Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldimmmmmmmmm . Telefonları alıp otogara İzmit arabalarına verdim . Tabii bunun için önce tanıdık şöför bulundu :deli:
Şimdi aradı ulaşmış eline ... yahu kendimi tel. olmadan ''eee napcaz? şimdi :KK49: '' boşluğunda hissettim diyor .. Ahh ahh unuttu benim adam 80 lerin çocuğu olduğumuzu , ankesörlü telefonlara kartlar geldiği zaman bocalayan nesiliz biz peeeeh :KK70::KK70::KK70:

Neyse , ordan markete geçtim .. Bu hafta bir Umay detoksu patlatmaya karar verdim de :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bir ikisi modifiye malzemelerimi aldım ..

Bu haftaya ............................

upload_2017-7-9_11-42-44.webp
Tam teçhizat hazırım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın çıtır hatunlaaaar:KK54: 1 günde özledim buraları:KK45:
Dünki menüm
Kahvaltı(09:00)
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3 çeri
tere,roka,dereotu

Öğlen(12:00)
1 kase yoğurt
1 parça haşlanmış tavuk
salata

Akşam(18:30)
ızgara köfte
1 bardak ayran

Su: 3 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş+40 dk voleybol Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia voleybolu nasıl puanlayacaksınız çok merak ettim :halay:

Nasıl güzel bir menü :KK68:

evin neresinden başlasam diye düşünüyorum, :deli: :deli:

bırak dağınık kalsın diyesim geldi :KK70::KK70::KK70:

Evet ablacim bakalım :KK68:

Fatma ablam doyamadı :KK53:

Benim için fark etmez her türlü yeniyorum zaten :mapus:

o zaman bu cuma cici kilolarınızla bir kapışma izlemek çok keyifli olacak :rolleyes:

Senden kurtuluş yok anlaşıldı:rolleyes: misafirin bir programinina bakayım bir ara yürürüm artık :rolleyes:

eeeee bi zahmet ... misafirle yürü yahu ... misafir ummuduğunu değil bulduğunu yürürmüş :KK70:

Günaydın çıtır hatunlaaaar:KK54: 1 günde özledim buraları:KK45:
Dünki menüm
Kahvaltı(09:00)
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3 çeri
tere,roka,dereotu

Öğlen(12:00)
1 kase yoğurt
1 parça haşlanmış tavuk
salata

Akşam(18:30)
ızgara köfte
1 bardak ayran

Su: 3 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş+40 dk voleybol Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia voleybolu nasıl puanlayacaksınız çok merak ettim :halay:

bende özledimmm bendeeeee ....
Voleybolun şu an elimdeeeee...
Ahunun takımı olduğunu hatırlamak isterimmmmm
Puan yok sana bu sistemdeeeeee :KK70::KK70::KK70::KK70:

menü çok iyi beeee hayriş ... çok mu çok iyisin ?

Hayırlı sabahlar
Mutlu pazarlar hanımlar
P

sana da canımmm :KK200:

Sen yeterki işte ablam ben yine yenerim :KK37:

Betulina Betulina kız tontiş mi oldun sen :KK53:

heeeee seni arıyordu o da fellik fellik :KK70:

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

1. Ahu060812 Ahu060812 TAKIM KAPTANI .:spor:
  2. igdedali igdedali
  3. Nefs Nefs
  4. 60kiloyum 60kiloyum
  5. Antepia27 Antepia27
  6. Bonus Bonus
  7. koza16 koza16
  8. ecemavi ecemavi
  9. @eflalim
  10. irmae irmae

AUSUN KASIRGALARI

1. Ausencia Ausencia TAKIM KAPTANI.:spor:
  2. suspushanimcim suspushanimcim
  3. @_SARAYCA_
  4. ada81 ada81
  5. Efser Efser
  6. ErSeSi ErSeSi
  7. Nare83 Nare83
  8. saydin78 saydin78
  9. @Sherrysherrylady
  10. Mor Vampirella Mor Vampirella

Bugün son gün . Müspet menfii .. yarışta varım / yokum demeyenleri listeden çıkarmak zorundayım .
Sanırım bu konuda bir tek koza16 koza16 ve ErSeSi ErSeSi ve @eflalim den ses çıkmadı .

Aynı grupların kilo verme yüzdeleri de alınacaktır bu hafta .

Ne taraftan bakıyorsun mavişim ?
Allah kolaylık versin kesene göre güzel bir ev bulursun inş :KK68:

Amin Yenimahalle civarı

Ersag'ın masaj kremi var efserim dün sürdürmüştüm 1-2 saate pek kalmamıştı agrı şimdi tekrar sürdürttüm birazdan yumşar inşallah ..

Geçen yıl Niğdede ince ince esen rüzgarda girmişti mubarek hala çıkmadı az bir esse direk aynı yer tutuluyor :KK43:.
Geçmiş olsun bacım
Geçen yılki beyaz elbise daha iyiydi bence ... 55 kilosun siyaha ne gerek var :-).
Moda nisadan bende alış veriş yapıyorum , memnunum ...

Bayram öncesi kızım netden yurtdışından bi elbise begendi benden çok begendim . Yurt dışı diye istemedi sonra netde butiklerden birinde görddük istedik aman allahım elbiseye şok olduk geri gönderdik gelende çok farklı değildi :KK43:. Gitti okadar para iadeside yokmuş başta araştırmamış yavrum :KK43:. Modanisada böylr bişi yaşamadım dogrusu netden pek alış veriş yapmam nadir ellerimle dokunup üstümde görmedikçe :KK43:.
Aynı ben ama alışverişi hic sevmem biri bana göre alsada giy dese

Ben kalkıp piknik işine bakayım . Akşsm kaynımla konuşurken bizimki pat diye attı ortaya "yarın kahvaltıyıda sonrasında mangalıda mavi gölde yapalım " diye .kaynıma moral olsun diye :KK43:.

Daha evvel bahsettimi size bilmiyorum . Kaynımın böbrekte taş vardı,3-4 ay önce ameliyatla aldık demişlerdi. Alınmamış sanırım :KK43:. O da öyle bir yerdeymişki bir kaç ay içinde böbreği bitirmiş :KK43:.
Şindi tekrar ameliyat olacak muhtemeken böbreginin birisi alınacak :KK43:.

Fakat üzüldüğüm başka bir konuda ilk ameliyat beklediği hastane dış kapıydı , sonra benim nefrolok dr. Tavsiyesiyle hacettepede başka bir prof dr. Götürdük .
Şu egosu tavan yapan fakat insanlıktan bi haber dr lardan :KK43:. 10 bin tl vermeyip hastanede ameliyatı yap diyince başından savdı sanırım .
Eşimle baya tartışmaları oldu . Oyaladı bizi . Sonra benim dr araya girince tamam ben yapıcam ameliyatı en iyi şekilde dedi .
taş o ilk ameliyatta alınmadığı büyük ihtimal aynı 1,5 cm taş duruyor çünki , alındı diye boşa ameliyat edip gönderildi diye düşünüyoruz . Boyle olunca ben yapmadım asistanlar yaptı ameliyatı diyormuş :). Eşim dava açacak .
Eğer o dönem bilseydik alınmadı başka yerde çaresine baktırırdık bu dönemde böbrek gitti abimin :KK43:.

Çok üzüldüm bizimde istemedende olsa bu sürece etkimiz oldu diye :KK43:....
Bende çok üzüldüm bu nasil doktorluk nasıl insanlık

Geldimmmmmmmmm . Telefonları alıp otogara İzmit arabalarına verdim . Tabii bunun için önce tanıdık şöför bulundu :deli:
Şimdi aradı ulaşmış eline ... yahu kendimi tel. olmadan ''eee napcaz? şimdi :KK49: '' boşluğunda hissettim diyor .. Ahh ahh unuttu benim adam 80 lerin çocuğu olduğumuzu , ankesörlü telefonlara kartlar geldiği zaman bocalayan nesiliz biz peeeeh :KK70::KK70::KK70:

Neyse , ordan markete geçtim .. Bu hafta bir Umay detoksu patlatmaya karar verdim de :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bir ikisi modifiye malzemelerimi aldım ..

Bu haftaya ............................

Eki Görüntüle 2018268 Tam teçhizat hazırım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kaptanım dikkat et kendine

Amin Yenimahalle civarı

Geçmiş olsun bacım

Aynı ben ama alışverişi hic sevmem biri bana göre alsada giy dese

Bende çok üzüldüm bu nasil doktorluk nasıl insanlık

Kaptanım dikkat et kendine

Ecem inan bana kendimi hiç olmadığım kadar sağlıklı ve enerji dolu hissediyorum ... :halay:

Detoksun spor programına uymayacağım bu sefer , o konuda akıllandım ..sadece menüsünü yapacağım .

Tasiyon8/5 yorgun vede halsizim ev aramak ne kadar zor Rabbim yardım etsin arayanlara

Aminnnnnnnnnnn . bu sabah mesajını okuyunca dua ettim senin için . İnşşalah en kısa sürede en aklına gönlüne yatkın olan çıkar karşına

Back
X