Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün hale gittim sebze almaya ders çıkışı. epey de açtım. Nasıl gözüm döndüyse abicim yeşil olan herşeyden istiyorum dedim. Aynen bu bakışı attı:KK64: Abla hayırdır misafir mi var dedi(hep aynı yerden alınca kanka olduk abiyle. Kiraz alacam derim 1 kilo çok sen bitiremezsin deyip yarım kilo tartar öyle de minnoştur:KK70:) Neyse yok abi diyetteyim otlanıyorum dedim de anladı yeşil aşkımı. Yahu ne diyecektim sana. Heh işte eve geldiğimden beri sebzelerle bakışıyoruz. Sabaha bu kabaklı omleti deneyecem. Teşekkürler fikir verdiğin için:KK36:

Sen daha ye. Hafta sonu saf pro yaradı bana hevesini kırmak gibi olsun ama şimdiden iyiyim yani:deli: Ayran detoksunu da gördüm:63:

Ausummmm senle aynı şeyleri yiyip aynı şeyleri yaşadığımızı farketmeye başladım iyice:KK51:
Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa rastladım. Pek haz etmem kendisinden. Patavatsızdır accık. Kantinde oturduk çay muhabbet derken "yuh nası zayıflamışsın kıskandım ne yapıyorsun?" dedi. Bi maşallah yok bişey yok. İki lafından biri kıskandım çok kıskandım:110: Neyse derse girdim bi baş ağrısı tuttu. Daha da geçmedi. Kaç saat oldu eve geleli daha yerimden kalkamadım. Sebzeleri yerleştireyim dedim dolapta salça kavanozunu düşürdüm tuzla buz oldu. Temizleyeyim dedim elektrikli süpürgeden duman çıktı. Pes ettim bıraktım. bi kahve yapayım dedim kahve kavanozu gitti. Oturdum ağladım sinirimden. Daha da kendime gelemedim. Öylece oturuyorum mutfak savaş alanı. He bi de tuzluk kırmışım o arada:KK14:

Ausencia Ausencia
Canlarım büyük. Geçmiş olsun

Iyi aksamlar :KK68:

Ausencia Ausencia igdedali igdedali cok cok gecmis olsun.
Igde oyle diyenlere masallah de diyceksin benim kv de haliya biri guzelmis dese masallah de der millet bozulsada alismislar artik huyuna hep derler.

Gece gec saatlerde ben üfürürüm seni:KK8:

Eflalimin kabakli omletini bende tavsiye ederim karatay yaptigim zamanlarda yapiyodum.

Bugün hale gittim sebze almaya ders çıkışı. epey de açtım. Nasıl gözüm döndüyse abicim yeşil olan herşeyden istiyorum dedim. Aynen bu bakışı attı:KK64: Abla hayırdır misafir mi var dedi(hep aynı yerden alınca kanka olduk abiyle. Kiraz alacam derim 1 kilo çok sen bitiremezsin deyip yarım kilo tartar öyle de minnoştur:KK70:) Neyse yok abi diyetteyim otlanıyorum dedim de anladı yeşil aşkımı. Yahu ne diyecektim sana. Heh işte eve geldiğimden beri sebzelerle bakışıyoruz. Sabaha bu kabaklı omleti deneyecem. Teşekkürler fikir verdiğin için:KK36:

Sen daha ye. Hafta sonu saf pro yaradı bana hevesini kırmak gibi olsun ama şimdiden iyiyim yani:deli: Ayran detoksunu da gördüm:63:

Ausummmm senle aynı şeyleri yiyip aynı şeyleri yaşadığımızı farketmeye başladım iyice:KK51:
Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa rastladım. Pek haz etmem kendisinden. Patavatsızdır accık. Kantinde oturduk çay muhabbet derken "yuh nası zayıflamışsın kıskandım ne yapıyorsun?" dedi. Bi maşallah yok bişey yok. İki lafından biri kıskandım çok kıskandım:110: Neyse derse girdim bi baş ağrısı tuttu. Daha da geçmedi. Kaç saat oldu eve geleli daha yerimden kalkamadım. Sebzeleri yerleştireyim dedim dolapta salça kavanozunu düşürdüm tuzla buz oldu. Temizleyeyim dedim elektrikli süpürgeden duman çıktı. Pes ettim bıraktım. bi kahve yapayım dedim kahve kavanozu gitti. Oturdum ağladım sinirimden. Daha da kendime gelemedim. Öylece oturuyorum mutfak savaş alanı. He bi de tuzluk kırmışım o arada:KK14:
Dene canım, sabah yine yapıcam ben ;)

Ay çok geçmiş olsun bu ne bugün böyle :KK57:

Ne yedim

Sabah 11:00 i geciyordu
2 dilim tahilli ekmekle sandvic
Icinde : 2 tost dilimi kasar, 1 ucgen peynir, 1 dilim hindi salam, domates, dereotu

14:00
1 buyuk kupa sütlü neskafe, 2 hurma

17:00
Avuc ici kadar sari ve beyaz leblebi

Akşam 18:30
1 tabak kabak uzerinde 6 dolu kasik kiyma
(1,5 adet yagsiz cok az pismis rende kabak, soganli biberli domatesli kiyma)
2 dolu kasik makarna
2 ceviz

Koyu ayranla yogurt kürü

Suyu ac ictim.
Henuz spor falan yapamadim.
Aksamki makarnayi yemiycektim kendime hazirladim zatende bir anlik acaba acikirmiyim dedim ve sofradan kalkamadim ekmek icin kizlarin yemedigi makarnadan aldim tabagima.

Onunla bile cok şiştim stres yaptim biraz yedigim icin oyle olunca daha kotu oluyorum.

Gun icinde kahveden sonra bisey yiyemedim canim sıkkındı biseylere midem agriyo oyle olunca.
Cok halsizlik oluncada az leblebi aldim iste.
Isin garibi ben canim sıkkın olunca suursuz sınırsız yiyen insan evladiydim.
Simdi 2 kasik makarnaya moral bozuyorum.
Kendim bile kendime alisamadi

Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa rastladım. Pek haz etmem kendisinden. Patavatsızdır accık. Kantinde oturduk çay muhabbet derken "yuh nası zayıflamışsın kıskandım ne yapıyorsun?" dedi. Bi maşallah yok bişey yok. İki lafından biri kıskandım çok kıskandım:110: Neyse derse girdim bi baş ağrısı tuttu. Daha da geçmedi. Kaç saat oldu eve geleli daha yerimden kalkamadım. Sebzeleri yerleştireyim dedim dolapta salça kavanozunu düşürdüm tuzla buz oldu. Temizleyeyim dedim elektrikli süpürgeden duman çıktı. Pes ettim bıraktım. . Öylece oturuyorum mutfak savaş alanı. He bi de tuzluk kırmışım o arada:KK14:

sana da çok geçmiş olsun canım. bazı insanlar çok fena bakıyor. nazarın da böylesi korkutuyor.

Oyy oyy oyy nazara gelmişsin sende
Onlarla geçmiş olsun

N Nana canım mm nasılsın cuma için yanında bi sakinleştirici bulundu kelebek sana yazssin:KK53:demişim
Gelelim one spor ya şen beni kıskançlık catlatacakmisim:mad:
One spor yaa 2 saat yürüyüş mu yapılır neyse
Fakat spor senin kadar yapamazama cumaya büyük bi gururla baskül mu alıp geleceğim c
Senin şu haline:cry:
Bu haliyle cevap verecegi:KK6:
Hadi bakalım iyi olan kazansin:KK9:

Haa a cuma günü antep ten bursaya doğru bi hava gelirse attığım Havadır
:KK8:
Ben kazanınca oynamam için oyun havası mi atacaksın :KK45: oh oh kıvır kıvır harika olur :KK6: gönder bana oradan bi oyun havası , ohhhhhhhh :eğlence:

Iyi aksamlar kizlar yürüdüm geldim ayaklarimin alti su toplamis ya parmaciklarim zonkluyo suan..guvenlikteki gorevlide Hülya Hanim cok iyi spor yapiyosunuz son zamanlarda dedi.ara vermistim epey salona..behzat ç.yi izliyorum bolum bitsin derken 1.5 saat olmus..bugunku sporum 95 dk.(10 km) Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia

akşam akşam bi sınav ki sormayın
kv arası mısır hasladim gelin diye ,çocuklar rahat etmiyor diye siz gelin dedim tabi anında geldiler :)

eşimde gelirken pasta almış, bi ısrar bi kıyamet eyvahlar olsun :deli:

neyse atlattık, ama şu artı temizleme işi çok canımı sıkıyor boşa kürek çekiyormuş gibi ,sinir bozucu

Back
X