Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
1 yumurtadan tel peynirli omlet
Tulum peynir
Roka ve biraz yeşil biber
1.5 dilim kızarmış tambuğday ekmeği
1 bardak çay

Öğle
1 tabak Tavuklu salata
Yoğurt

Akşam Yemeğinden Kısa Süre Önce
Yarım şeftali
3 kuru incir

Akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası

Su 3 litre olacak bugün

Menumu yazayim.
Kaptanim ve sevgili arkadaslar simdiden affedin.
Insallah daha da olmaz.
Sabah
1seftali 4kuru kayisi

Kahvalti 10.40
Bi dilim kepekli ekmek
El ayasinin yarisi kadar kepekli ince koy ekmegi
2 zeytin
Domares
Yumurta salatasi bol acili

Ara
Bi elma
Bi iki catal karpuz
Biraz fistik

Aksam18.000
Bi tabak acili ciger
Bi kase yogurt
Bi iki lokma koy ekmeginden

Spor daha yok yarim saate yapicam.
Su 2litre olur yatasiya

Galiba daha 80lerdeyim
20170711_191103.webp

Cadi cıkmak istemedi bir türlü tartılara bakmaya cıkiyorum :)

Nana da şişkooooooooo :deli: Annesi bana emanet etti onu ... eti senin kes kes at dedi :KK70:

senle başedemiyorum kuzum benim , kaybolunca yiyorsun yani .. ne edeceğim sana tıp çaresiz :KK61:
ne doğru dedin ya... resmen kayboluyorum ve yiyorum.. bak şimdi yine kaybolacaktım, işten pazara geçtim, pazar yaptım, yerleştirdim. geldim oturrdum. Bilgisayara bakıyorum, aklımda hep siz ve yediğin naneler.... Aynen senin dediğini düşündüm... Dedim tamam vaktin olmuyor simdi vaktin varken geç selam ver sohbet et.. belki bulaşırrrrrrr:KK67:

@aeb
Fatmanurum eve döndün sanırım :KK66:.
Menü veriyormusun ? Nasıl gidiyor nanişle yarış :KK45:. Al artık şu rövanşı biliyon ben hep seni tutuyom :KK70::KK70::KK70::

Döndük canım geçen hafta menü vermiyorum ama dikkatliyim şükür
Evde.düzenimi oturtup inşallah. Düzenli menü veririm bu cuma günü kilo bildirimleri izde sonra manaya start vereceğiz kısmetse
Bilmemmi canı m desteğini yine beklerim
Sende maşallah yoğunsun
Hayırlı akşamlar

Nana da şişkooooooooo :deli: Annesi bana emanet etti onu ... eti senin kes kes at dedi :KK70:

senle başedemiyorum kuzum benim , kaybolunca yiyorsun yani .. ne edeceğim sana tıp çaresiz :KK61:
Yazdığını okudum okudum... ve tıbbın benim yüzümden caresiz kalmasına gönlüm razı olmadıo_O Maziye gittim nanamın bir tavsiyesi vardı bana onu yapmaya karar verdim. Liste aşağıda, haydi bismillah:KK53:

@aeb

Döndük canım geçen hafta menü vermiyorum ama dikkatliyim şükür
Evde.düzenimi oturtup inşallah. Düzenli menü veririm bu cuma günü kilo bildirimleri izde sonra manaya start vereceğiz kısmetse
Bilmemmi canı m desteğini yine beklerim
Sende maşallah yoğunsun
Hayırlı akşamlar
kız Fatmam, nasıl gidiyor. Ben çok yaramaz oldum... :KK17: Start verince haber ver, belkii senden etkilenirim..

iyi akşamlar kızlar:halay::halay::halay:

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
7 zeytin
1,5 dilim siyez ekmeği
domates acur

ara 11.00
10 fındık

öğlen 12.30
salata
(avuç içi kadar ızgara balık,haşlanmış 1 er yk siyez bulguru ve y. mecimek, çiğ ıspanak, nane, domates, keten tohumu, kapari)

ara 15.30
5 çiğ fındık
1 kayısı
1 bardak kefir

akşam 19.00
1 imam bayıldı
1 servis kaşığı glütensiz makarna
salata

ara 21.00 de olacak
1 bardak kefir içinde zerdeçal, zencefil, tarçın

2,75 lt su
50+20= 70 dk tempolu yürüyüş
akşam bol limonla birlikte maden suyu içilecek Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

Yaparsın inşallah imkanların dahilinde.

60kiloyum 60kiloyum ben sabahlari 6 7 en gec 8 de bitiyor yuruyusum. Hava serin mis gibi oluyor.

bugün biraz da olsa yürüdüm. öyle serinde yürüme şansım pek yok. eve yorgun geliyorum. sonra dışarı çıkmıyorum. mesela şimdi ayaklarımı uzattım size yazıyorum. az sonra kalkıp duşa gireceğim.

Sende leslieyi dene canim yada spor salonuna git
müsait olunca leslie yapıyordum aslında bugünlerde çok yoruluyorum. spor salonuna gitmeye vaktim yok canım.

Back
X