yapayım diyordum ama halam izin vermiyor. fena yaptı beni. geceye kadar yolu var napayım artık.

senin tartın ne gıcık ya hep az gösteriyor:KK53::KK53::KK53:

mekik. ama az daha incel ondan sonra yap. çünkü şimdi vücut yağlıyken yağ tabakası kasın altında kalır olmaz. beli yana çevirmeli hareketler de yapabilirsin canım.
Tesekuurler ortim onlarida yapayim.
Orticim bugun niyetliyim ve gece sadece sebze ve yumurta yedum sanirim bu yuzden tarti bu sekilde

Back
X