Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Duymamis gibi yap abla.
Simdi tepki koysan ayni binadasin.
Daha bi sikintilar olacak.
Araya sogukluk girecek falan.
Meyve veren agaci taslarlarmis sizinki de o hesap.
Bosverin sizi taslasinlar ama siz kendi kalitenizi ortaya koymus olursunuz tepkisiz kalarak.
Bi ara bnm kv dede oyle bisey oldu.
Ben inadina ona cok iyi davrandim sonra utandi, pisman oldu yaptigina
Tam zıt cevaplar vermisiz..
:KK48::KK48:
Ben yapamıyorum hiç ama..
Yanii kizdiysam kirildiysam duygum çok nettir..
Haa bu sadece koca tarafi falan değildir kendi ailem arkadaslarim iş arkadaslarim icinde geçerlidir...

Oyy oyy yaa şimdi siz bi binadasiniz ya hani kv hep mi böyle seni ona onu sana mı konuşur.
Yoksa elti miydi konusan :KK11:
İşin özü şu ben evde degilim kuzum tlf eltim acık unutu bende dinlemiş bulundum tabi 18 dakki farkında degilllerdi ses gidip gidip geliyordu aradaki cümleleri duymadım ama benim hakkında oldugu kesin çunkü mevzu aynı onlar hepsini dinledigimi zanecekki panikten hem kv hem elti aradılar benim tepkimi ölcmek için arkasında eltimin annesi aynı mahalledeyiz oda kontörelw geliyor 3 gündür burdayım gelmedi ne hikmetse bugün geldi pirelendim

İşin özü şu ben evde degilim kuzum tlf eltim acık unutu bende dinlemiş bulundum tabi 18 dakki farkında degilllerdi ses gidip gidip geliyordu aradaki cümleleri duymadım ama benim hakkında oldugu kesin çunkü mevzu aynı onlar hepsini dinledigimi zanecekki panikten hem kv hem elti aradılar benim tepkimi ölcmek için arkasında eltimin annesi aynı mahalledeyiz oda kontörelw geliyor 3 gündür burdayım gelmedi ne hikmetse bugün geldi pirelendim

Bildiğini duyduğunu bilsinler...
Tavır koyabilirsin yavaş yavaş kendini çek.
20 yıl çok uzun neler yasamissindir..
Kendi uzup yemeğe falan saldırma sakın.
Herkesin başına gelebilecek bişey üzülme boşver.
Belki kv ile gezmekten kurtulursun ;) ;)

haklısın canım sıcak olunca canım daha da istiyor. ve bıraktım gitti dondurmayı da suandan ıtıbaren nadır yada hıc olmaz ınss. dunku menumu yzamayacagım karısıktı ve canım cok sıkkındı cocugum dustu kası yarıldı kahvaltıya mısafırım var aksam pıknık ısıne gırısınce hem yorucu hemde cocok dusunce kabus gıbı gun bıttı. bugun gguzel menumle olmaya devam edecegım.

bu arada takımı senı ve @igdedali yı cok tebrık ederım:)
Çok geçmiş olsun canım
Selamlar arkadaşlar
Çok değişik bir haftasonu brıaktım arkadamda.. Düğünümüz vardı, kuziş evlendi..Değerli bir büyüğümüz beyin kanaması geçirdi, yoğun bakımda.. babannem geldi bizde, hastabakıcılık oynuyoruz vs. vs.
Bir türlü fırsat bulup gelemedim.
Diyette tüm bu yoğunlukta gümbürtüye gitti :olamaz:
Bugün yine bismillah başlangıç dedim, ama iştahım öyle açıkki, bir lokantaya gidip herşeyi yiyesim var. Neden böyleyim diye anlamaya çalışırken regl 7-8 gün önce geliverdi :KK43:
Geçmiş olsun canım
sıvı alımının su+detoks suları+bitkisel çaylar vücudun ihtiyacından fazla olması durumu da ödem yapar ..bunu hep söylerim.
damacana damacana değil , ihtiyacımız kadar 2.5 lt yi geçmesin sıvı alımın canım
Bende öyle oldu işte geçen hafta, yeşil çay küründen şüpheleniyorum
duydugumu belli ettim tavrımla ama bire bir sizi duydum demedim onlar anladı hatta şuan korkmuş durumdalar bundan sonra ne yaparım onu bilmiyorun iste :rolleyes:
Ben direk söyler ve mesafemi koyarım. Bende aynı binadayım merhaba merhaba artık kv ile. Bizi üzen şeyler çoğu zaman hayrımıza oluyor. Senin onlarla arana mesafe koyman uzaklaşman için bir işaret bu bence :KK66:

Koşturmaca auuus geldiiii hanım :KK49:

Evin yolunu buldum şükür ... amaaaaan ne sıcak ... arkadaşın evi nefes alınmıyor ... balkon diyor , mübarek güneş tam balkonda ... küçük oda diyor ...oda hamamdan hallice :ruh::ruh::ruh:

dedim güzelim bi kahvenin kırk yıl hatrı var .... gidip evimin parkesini öpeyim :KK70:
Hahaha abla ya inşallah arkadaş üye değildir çok merak ediyorum acaba birbirini tanıyan ama burda üye olup kendilerinin normalde arkadas oldugunu bilmeyenler var mı :-) ne hayalperestim:KK72:

10 temmuz

Kahvaltı : Mantarlı omlet, peynir, domates, salatalık, 1 etimek, şekersiz çay

Ara: 3 kaşık yoğurtlu salatalık

Öğlen : 1 balık

Ara: Şekersiz kahve

Akşam (17:00) : Yarım tavuk dürüm, 1 ayran

Ara :1 dilim kavun

Spor : 5 mil leslie yapıcam
Su: 2 litre
İçecek : 2 kupa form çayı, 2 kupa yeşil çay

Bugünki menümü de yazıp az dinleneyimmmm.
Kahvaltı(06:00)
patatesli omlet accık:KK45:
1 kk peynir
5 zeytin
3 çeri

Ara(8:30)
4 badem
1 ceviz

Öğlen(12:00)
ızgara tavuk
ayran

Ara(15:30) tam şu an evet:-)
1 bardak süt
6 kiraz
3 erik

Akşama da kabağı haşlayıp yoğurtla yiyecem. Yemeğim hazır.
Su: 2 lt geçti
Sporu yazdım az önce. Ne kaldıııı.
Bugün kendimi değişik yemek tarifleri düşünürken buldum. Ve ton balıklı omlet nası olur dedim:confused: Evet yüzerken ton balıklı omlet canlandı gözümde:rolleyes:Bi deneyeceğim. Netten baktım varmış gerçekten böyle bişey. Eğer beğenirsem süper proteinli bi seçeneğim olacak:KK72:
Bişey daha vardı diyeceğimmmm. Hıh hatırladım kaptancım iki gözümün çiçeği geçen gün burada bitter çikolatanın cıss olmadığını söyledin sanki. Onun ölçüsü nedir. Ne kadara kadar iznimiz var bi de hele bişey deneyecem Ausencia Ausencia :KK70::KK70::KK70:
Bayılıyorum senin menülerine :KK68: bir şey akma takılıyor bu kullanıcı adın ilk kullanıcı adın mi yoksa baskaydi da değişti mi :KK51:

Back
X