Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne doğru dedin ya... resmen kayboluyorum ve yiyorum.. bak şimdi yine kaybolacaktım, işten pazara geçtim, pazar yaptım, yerleştirdim. geldim oturrdum. Bilgisayara bakıyorum, aklımda hep siz ve yediğin naneler.... Aynen senin dediğini düşündüm... Dedim tamam vaktin olmuyor simdi vaktin varken geç selam ver sohbet et.. belki bulaşırrrrrrrNana da şişkoooooooooAnnesi bana emanet etti onu ... eti senin kes kes at dedi
senle başedemiyorum kuzum benim , kaybolunca yiyorsun yani .. ne edeceğim sana tıp çaresiz![]()
efserim zayıfladğından bahsedip çatlıyor olmasınlarKızlar bir soru eltinizle kv sizi cekiştirse ve sizde bunu bire bir duysanız ne yaparsınız ......
ayyyyyyy menüye bakkkk ya, K I R K B İ N K E R E MAŞALLAHkahvaltı 08:30
1 dlm kaşar
2 tam ceviz
kahve
öglen 13:00
kıymalı kabak
1 kase yogurt
5 yarım ceviz
3 lt su+1 lt detoks suyu![]()
Pek öyle degildi ama motivasyonumu düşürdügü kesin :/efserim zayıfladğından bahsedip çatlıyor olmasınlar![]()
Fatmanurum eve döndün sanırım.
Menü veriyormusun ? Nasıl gidiyor nanişle yarış. Al artık şu rövanşı biliyon ben hep seni tutuyom
:
Yazdığını okudum okudum... ve tıbbın benim yüzümden caresiz kalmasına gönlüm razı olmadıNana da şişkoooooooooAnnesi bana emanet etti onu ... eti senin kes kes at dedi
senle başedemiyorum kuzum benim , kaybolunca yiyorsun yani .. ne edeceğim sana tıp çaresiz![]()
ayıp onların ayıbı, senin moti niye düşüyorPek öyle degildi ama motivasyonumu düşürdügü kesin :/
kız Fatmam, nasıl gidiyor. Ben çok yaramaz oldum...@aeb
Döndük canım geçen hafta menü vermiyorum ama dikkatliyim şükür
Evde.düzenimi oturtup inşallah. Düzenli menü veririm bu cuma günü kilo bildirimleri izde sonra manaya start vereceğiz kısmetse
Bilmemmi canı m desteğini yine beklerim
Sende maşallah yoğunsun
Hayırlı akşamlar
Yaparsın inşallah imkanların dahilinde.
Iyi aksamlar
60kiloyum ben sabahlari 6 7 en gec 8 de bitiyor yuruyusum. Hava serin mis gibi oluyor.
müsait olunca leslie yapıyordum aslında bugünlerde çok yoruluyorum. spor salonuna gitmeye vaktim yok canım.Sende leslieyi dene canim yada spor salonuna git